Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tevoria.eu - Nowsze Wierzchowce, NPC.

Aiven.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

To jest Nasz pierwszy temat w dziale 'Media Metin2'

Serwer Tevoria.eu będzie typem Medium z nutką Harda, już nie długo będzie utworzony FanPage oraz filmy zapowiadające serwer u YouTuberów także wyczekujcie więcej.

A więc przedstawiamy na początek 2 nowsze wierzchowce które wygląda następująco:

1# Pies Reksio:

2# Żaba Hestia:

5045514082915611233537.jpg1830114082915621233537.jpg

Kolejną rzeczą którą spotkacie na serwerze Tevoria.eu będzie dostępnych parę NPC, będą one służyły na różne dungeony oraz wyprawy oraz na wszelakie fabularne misję wyglądają następująco:

1266514082915621233537.jpg8993814082915621233537.jpg2929014082915621233537.jpg3594514082915621233537.jpg

Myślę że to na tyle, oraz wyczekujcie już nie długo kolejnych rzeczy przedstawiających z serwera Tevoria.eu

Temat nie ma na celu chwalenia się rzeczami, oraz nie są to autorskie oraz nowe rzeczy.

Pozdrawiamy Team Tevoria.eu

Opublikowano

Przecież to są gotowce z plików od Saggiego tzw. Lastivia.eu :)

Wierzchowce są nowe ale już wykorzystane.

Pozdrawiam.

Tak dokładnie są wyciągnięte, gdyż mi się spodobało chcę je wykorzystać u sb na serwerze.

Myślę że dosyć ładnie się prezentują, oraz graczom również się to spodoba.

Opublikowano

Wierzchowce ładnie się prezentują, ten pieseł dosyć fajny.

Mam pytanie czy one mają jakieś animacje?

NPC Widziałem lecz wyglądaja przyzwoicie nic tylko czekać na więcej.

Edit: Kiedy startujecie?

Opublikowano

Wierzchowce ładnie się prezentują, ten pieseł dosyć fajny.

Mam pytanie czy one mają jakieś animacje?

NPC Widziałem lecz wyglądaja przyzwoicie nic tylko czekać na więcej.

Edit: Kiedy startujecie?

Tak wierzchowce posiadają animacje to wszystko do odkrycia będzie na serwerze.

Start jest jeszcze nie pewny myślę że po wakacjach.

Opublikowano

Tak wierzchowce posiadają animacje to wszystko do odkrycia będzie na serwerze.

Start jest jeszcze nie pewny myślę że po wakacjach.

Już nie będzie do odkrycia bo właśnie to pokazałeś.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie wiem co tutaj chcesz pokazać jak to jest wyciągnięte z jakiegoś g#wna.

Kolejny jakiś random z 1 postem który reklamuje serwer.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem co tutaj chcesz pokazać jak to jest wyciągnięte z jakiegoś g#wna.

Kolejny jakiś random z 1 postem który reklamuje serwer.

Chłopie spójrz na siebie i na swój nie wypalony serwer Taurios.pl, i później oceniaj i komentuj ludzi.

Bo sam na swoim Tauriosie nie miałeś nic ciekawego ani nowego oprócz tych 5 slotów ekwipunku.

Czy ja gdzieś napisałem że chcę się popisać? Chcę mniej więcej przedstawić co będzie znajdować się na owym serwerze.

Random hmm jeżeli nie znasz mnie to jak śmiesz oceniać? Że tobie nie wypalił serwer to nie oznacz że mój też nie wypali.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co wiem ten mount "żaba" ma beznadziejną animacje biegu, za wysoko skacze i postać nienaturalnie podczas tego skoku siedzi. :P

Opublikowano

Z tego co wiem ten mount "żaba" ma beznadziejną animacje biegu, za wysoko skacze i postać nienaturalnie podczas tego skoku siedzi. :P

Powiem ci że normalnie biegnie, postać normalnie siedzi i nic się takiego nie dzieję.

Lecz wiadomo jak żaba dziwnie biega.

Opublikowano

widzę że metin2dev daje wam nowe możliwości, brawo, brawo!

na pierwszy rzut oka widać że to pliki lastivi, aż zaraz chyba je wrzucę jeszcze raz..

drugie primo, npcki są z metin2dev sam je widziałem.. także! CZYM WY SIĘ CHWALICIE JAK TO STAROĆ JEST.........

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ale to nie jest nowe, k***a mać nie róbcie Wy syfu w tym dziale.

