Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALLIANCE vs FNATIC ! Jak sądzicie, który zespół okaże się lepszy ?

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fnatic easy win

W pełni się z Tobą zgadzam kolego :D Froggen oraz każdego nawet Malphitem pod Full Tanka na midzie :P

pozwolilem sobie podkreslic wszystkie idiotyczne kwestie w twoim zdaniu

Piszesz to wszystko tak jakby Froggen był najlepszy, a tak nie jest. Jakby grał Malphite pod full tanka to Xpeke go wpierdoli.

Imo Fnatic easy win ale nie odejmując oczywiscie Alliance, tez są zajebisci.

Opublikowano

Nie do końca :D chyba nie wiesz co Froggen potrafi :P przecież on by ich Lee Sinem na midzie zmiazgał : x 

to nie jest 2 sezon

Jak nie będzie anivia zbanowana #ALLWIN Jak Anivia permban #FNCWIN i tyle

mam nadzieje ze to zart

Froggen ostatnio gra mniej Anivią. Jak zbanują Anivie to inne mocne pick'i zostaną i też mogą nie dać rady. Ori/Ahri i farm lane dla Froggena i pozamiatane.

ostatnio nia gral przeciwko gambitowi jak przejebali..

W pełni się z Tobą zgadzam kolego :D Froggen oraz każdego nawet Malphitem pod Full Tanka na midzie :P

powodzenia

wbrew pozorom froggen nie jest taki z*******y jest bardzo dobry ale nie jakis super z*******y ogarnijcie gacie fanboye te mecze beda wyrowanane ale mam nadzieje ze all wygra

<>

Opublikowano

Oszalałeś?  o.O Przeciwko Fakerowi nawet Anivią nie ma szans.

Opublikowano

ok? to już są worldsy?

imo alliance, froggen bije na glowe peke tak samo jak shook cyanide, reszta lini to to samo

Bot lane Fnatic miażdży dwójkę z Alliance jeśli są w formie, natomiast toperzy są o podobnych umiejętnościach więc nie pierdol ;_; 

#FNCWIN

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Oba teamy mocne. Dużo zależy od midlane'a tak naprawdę. Oba midy są na wysokim poziomie.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

^UP 3/0 ADC Alliance. Więc nie wiem czy FNC wygrał...

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

^UP 3/0 ADC Alliance. Więc nie wiem czy FNC wygrał...

No tak racja, przecież to silver gdzie jeśli wrogi adc zdobedzie 3 fragi w early to speirdalamy do mamusi bo juz nic ugrac nie mozemy. :)

Spokojnie poczekajmy na late.

Opublikowano

Kolorków sobie nie darowałeś ;_; aż bolą mnie oczy wystarczyła by zwykła czcionka z normalnym rozmiarem i bez kolorów .
Co do tematu obstawiam nad Fnatic.

deadspacep.png

Opublikowano

No tak racja, przecież to silver gdzie jeśli wrogi adc zdobedzie 3 fragi w early to speirdalamy do mamusi bo juz nic ugrac nie mozemy. :)

Spokojnie poczekajmy na late.

Czekam. Nie mierz innych swoją wiarą. Jeśli Jeden z dwóch najlepszych ADC w aktualnej mecie dostanie early kille to ciężki zrobić comeback. Masz max gold czy rzadko oglądasz LCS'y?

1:0 dla ALL. To było pewne że Kog wygra im grę bo outscale'uje Vayne w late game z takim early feedem.

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Nie wiem czy rozniesie ale jeśli Rekkles na Vayne nie zrobił zbyt wiele to znaczy że już jest ciężko...

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Ja natomiast będę zadowolony bez znaczenia który team wygra. Tak samo lubię Alliance jak i Fnatic i obie drużyny są świetne i mają graczy których lubię także wg. mnie - niech wygra lepszy!

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...