Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać cieniem na PLu?

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób - założenie coverka c2 z castem (bodajże zorro ma taką pieczęć).

ale on jest na tydzien chyba jak sie nie myle

Opublikowano

Zdaje mi się, że jednak na 14 dni, nie tydzień, przy tym jest dosyć drogi. ;)

Tak, on jest na dwa tygodnie. Chyba, że coś namieszali, ale zorro domyślnie był na dwa tygodnie. :x

Opublikowano

Wracając do tematu, cieniem nie opłaca się grać ani pod pvp ani pod pve . Nawet żeby nim przyzwoicie  się wyexpić musisz mieć błysk 24/7 . 

Pod pvp - nocny/zwykły zamach 
Pod pve - Czarownica/Arcyksiężna 

Opublikowano

Wracając do tematu, cieniem nie opłaca się grać ani pod pvp ani pod pve . Nawet żeby nim przyzwoicie  się wyexpić musisz mieć błysk 24/7 . 

Pod pvp - nocny/zwykły zamach 

Pod pve - Czarownica/Arcyksiężna 

Od tego jest specjalny temat, ale nie ja jestem od tej roboty. :D

Do pvp weź nocnego, ponieważ ma skill, który 'ściąga' buffy innej postaci.

Do pve weź arcyksiężną - ulepszona wersja czarodziejki. Gram nią i jestem w pełni zadowolony.

graphic.png

Opublikowano

Zawsze też można arcy wyexpic czarnoksiężna do fantoma( kwestia 1-3 miesięcy) i się zmienić na wiedźme typowo pvp co do casta :

Od 1 lvla acc 3x 60%

Od 1 lvla zorro 20%

Od 1 lvla tytuł za 100/200/365 dni wierności 10/20 casta ( nie pamiętam)

Od 77/87/97/107 itd hełm 40%

Od 146 kiecka 20% [ można podkręcić wyzej]

Od 155 klata 30% [ można podkręcić]

Od 165 broń 50% [ można podkręcić]

To są schemat castow dla all clas na plu procz cienia

Opublikowano

Od tego jest specjalny temat, ale nie ja jestem od tej roboty. :D

Do pvp weź nocnego, ponieważ ma skill, który 'ściąga' buffy innej postaci.

Do pve weź arcyksiężną - ulepszona wersja czarodziejki. Gram nią i jestem w pełni zadowolony.

Do pvp najlepsza postaciam jest zaklin ktory ma najwiecej celki i unikow. Gralem na roznych serwerach,wszyscy missuja specjaliste iz szacunkiem stwierdze ze zaklin jest najlepszy do pvp.

Co do expa gralem duzo cieniem jest najlepszy ale od wyzszego lvl jak ma skill 140 i 150, czarka tez niczego sobie Ze wzgledu na obszary

Deus vult

Opublikowano

Wojciech.. 

Pl wbrew ostatnim update-om nie jest privem, i zak jest jedną z najgorszych postaci, więc nie wciskaj autorowi tematu kitu ;)

Odkrywca
Opublikowano

Do pvp najlepsza postaciam jest zaklin

oczywiście elemental:) Szukasz gm, prosisz o kontakt do glownego adm mowisz ze dasz im 10tys zł za eq +50 i jestes dobry w uj..

Opublikowano

czytam wypowiedzi niektórych i nie wiem czy śmiać się czy płakać ,cień mocny w pvp nie jest , w expie tylko do pewnych granic , gdzie może wykorzystać swoje obszary do pełni możliwości ,później kicha .

zaklin nadal jest mocny w pvp ale nie najlepszy broń boże niepokonany , szelma ,zawsze była i będzie najsilniejsza tak to już jest w Last chaos jak ktoś tego jeszcze nie wie to oświecę was.
i żeby nie było złudzeń , zamach i tylko zamach , nawet dobrze wykoksany set nie pomoże łowcy , taka już jest ta gra.

co do ryca i  ogólnie casta :http://lcpl.weebly.com/casting.html , jeżeli masz cd poniżej 1 sec to jest to praktycznie  dawne 100% cast

dla leniwych standardowe 3x acc z 60 cast sprawia iz z 60 sec robi się 8 sec cd , dodaj do tego słonika i każda postać jest silna w pve .

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Odkrywca
Opublikowano

Z tego co wiem na PLu jest TB z animacją inną wiec ryc już nie ma swojego powera z castem.

Opublikowano

Z tego co wiem na PLu jest TB z animacją inną wiec ryc już nie ma swojego powera z castem.

Ma animację tripla i co z tego? Z błyskiem 2 nadal jest w miarę dobry ;)

Odkrywca
Opublikowano

Ma animację tripla i co z tego? Z błyskiem 2 nadal jest w miarę dobry ;)

szybkosc skila jest gorsza niz normalnie, wiec pvp z zamachem nie ma szans:P

Opublikowano

szybkosc skila jest gorsza niz normalnie, wiec pvp z zamachem nie ma szans:P

Wybacz ale przynajmniej teraz animacja nie jest zbugowana.

A co do pvp, nie widziales co rycek robi w fantku w unik ;)

Opublikowano

Wybacz ale przynajmniej teraz animacja nie jest zbugowana.

A co do pvp, nie widziales co rycek robi w fantku w unik ;)

Animacja nie była zbugowana, była tylko bardzo krótka - za krótka. Jest już temat na forum last chaos, nie ma co tego kolejny raz drążyć. Trochę się zagalopowaliśmy, temat o cieniu na pl'u. :)

Do zamknięcia.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...