Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norbert Gierczak namawianie do złych rzeczy

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklej wary j****y fanboju. Pewnie masz poniżej 15lat czyli jeszcze nie masz własnego mózgu i dla ciebie byle grubas to bóg

Niech dostanie bana na maina, jeden z największych trashy w lolu, plus to że bede sie cieszył jak nie ebdzie miał z czego zarabiać bo nic nie umie xD

Mam 10 latek chodze do przedszkola . nauczysz mnie czytać bo nie znam alfabetu  hmm jak szie to pirze a przyrzomnialem szobie . 

też ci jebałem matke 

Następny... boże powiedzcie mi świat virtualny jest teraz taki łomny czy mi się wydaje :^

Opublikowano

Neverwinter do tego nie "zachęcał" w taki sposób i od poczatku mówił że nikogo do tego nie przymusza. To jest ta różnica.

Tak czy inaczej Dis nie jest w stanie zmusić kogoś do refów przez internet wiec to sranie w banie. Nikt nikomu nie rozkazuje.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Mam 10 latek chodze do przedszkola . nauczysz mnie czytać bo nie znam alfabetu hmm jak szie to pirze a przyrzomnialem szobie .

Następny... boże powiedzcie mi świat virtualny jest teraz taki łomny czy mi się wydaje :^

Nie, to ty jesteś taki łomny, skoro nawet global mod polubił post przeciw Tobie to może pora się po prostu zamknąć, hm?

licze na perma dla norbiego, czelendzera i tak nie wbije

Opublikowano

Nie, to ty jesteś taki łomny, skoro nawet global mod polubił post przeciw Tobie to może pora się po prostu zamknąć, hm?

licze na perma dla norbiego, czelendzera i tak nie wbije

global mod to "buk"? eh, mam nadzieje, że Ty dostaniesz bana, bo te twoje pajacowanie w tym dziale zaczyna się robić śmieszne, gówno wiesz, a ciągle się udzielasz.

Opublikowano

global mod to "buk"? eh, mam nadzieje, że Ty dostaniesz bana, bo te twoje pajacowanie w tym dziale zaczyna się robić śmieszne, gówno wiesz, a ciągle się udzielasz.

dyskusja z osobą która ma mniej niż miesiąc stażu na forum, ustawia sobie w dacie urodzenia 1337 nie ma sensu

ps: cebulaczku, dzięki mnie połowa forum dowiedziała się jak robić refki HE_HE więc zważaj na słowa

nara

ps2: pewnie kolejny cipoliz norberta hehe ^^

Opublikowano

dyskusja z osobą która ma mniej niż miesiąc stażu na forum, ustawia sobie w dacie urodzenia 1337 nie ma sensu

ps: cebulaczku, dzięki mnie połowa forum dowiedziała się jak robić refki HE_HE więc zważaj na słowa

nara

miesiąc staż na forum xD dobre widać, że jesteś nic nie znaczącym randomem.

@top

jak już pisałem każdy ma wolną wole i nie zmusi go do niczego, a już na pewno nie przez internet do robienia reflinków.

Opublikowano

nara

K***a, spamisz w tym dziale a nie piszesz normalnych postów i jak dla mnie powinieneś wyłapać perma... Z tymi refkami co z tego? Na zagranicznych forach jest od zajebania różnych poradników... Zważaj na słowa? Kolejny k***a co ma za duże mniemanie o sobie... Pisanie do każdego cebulaczku i "dyskusja z osobą blablalbalbal"? To właśnie z tobą nie ma sensu prowadzić dyskusji bo zachowujesz się jakbyś był bogiem...

@

Jak dla mnie mam wyjebane co zrobią z grubciem i niech namawia kogo chce do czego chce... (i tak zaraz pewnie "cipoliz" "cebulaczek" Reph3at zacznie snuć swoje teorie, że pewnie jestem z gangu Dissa i go bronie ^.-). Ogólnie dostał perma na tamto konto i tyle.... Głównie i tak oglądam Disa, żeby pośmiać się z jego rejdżów i zjebanych akcji na poziomie golda ;)

Opublikowano

jest dozwolone, zresztą neverłinter dostał unbana

Nervarien dostał ub, ale zostały mu zabrane nagrody za refy i tyle.

y6eft.gif

Opublikowano

Nervarien dostał ub, ale zostały mu zabrane nagrody za refy i tyle.

Ale wszystkie punkty i to, co za nie kupił mu zostawili. Czyli najważniejsze zostało. Skiny to dodatek.

muse.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...