Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomysłodawcy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. bez zbędnych informacji, szukam pomysłodawcy na serwer Metin2.
Czego wymagam/co oczekuje?
-Doświadczenia w Metin2.

-Kreatywności.

-Własnych pomysłów, a nie zaczerpniętych z prezentacji innych serwerów. (tak, wiem, że większość rzeczy była już, ale można mieć jakiś unikalny pomysł)

-Dojrzałości oraz posługiwania się poprawną polszczyzną. (jak masz zamiar zapisać "elo ja hcem byci pomysłodawcom weś mnie przyjm" etc. to nawet nie pisz)

-Umiejętność korzystania z wyszukiwarki Google i różnych for o tematyce Metin2 (gdy ja będę zajęty czymś innym - Ty szukasz czegoś zajebistego, co można dodać na serwer.

i to w sumie tyle.
Co oferuję? to już ustalimy

Kontakt:
Osoby zainteresowane proszę o pisanie na MPCforum w prywatnej wiadomości o temacie "Pomysłodawca" bądź "[Pomysłodawca]".
-Jak długo grasz w Metin2/na prywatnych serwerach:
-Czy masz jakiś gotowy pomysł na serwer Easy?:
-Czy byłbyś w stanie zaplanować każdy typ serwera (Easy, Medium, Hard)

-Imię:

-Przykład jakiegoś pomysłu: (Po co? Żeby sprawdzić "umiejętność" kreatywnego myślenia)
-Czego wymagasz: (czyli czego oczekujesz ode mnie, jakiego wynagrodzenia np. rangi w grze etc.)
-Coś o sobie: (napisz coś o sobie, żebym przed podjęciem współpracy coś o Tobie wiedział - zawsze pracuje się lepiej.

jeśli ktoś ma również jakieś umiejętności w tworzeniu serwerów może to dodać, zawsze będzie dodatkowy+

i tyle. może wymagam dużo, może nie.

uważasz, że podołasz? - pisz.

wiadomości będę czytał codziennie, ale jeśli nie odpiszę za szybko - cierpliwości. po wybraniu odpowiedniej osoby każdy otrzyma informację czy został wybrany, czy nie.

Jeśli przed zgłoszeniem macie jakieś pytania, proszę śmiało pytać na PW lub w tym temacie.
Pozdrawiam.

EDIT:
Czytając PW dodaje drobne FAQ...

P: Mogę pisać od razu na GG podane w profilu?

nie, ponieważ ja jestem tylko pośrednikiem, założyłem temat, przyjmuję na PW podania po czym przekazuje je właścicielowi serwera, który wybiera jedną osobę, której podam jego GG. podania napisane na GG podane w moim profilu nie będą brane pod uwagę.

P: Czy jako pomysłodawca bez umiejętności jako Technik etc. dostanę dostęp do Navi i FTP?

nie licz na to. dostępu do Navi i FTP nigdy nie dostanie pomysłodawca, czy zwykły GameMaster etc.

P: Czy jako pomysłodawca bez umiejętności jako Technik etc. dostanę [HA] i pełne prawa?

na to również nie ma żadnych szans. pełnych praw nie dostanie osoba, która nie jest w 150% zaufana.

P: Do kiedy można się zgłaszać?

18.08.2014r 18:00

P: Serwer hamachi czy dedyk?

Obecnie serwer jest na VPS i planowany jest dedyk.

P: Właściciel serwera sam robi wszystko?

Stara się ogarniać wszystko, lecz w przyszłości na pewno będzie potrzebował innych osób, ponieważ sam wszystkiego nie potrafi (np. Grafika)

P: Serwer będzie stał długo, czy tylko aby zwinąć jak najwięcej kasy i off?

Serwer jest planowany na długo. Właściciel nie chce na razie zdradzić co konkretnie planuje w stosunku do serwera. mogę jedynie Was zapewnić, że ma bardzo ambitny plan na przyciągnięcie graczy. niestety nie jestem upoważniony aby napisać Wam więcej.

P: Dlaczego właściciel serwera nie napisze sam tematu, tylko przez pośrednika?

Ponieważ pracuje, a gdy wraca zasiada do prac nad serwerem i chce się na tym skupić. z racji iż jestem jego znajomym wytłumaczył mi co i jak żebym wiedział co odpowiadać na Wasze pytania oraz poprosił o dodanie tematu i odpowiadanie na ewentualne pytania.

P: Kiedy będą informacje kto został przyjęty, a kto nie?

18.08.2014r 20:00

tyle. jak ktoś jeszcze napisze coś, co uznam, że przydałoby się tu dodać to będę edytował.

do zamknięcia.

Opublikowano

F5

@ zmieniono troszkę wzór, ponieważ typ serwera został ustawiony na typowy Easy

-Czy masz jakiś gotowy pomysł na serwer Easy?:

oraz dodano jeden punkt:

-Czy byłbyś w stanie zaplanować każdy typ serwera (Easy, Medium, Hard)

Opublikowano

uważasz, że podołasz? - pisz.

wiadomości będę czytał codziennie, ale jeśli nie odpiszę za szybko - cierpliwości. po wybraniu odpowiedniej osoby każdy otrzyma informację czy został wybrany, czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...