Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak odpowiedzi

Shazzy

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, otóż mam następujący problem. Raz na jakiś czas (2-3h) wszystkie programy mają status Brak Odpowiedzi, gdy je zamknę i spróbuję włączyć ponownie nic się nie dzieje, nie mogę nawet użyć opcji "Uruchom Ponownie", bo też nic się nie dzieje. Mam tak od 2 dni. Co może być przeczyną? Laptop przeskanowany i wyczyszczony ccleanerem.

Specyfikacje:

Procesor - i5-2450 2,50Ghz

RAM - 6 GB

Karta - GeForce GT 540M

System - Win7

b_560_95_1.png

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij WiseDiscCcleaner naprawde polecam mi śmieci zbędne po instalacji gier itp zwolnił 12GB oraz pobierz CCleaner jak i Wise Care 365 link: to Dobreprogramy.pl z tąd pobiera Pozdrawiam 

Proponując pobieranie z dobrych(złych)programów narażasz go na kolejne spowolnienie komputera, ta strona nie powinna istnieć, większość programów jest out of date.

Sciagnij YAC polecam :)

Fake antywirus zawsze spoko :)

#top

Wykonaj obowiązkowe logi Poradnik dot. logów.

Opublikowano

Proponując pobieranie z dobrych(złych)programów narażasz go na kolejne spowolnienie komputera, ta strona nie powinna istnieć, większość programów jest out of date.

@DnaloPub słuchaj nikogo nie narażam na spowolnienie komputera.Z tej strony pobieram jak i 400k tysięcy użytkowników. wszystkie programy do komputera i komputer chodzi szybko i stabilnie (bynajmniej u mnie).Niewiem skąd takie sobie bzdure wymyśliłeś ;) i nie osądzaj mnie o coś  bo tego sobie nie życzę  :) Pozdrawiam  :rolleyes: EDIT:'' większość programów jest out of date.'' DOWÓD? BO NIEROZUMIEM CIĘ KOLEGO :D

Opublikowano

@DnaloPub słuchaj nikogo nie narażam na spowolnienie komputera.Z tej strony pobieram jak i 400k tysięcy użytkowników. wszystkie programy do komputera i komputer chodzi szybko i stabilnie (bynajmniej u mnie).Niewiem skąd takie sobie bzdure wymyśliłeś ;) i nie osądzaj mnie o coś  bo tego sobie nie życzę  :) Pozdrawiam  :rolleyes: EDIT:'' większość programów jest out of date.'' DOWÓD? BO NIEROZUMIEM CIĘ KOLEGO :D

Ależ oczywiście że narażasz, skoro polecasz mu pobieranie ze strony dobre(złe)programy.pl to tak jakbyś polecił mu zainstalowanie adware na komputerze. Nieliczny z tych 400tyś użytkowników potrafią odznaczyć instalowanie adware. To nie jest bzdura. http://prntscr.com/4f2grt Nie dziwię się że mnie nie rozumiesz.

Jeśli chcesz dalej kontynuować rozmowę to zapraszam na pw.

Opublikowano

Ściągnij WiseDiscCcleaner naprawde polecam mi śmieci zbędne po instalacji gier itp zwolnił 12GB oraz pobierz CCleaner jak i Wise Care 365 link: to Dobreprogramy.pl z tąd pobiera Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...