Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium #1 - Pandą przez Juryen - Zmodyfikowane Shinsoo M1.

The Avicente

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre wykonanie, zachowaliście elementy klasycznego Metina. Odświeżyliście desing m1 nie wrzucając zbędnego syfu i za to należy się plusik. 

Nie wrzucając zbędnego syfu? Jesteś kompletnym idiotom, sama ilość spt'ków na tej mapie robi zbędny syf.

Obiekty ułożone chaotycznie i na siłę ale nie, nie ma zbędnego syfu.. Litości.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wrzucając zbędnego syfu? Jesteś kompletnym idiotom, sama ilość spt'ków na tej mapie robi zbędny syf.

To twoja opinia. Szanuję twoją wypowiedź, ale nie możesz mi sugerować jaką mam wydać opinię na temat serwera. "Chaotycznie"... Skoro tak twierdzisz.. Panie hejtni z niepoprawną polszczyzną.
Opublikowano

Avenusa*

Zacznijmy od tego, że nikt mnie nie " wypierdzielił ", bo sam odszedłem, zrezygnowałem. Tak go nazwałem, ale wszyscy, którzy wtedy byli na ts wiedzą dlaczego.

Bez Aavesila by ten serwer nie powstał? o.O   grubo  xD*

Aavesil miał się zająć reklamą, którą mogliście zobaczyć na nestii.

Z tego co się orientuje to skarg na mnie nie było, sam odszedłem. Może i rozmawialiśmy (choć nie wiem kim jesteś), ale chyba trzeźwy do końca nie byłeś.

Aavesil przecież wszystko robi najlepiej ( xD liczy się ilość nie jakość, im więcej tym lepiej xD )

Podsumowując, szkoda tylko mojego czasu, który straciłem przy tym "projekcie", mimo wszystko powodzenia  xD

Pisałem o tym serwerze nie o NestiMt2 może źle zrozumiałeś bo użyłem złego czasu, gdyż ten jeszcze nie powstał ale to już moja wina :)

O rozmawianiu napisałem bardzo ogólnikowo gdyż miałem na myśli grupę, ja wymieniłem z tobą może parę zdań :)

Dzięki za wiadomość, bo moje posty są mało wiarygodne tym bardziej że parę informacji źle zrozumiałem, więc dzięki za sprostowanie( o ile jesteś Avenusem, gdyż nie wiadomo ile "wiadomy pan" ma multikont) 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Muszę się z @Mizune zgodzić, na początku filmiku wyglądało to jeszcze w miarę, ale jak wszedłeś do m1 i zobaczyłem te ścianki po środku drogi, jakieś kołki z linami to rzeczywiście jest to syf, miasto musi być przejrzyste, ułożone wszystko z głową, tutaj tego nie ma. To wygląda mniej więcej w ten sposób, że idziesz i "oo, tutaj jest trochę więcej miejsca więc coś postawie żeby ludzie widzieli". 

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Pisałem o tym serwerze nie o NestiMt2 może źle zrozumiałeś bo użyłem złego czasu, gdyż ten jeszcze nie powstał ale to już moja wina :)

O rozmawianiu napisałem bardzo ogólnikowo gdyż miałem na myśli grupę, ja wymieniłem z tobą może parę zdań :)

Dzięki za wiadomość, bo moje posty są mało wiarygodne tym bardziej że parę informacji źle zrozumiałem, więc dzięki za sprostowanie( o ile jesteś Avenusem, gdyż nie wiadomo ile "wiadomy pan" ma multikont) 

Jeśli masz jakieś wątpliwości pisz PW :)

Wracając do tematu, dziwnie to miasto wygląda. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, gracze nie stoją tylko w m1 i na tej mapie się gra nie kończy, a standardowe m1 mało komu przeszkadza.

Opublikowano

Jeśli masz jakieś wątpliwości pisz PW :)

Wracając do tematu, dziwnie to miasto wygląda. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, gracze nie stoją tylko w m1 i na tej mapie się gra nie kończy, a standardowe m1 mało komu przeszkadza.

Tu już nie chodzi o wygląd, tylko o klimat gry. 

Muszę się z @Mizune zgodzić, na początku filmiku wyglądało to jeszcze w miarę, ale jak wszedłeś do m1 i zobaczyłem te ścianki po środku drogi, jakieś kołki z linami to rzeczywiście jest to syf, miasto musi być przejrzyste, ułożone wszystko z głową, tutaj tego nie ma. To wygląda mniej więcej w ten sposób, że idziesz i "oo, tutaj jest trochę więcej miejsca więc coś postawie żeby ludzie widzieli". 

Ścianki, które zauważyłeś nie są ustawione umyślnie, pojawienie się ich spowodował błąd, który wywołał program. 

Opublikowano

Rozstawienie elementów po M1 w miare fajne chociaż szału nie ma..

ale modele porażka.. wyglądaja jak wyciągnięte z majkrafta, serio pixeloza razi

Gdybym miał oceniać Waszą prace w skali 1 - 10

to dałbym 6

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Haha, złote trafienie w sedno sprawy.
Zrobić hard żeby ktoś zwiedził przeedytowaną mapę, hah.
Ja przy swoich mapach nawet na to nie wpadłem  xD

W sumie może dobrze, że to hard. Ludzie nie będą stać w mieście tylko coś robić co wiąże się z tym, że nie zobaczą tego koszmaru. 

Moja pierwsza mapa była lepsza... 

A co do : 

Rozstawienie elementów po M1 w miare fajne chociaż szału nie ma..

ale modele porażka.. wyglądaja jak wyciągnięte z majkrafta, serio pixeloza razi

Gdybym miał oceniać Waszą prace w skali 1 - 10

to dałbym 6

Modele porażka? Podstawowe z metina, więc nie rozumiem tak wyglądały i wyglądają jaka pixeloza? 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

To, że easy to ludzi musisz krzywdzić widokiem takiego miasta?

A teraz już z milszej strony.

Może zrobisz swoją mapę, a jak nie to proponuję zrobić skromniejszą bez tylu obiektów, oraz przemyśl to, czy budynki a - shinsoo pasują do obiektów z devils_dragon_island chodzi mi niektóre budynki, moim zdaniem dobrze zostawić klimat metina i zostawić stare obiekty, a te nowsze lub z expowisk dać do nowych expowisk tak jak było, a no i  dorób ścieżki bardzo poprawiają wizualną cześć mapy.: )

Zauważ też to, że duża ilość obiektów, a osoba z słabszym kompem nie będzie zadowolona.

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Ile razy masz zamiar sie wypowiadac raz chyba starczy. Nikt w tym dziale prawie nie przebywa, wiec niczym nie zablyszczysz.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...