Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W koncu wyszedłem z silvera, zobaczmy co tam w goldzie

BLOCKBUSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo na nowo temat zakladam bo stare konto banned wrocilem po tygodniu do regularnej gry i pierwsze trzy mecze wygrane ale cos czuje ze zacznie sie pierdolic

nke2ExQ.png

jest seria pierwszy meczyk zaraz ale to zobaczymy bo czuje ze bedzie chu.jowo  generalnie to jak najwiecej sprobuje grac nidalka ale wiadomo ze czasem wyrzuci gdzies indziej

Opublikowano

Ktora dywizja w tym silverze?

to jest promo do s2

Silverowa ,silver to silver joł ,ewentualnie różnica  I / V.

A jaką masz rase w tym silverze ps. smurf bo coś za bardzo ich ciorasz ,graj nidalee fri elo boster

wojownik archer i nie jestem smurfem nigdy nie bylem w goldzie

2381214083509461231241.jpg

Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy bylbym w stanie tutaj coś ugrac, generalnie linie z tariciem wygralismy, do 20 minuty mialem juz pare killi pozalapanych  no ale jak zaczely sie walki druzynowe a nasz toplaner konczy mecz z 2/18 i jak ma linie przeciwko tryndzie no to ja tam nie wiem, w dodatku annie full ap a to jest nuker no i nasz support bez wardów przez co nas 2 razy wyjebali w naszej wlasnej jungli, moze bym cos ugral jakby tak nie nafeedowali bo jakis dmg mialem no ale nic nie zrobie jak trynda ma mnie na 3 hity a annie na combo a nikt nawet nie probuje ich peelowac jak na mnie leca jak napalone murzyny, trudno xD oczywiscie bylo pare sytuacji w ktorych niepotrzebnie sam sie wjebalem w 5 no ale nikt nie zainicjuje walki wiec ja musze, nie jestem w stanie stac 5 minut i czekac az nas rozpierdola

ps: 3 mecz promo zapowiada sie zajebiscie ;c

7925614083513631231241.png

teamcomp przciwej druzyny mnie przeraza ale jak dotrwamy do late to moze cos ugramy ;c

2453414083535641231241.jpg

a jednak wygralismy, easy mecz z dwoma smite'ami a teamcomp enemy byl przerazajacy, no ale co teamcomp da jak gracze chujowi

s2 welcome jedziemy dalej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to jest promo do s2

wojownik archer i nie jestem smurfem nigdy nie bylem w goldzie

2381214083509461231241.jpg

Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy bylbym w stanie tutaj coś ugrac, generalnie linie z tariciem wygralismy, do 20 minuty mialem juz pare killi pozalapanych  no ale jak zaczely sie walki druzynowe a nasz toplaner konczy mecz z 2/18 i jak ma linie przeciwko tryndzie no to ja tam nie wiem, w dodatku annie full ap a to jest nuker no i nasz support bez wardów przez co nas 2 razy wyjebali w naszej wlasnej jungli, moze bym cos ugral jakby tak nie nafeedowali bo jakis dmg mialem no ale nic nie zrobie jak trynda ma mnie na 3 hity a annie na combo a nikt nawet nie probuje ich peelowac jak na mnie leca jak napalone murzyny, trudno xD oczywiscie bylo pare sytuacji w ktorych niepotrzebnie sam sie wjebalem w 5 no ale nikt nie zainicjuje walki wiec ja musze, nie jestem w stanie stac 5 minut i czekac az nas rozpierdola

ps: 3 mecz promo zapowiada sie zajebiscie ;c

7925614083513631231241.png

teamcomp przciwej druzyny mnie przeraza ale jak dotrwamy do late to moze cos ugramy ;c

2453414083535641231241.jpg

a jednak wygralismy, easy mecz z dwoma smite'ami a teamcomp enemy byl przerazajacy, no ale co teamcomp da jak gracze chujowi

s2 welcome jedziemy dalej

WTF. Jak można przegrać Jasiem na Lux? to jak przegrać z rakiem..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Hehe no niezłych raków Ci dobrało xD

Pochwalę się, że w ciągu 2 tyg miałem 6x promo do dia3, i 5x przegrałem 0/2 a ostatnio 1/2. 

