Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W koncu wyszedłem z silvera, zobaczmy co tam w goldzie

BLOCKBUSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratki. ja tez jestem w gold 5 ciężki wysiłek promo z s1. Szczerze mam bardzo słabe MMR przez ciągłych noobow w teamach. Raz na duSZo trafia się ogarnięty team. Ostatnio miałem takiego teemosa na adc 0/11 a w nexie fiddle 3/14... I top wygrany idzie w ciul ;c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1109714147657531231241.png

szukam typa do duo na pare meczy zeby mi sie mmr ustabilizowalo bo gralem sporo gierek z moim kumplem z klasy a on s4 jest i mi sie tak zjebao ze to jest brak slow kompletnie, ogarniam w miare wszystkie linie i moge supportowac caly czas jesli typ dobrze adc gra, halp pls

niby te 10 dni do konca sezonu ale ja chce wbic g4

HQe7jej.png

to uczucie kiedy jestes w goldzie ale nie jestes goldem i dobiera ci brązy do teamu

Opublikowano

Powiem Ci, że na początku sezonu wbiło mnie do s2. Wbiłem do golda bez żadnego problemu i tu zaczęła się jazda. Doszedłem do golda II i spadałem non stop gold III i znowu gold II, za cholerę nie mogę wbić się wyżej, a teraz to już nawet mi się nie chce :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tMNsnjH.png

rewards za silvera byl, ale jak sie dowiedzialem ze po rozdaniu nagrod mozna dalej grac rankedy to oto efekty. Lece wyzej, moze uda mi sie jakis poziom wbic przed resetem i na nowy sezon bedzie spoczko mmr.  btw odnosnie mmr to kiedys  mialem 20 gier na minusie wygranych teraz jest 10+ takze wystarczy grac i sie starac :))

Ppo9OpO.png

kupilem se fiore za ipki i musze przyznac ze jest to postac z impactem, mainowanie = diamond

pzdr mordzie

Opublikowano

7327314173021101277182.png

rewards za silvera byl, ale jak sie dowiedzialem ze po rozdaniu nagrod mozna dalej grac rankedy to oto efekty. Lece wyzej, moze uda mi sie jakis poziom wbic przed resetem i na nowy sezon bedzie spoczko mmr.  btw odnosnie mmr to kiedys  mialem 20 gier na minusie wygranych teraz jest 10+ takze wystarczy grac i sie starac :))

8899214173021101277182.png

kupilem se fiore za ipki i musze przyznac ze jest to postac z impactem, mainowanie = diamond

pzdr mordzie

Taa diamond. Na wysokiej platynie wskoczy Ci mainowana Irelia i Cie wyrucha, że wszystko co będziesz mógł zrobić dla drużyny to pójść afk lub splitpushować.

Opublikowano

Taa diamond. Na wysokiej platynie wskoczy Ci mainowana Irelia i Cie wyrucha, że wszystko co będziesz mógł zrobić dla drużyny to pójść afk lub splitpushować.

ale synu, przegrana lniia to nie przegrana gra, przeciez fiora robi wiecej w tf niz irelia pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...