Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALLIANCE vs FNATIC ! Jak sądzicie, który zespół okaże się lepszy ?

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2:0 ... będzie 3:0? Myślę że Alliance już nawet psychiczną przewagę sobie wyrobiło.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Tak jak myślałem, drużyna Froggena pokonuje bez większych problemów mistrzów sezonu pierwszego i oby tak dalej! :)

Opublikowano

2:0 Alliance : Fnatic. All ich rozwali jak bobów, Shook ogar jungler, to samo Tabz na ADC jak i Froggen na midzie. Oni pojadą na Worldsy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I gdzie kibice Fnaticu? Fanboye się pochowali. 

Liczę na Alliance i niech wygrają 3:0! Shook ora ich z jungli. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I gdzie kibice Fnaticu? Fanboye się pochowali. 

Liczę na Alliance i niech wygrają 3:0! Shook ora ich z jungli. 

Jak Alliance dostawali w dupe to gdzie byli "fanboye" ?

Co tu maja komentowac kibicie fnatic

TOP -> Low soaz & wicked

Jungle -> Dominacja w kazdej gierce Shook'a

Mid -> Froggen dominuje

BOT -> Taki sam poziom

x

Opublikowano

Jak Alliance dostawali w dupe to gdzie byli "fanboye" ?

Co tu maja komentowac kibicie fnatic

TOP -> Low soaz & wicked

Jungle -> Dominacja w kazdej gierce Shook'a

Mid -> Froggen dominuje

BOT -> Taki sam poziom

w pierwszych 2 grach jesszcze teamplay: ALL > FNC, ale w 3 grze wyglada lepiej to dla fnatic poki co

<>

Opublikowano

w pierwszych 2 grach jesszcze teamplay: ALL > FNC, ale w 3 grze wyglada lepiej to dla fnatic poki co

No ta gierka dobrze sie zapowiada dla Fnatic

Rekkles z yellowem dominowali bota od poczatku top tez wygral i praktycznie 4 darmowe kille na bocie dostal rekkles

BTW. Drake nie dla Fnatic :D

@Edit

First drake jest postęp Kappa

x

Opublikowano

3:1 będzie koniec tak czuję :3

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Fnatic polega tylko i wyłącznie na Rekklesie. Jak to było z Roccatem, Rekkles padł na glebę i Fnatic nie było na mapie już. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Fnatic polega tylko i wyłącznie na Rekklesie. Jak to było z Roccatem, Rekkles padł na glebę i Fnatic nie było na mapie już. 

Alliance polega tylko i wyłacznie na Froggenie. Jak to było z Roccatem , Froggen padł na glebę i Alliance nie było na mapie już.

No k***a nie dziwie sie ze jestes w tym swoim goldzie i zakladasz temat "Champ na każda linie"

To sie nazywa TeamPlay jak w każdej drużynie. 

x

Opublikowano

Ja jestem fanboyem Fnaticu jestem rozczarowany ich gra w dodaktu ogromny props  dla shooka to co on robi to jest kur.wa dobre w ch.uj ale to nie jest jeszcze koniec. :)

Opublikowano

To chyba normalne że jak twój carry padnie to należy się wycofać, no chyba że enemy jest bardziej obite i jesteś pewny że twój team da rade ich zabić

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Ja jestem fanboyem Fnaticu jestem rozczarowany ich gra w dodaktu ogromny props  dla shooka to co on robi to jest kur.wa dobre w ch.uj ale to nie jest jeszcze koniec. :)

To fakt shook dominuje jungle jakby grał na jakąs platyne

x

Opublikowano

moze troche offtop ale ktos mi powie co to za piosenka co teraz leci czyli przed 4 meczem alliance vs fnatic jak jest to oczekiwanie przy stanie 2:1

To fakt shook dominuje jungle jakby grał na jakąs platyne

ja rozumim ze cyanide ma slaby mecz ale az tak umniejszac mu nie musisz ;d

Opublikowano

Moim zdaniem Fnatic przegrywa tylko dlatego że strasnie xpeke oddaje tego mid'a i zero team compu.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...