Może w ciągu 5-ciu następnych serii wyjdę bo też mi raków dobiera :P

Ale powodzenia nie poddawaj się.

Opublikowano

7544914096678091231241.jpg

Dobrze grali, ale ten team, jesus nie znosze ludzi którzy maja dobre early ale jak w mid game idzie cos zle to juz chca sie poddawac. Generalnie moje odczucia odnosnie golda, jak trafisz na zly team to przegrywasz bez wzgledu na to jak dobrze zagrasz, to jest ta znaczaca roznica bo w silverze mozna bylo jeszcze wykerować no i generalnie na topie mozna juz oczekiwać jakichś plejsów, troszke wyzwania jest no i jest duzo ludzi ktorzy sami od siebie cos potrafia ugrac, ale jak sie im pomoze to jest gra wygrana. Pozdro

6967814096799411231241.png

udyr pod defa 0/21/9 niezbyt fajny, nie polecam, tutaj gra byla praktycznie przegrana bo wystarczy spojrzec jak bot feedowal i top, w 25 minucie juz nic nie chronilo nexusa, na cale szczescie zed ogarnial i jebnal quadre to zrobilem splutpusha i wzialem inhibitor, potem po teamfighcie nasze miniony rozwalily jeden turret chroniacy ich nexusa to potem zrobilem backdoora i wygralismy, ale generalnie takie raki ze ja p******e

7266614096799411231241.png

lepsza wersja udyra, 21/0/9 ktora serdecznie polecam w c**j, bardzo fajnie sie gra, team nawet ogarnial tylko tutaj znow widze typowe sp******enie umyslowe w stylu " all mid all mid" które jest bez sensu kiedy inhibitor na midzie lezy u przeciwnikow a tak bylo, kiedy probowalem wziac ich na topa to automatycznie szli na mida, nie weim co z  tymi graczami sie dzieje ze sa uzaleznieni tylko od jednej lini, mida. wszystkie walki itd na midzie a pojecia o splitpushu to chyba nikt nie ma

aktualnie g5 64 lp

Opublikowano

7352914097584361231241.png

Gold, dywizja z której możesz wyjść tylko dzieki szcześciu bo dobierze ci normalnych graczy. To jest loteria. Już pograłem troche rankedów i konczyłem mecze z 3/9 na vayne albo twitchu co jest nawet jak na mnie (ciągne druta na adc) jest niespotykane ale no jak mówie. Jak masz w miare ok ludzi, dasz rade wygrac. Jak dobierze ci typowe polskie spierdoliny, nawet nie wkładaj w to całego serca bo tylko sie zawiedziesz.

Było g5 14 lp teraz jest 59lp zobaczymy co dalej.

Opublikowano

7544914096678091231241.jpg

Dobrze grali, ale ten team, jesus nie znosze ludzi którzy maja dobre early ale jak w mid game idzie cos zle to juz chca sie poddawac. Generalnie moje odczucia odnosnie golda, jak trafisz na zly team to przegrywasz bez wzgledu na to jak dobrze zagrasz, to jest ta znaczaca roznica bo w silverze mozna bylo jeszcze wykerować no i generalnie na topie mozna juz oczekiwać jakichś plejsów, troszke wyzwania jest no i jest duzo ludzi ktorzy sami od siebie cos potrafia ugrac, ale jak sie im pomoze to jest gra wygrana. Pozdro

6967814096799411231241.png

udyr pod defa 0/21/9 niezbyt fajny, nie polecam, tutaj gra byla praktycznie przegrana bo wystarczy spojrzec jak bot feedowal i top, w 25 minucie juz nic nie chronilo nexusa, na cale szczescie zed ogarnial i jebnal quadre to zrobilem splutpusha i wzialem inhibitor, potem po teamfighcie nasze miniony rozwalily jeden turret chroniacy ich nexusa to potem zrobilem backdoora i wygralismy, ale generalnie takie raki ze ja p******e