Opublikowano

Chłopie spójrz na siebie i na swój nie wypalony serwer Taurios.pl, i później oceniaj i komentuj ludzi.

Bo sam na swoim Tauriosie nie miałeś nic ciekawego ani nowego oprócz tych 5 slotów ekwipunku.

Czy ja gdzieś napisałem że chcę się popisać? Chcę mniej więcej przedstawić co będzie znajdować się na owym serwerze.

Random hmm jeżeli nie znasz mnie to jak śmiesz oceniać? Że tobie nie wypalił serwer to nie oznacz że mój też nie wypali.

Pozdrawiam.

Ja niestety nie odpowiadam za serwer gry od strony technicznej.

Wszystko co tyczyło się serwera gry od strony technicznej nie było moim problemem. Zapraszam do kontaktu @1361622928-U485574.pngTeodor. który wykazał się niebywałą niekompetencją.

Tak po za tym taurios jest i będzie kontynuowany gdyż mamy za duże możliwości.

Pozdrawiam.

Tego wierzchowca pieska można zobaczyć tutaj w filmie, moim zdaniem animacja kijowa.

https://www.youtube.com/watch?v=FprVYG0q59A&list=UUPdNRklR9YX3_S59IyGmM5A

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pozdrawiam.

Do kogo ty podskakujesz ?

Teodor chociaz umial przekompilowac src i dodac do niego to co chcial i zeby dzialalo jak nalezy. A ty pokazales gotowca z neta i sie srasz o to ze im serwer nie ruszyl. Nie masz do czego sie dopier..  bo chlopaki zrobili kawal dobrej roboty tylko zle podeszli do calej organizacji tego wszystkiego do kupy.

Drugi Matesh,gangster z mpc.. Twoj serwer podzieli losy Visteri.

Opublikowano

Nie jestem żadnym technikiem, ale dlaczego zaśmiecacie ten dział NPC, które są dostępne na Epvp* oraz tutaj oraz wierzchowcami również z tych for + jak Shaggy udostępnił pliki Aliosa to gotowe do pobrania.

Nie rozumiem kompletnie zamysłu. Jak się już chwalić to czymś konkretnym  -.-

Opublikowano

Nie jestem żadnym technikiem, ale dlaczego zaśmiecacie ten dział NPC, które są dostępne na Epvp* oraz tutaj oraz wierzchowcami również z tych for + jak Shaggy udostępnił pliki Aliosa to gotowe do pobrania.

Nie rozumiem kompletnie zamysłu. Jak się już chwalić to czymś konkretnym  -.-

Ty Sh4ke już się nie odzywaj, że ci serwer wyszedł to odrazu musisz wszędzie pisać najlepiej nie pisz po za prezentacją twojego serwera.

Wyszedł ci serwer teraz kozaczysz, w sumie to ty tam nic takiego nie robisz i nie masz pojęcia o tworzeniu serwerach, także się nie wymądrzaj idź tam się mądrzyć z YouTuberami nagrywaj bo to ci tylko najlepiej wychodzi.

Pis Joł.

Opublikowano

Ty Sh4ke już się nie odzywaj, że ci serwer wyszedł to odrazu musisz wszędzie pisać najlepiej nie pisz po za prezentacją twojego serwera.

Wyszedł ci serwer teraz kozaczysz, w sumie to ty tam nic takiego nie robisz i nie masz pojęcia o tworzeniu serwerach, także się nie wymądrzaj idź tam się mądrzyć z YouTuberami nagrywaj bo to ci tylko najlepiej wychodzi.

Pis Joł.

Nie wiem po co ty się wypowiadasz skoro i tak jesteś skończonym idiotom

Juz do Kinga pisze o bana za multi :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Te wierzchowce to chyba wlepione na siłę, nie pasują ani wyglądem, ani rozmiarem.
Aż śmieszne będzie jak ktoś obok tej żaby zajedzie na np. tygrysie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pis Joł.

Mogę pisać gdzie chcę i co chcę, wyszedł mi serwer owszem i jestem z tego dumny, bynajmniej siedzę pod jednym nickiem a nie zmieniam ich jak bielizny i nie robię serwerów 30 z czego 31 padło przed startem. Odezwała się osoba, która ma pojęcie o tworzeniu prywatnych serwerów. Asfen nie pogrążaj się...

Co do serwera, może zaskoczycie nas jeszcze czymś miłym, powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...