7266614096799411231241.png

lepsza wersja udyra, 21/0/9 ktora serdecznie polecam w c**j, bardzo fajnie sie gra, team nawet ogarnial tylko tutaj znow widze typowe sp******enie umyslowe w stylu " all mid all mid" które jest bez sensu kiedy inhibitor na midzie lezy u przeciwnikow a tak bylo, kiedy probowalem wziac ich na topa to automatycznie szli na mida, nie weim co z  tymi graczami sie dzieje ze sa uzaleznieni tylko od jednej lini, mida. wszystkie walki itd na midzie a pojecia o splitpushu to chyba nikt nie ma

aktualnie g5 64 lp

Tak jest zawsze. To jest powód, dla którego przegrywa się większość gier. Bierzesz inhiba a Twój team nie wie jak kończyć grę to pcha się na siłę midem i oddaje przy tym fragi throwując i tak o to przegrywasz bo przeciwnicy się feedują i nadchodzi late :D

Opublikowano

9372214097802401231241.jpg

wszyscy leca za killami, sam musialem wykonczyc neusa bo oni nie chcieli zeby robic teamfighty i zeby cait walneła pente, ja p******e. Byl moment kiedy malph spytał dlaczego mam tylko 5/2/5 to mu odpowiedzialem z nutka ironi, ze ja sie staram ta gre wygrac i biore wazniejsze cele takie jak turrety czy inhibitory. Wyjebane na kille kompletnie, zwlaszcza kiedy zdarzaja sie takie przypadki kiedy przegrywam gre majac 10+killi. Owszem kille to zloto, ale po co gdy dobrze farmiac mozesz wygrac gre bez zabijania do 20 minuty #lcslogic

Ps: Zaczne troszke czesciej grywać Udyrem bo przyjemna postac a Gold to dywizja gdzie juz nie oddadza 10 killi w early game bo jungler nie przychodzi, akze runy trzeba bedzie kupic i pokombinować z masteriesami i roznymi ukladami sytuacyjnymi pod udyra, ale to sie zobaczy jeszcze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dawno nic nie wrzucalem nalealo by odswieyc, generalnie w ogolnym odczuciu gold > silver i to mocno bo mniej trolli i troszku bardziej wymagajaca rozgrywka, przynajmniej mozna spotkac kolesia ktory kupi pinka i go postawi mialem sporo sytuacji  z zerowym lp i 2 meczami przegranymi ale na szczescie jak do golda wbilem tak go jeszcze nie opuscilem i mysle ze tera bedzie lepiej bo kolega  s3 wrocil do gry to bede mial   z kim na bocie grac

swiezy meczyk z przed chwili :
8597814108201981231241.png

rzadko kiedy chodze na adc w goldzie bo tam supporty sa gorsze niz w silverze, przez co w 3 minuty moga zrobic 0/3 i gra przegrana bo sie juz potrafia poddac i nie chca grac, ale zaryzykowalem i sie oplacilo bo blitz main i ladnie lapal ale nalezy podkreslic ze vayne ssala i to mocno

ok postaram sie cos na biezaco aktualizowac, w tym sezonie licze na to ze sie w goldzie utrzymam, przypominam ze jest to moj pierwszy sezon, konto zalozylem przed sezonem 4 takze mysle ze jest dobrze

mzoe jakies wskazowki z waszej strony co do buildy albo cos bede wdzieczny

ps : nida dalej mocna pomimo zmniejszonych przelicznikow z ad, na topie juz nie grana chyba ale na midzie dalej dziala na takiego kassadina chociazby

9690314108229181231241.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hPmfxOx.png

spora przerwa byla od ostatniego postu, to wszystko przez to ze zapomnialem na jakis czas o mpc mam nadzieje ze mi wybaczycie, moja przygoda z goldem jest jak dziewczyna raz nie ma okresu i wszystko jest cacy a raz ma okres i czuje sie jakbym byl saperem, teraz niestety trafilo na gorszą wersje. A bylo tak zajebiscie.

Z dwa tygodnie temu jakby ktoś sie mnie spytał czy spadne z golda to bym powiedzial ze nie, bo jestem na to zbyt dobry. I to jest w gruncie rzeczy racja. Sam jestem tego swiadom ze nie gram jak silver czy brąz ( w brązie nigdy nie bylem), mam inne myślenie inne spojrzenie na wizje czy tez zachowanie kiedy jest naprawde ciezko, ale do rzeczy. Tak, spadlem do silvera. Gralem duo z prawilnym ziomeczkiem adc ja support i generalnie wsio spoko tyle ze przegralem 7 meczy z rzedu. Ja spalem do s1 a on do s3. Wtedy wlasnie pomyslalem chwile, i doszedlem do wniosku ze k***a tak byc nie moze. Zagralem pare meczy samemu 7 winow pod rząd, promo wygrane gold 5 wita. Tyle ze.. PONOWNIE. A ja nie chcialem spadac bo to oznacza ze tak naprawde nie gram jak gold tylko jak j****y silver od ktorego sie staralem uciec. No c**j tam. Moze jednak nie gram jak gold?  Wbilem do golda, 4 pierwsze rankedy w dupe. Tak, wczoraj dwa i dzisiaj tez dwa. Dopadło mnie chyba "elo hell" które nie istnieje, po prostu jest nazywane gównianą sytuacją przez graczy którzy starają się usprawiedliwiac porazki zlym teamem. Ale u mnie naprawde tak jest. Supporta mainuje, adc dobrego na stanie mam. Nie sprzedam, nie wymienie. Ale nie potrafimy wykerować gry we dwóch bo:

1. Midlane feeduje

2. Toplane feduje

3. Polak w jungli.

Oczywiscie zdarzaja sie mecze kiedy przegrywamy bota ale to wtedy zamrazamy linie i ostrzegamy mida przed roamingiem. To nic nie daje gdy w 10 minucie mid padnie 3 razy i jungla pomagając mu padnie jeszcze 2 razy. Wtedy gra jest skonczona bo silver-gold to myslenie early win. Przegraja early to mentalnie ego penisy opadaja, nie ma juz jebne pente jebne pente, tylko omg co za team.  Jestem w kiepskiej sytuacji bo nie wiem czy grac dalej i walczyc o pkt. Jak przegram to silver I  a z tego cięzko wyjsc, MIMO WSZYSTKO. Bo zeby wyjsc z silvera :

a - trzeba umieć grać na jungli

b - trzeba mieć team

a ja mam to parszywe szczescie ze praktycznie zawsze jestem last pickiem. I to moj pierwszy sezon wiec zdolnosci calkowitego rozpierdolu na kazdej linii (pozdrufki bolowce) jeszcze nie opanowalem.

co tam uwas slychac k***a

Opublikowano

aUxnnXk.png

nawet nie reportowalem no bo szkoda slow , s1 welcome ale moze sie uda wbic znowu golda do 11 listopada kto wie, bot premade ktory mnie wyzywal za to ze im napisalem pare ostrych slow przez co doszedlem do pewnej konkluzji ze lepiej flame'ic i dobrze grac niz byc spokojnym i feedowac jak ostatnia k***a

pzdr mordeczki

Opublikowano

Nie martw się, wbiłem golda(skaczę od golda v do golda III/II nawet)na początku tego sezonu i... nie jestem w stanie wyjść w górę... To nie jest tak, że nigdy nie przegrywam linii itp. czasem mi się to zdarza, ale w 90% sytuacji dostaje jakiegoś k***a raka w teamie który robi 0/5 przed 10min. a potem flejmi na team -_-

Gold i platynka to chyba najgorsze ligi jakie są...

Pozdro, życzę Ci szczęścia i ogarniętych teamów w drodze do Twojej upragnionej ligi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...