Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norbert Gierczak namawianie do złych rzeczy

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oglądałem sobie dziś Diska i mówi, że expi konto do czelendżu, wszystko spoko. W którymś momencie podrzucił reflinka na czat i powiedział, że każdy kto chce z nim zagrać musi zrobić konto z tego reflinku, konta zrobiło setki osób czy to jest dozwolone? Bo mi sie wydaje, że Neverwinter dostał bana za referrale

pozdro

Opublikowano

Robienie referali gdy masz już jedno konto jest chyba zabronione, reflinki są stworzone do wysyłania ich graczom, którzy nie mają styczności z ligą legend i nie posiadają konta w tym serwisie.

Opublikowano

"Przyszantażuje modów, aby nowe konta też zrobili" tak powiedział Disstream

Opublikowano

Przecież to jest wymuszenie ! on wymusza, grozi to jest niedozwolone już piszę do rito trzeba tępić takich graczy  

Opublikowano

Zgłosicie teraz, zanim support ruszy on wbije już 30lvl. Zagra pierwszy dzień, dostanie bana do 2500roku, on napisze do riotu i znów trzeba będzie czekać na odpowiedź, dostanie unbana, a następnie wróci do challenge'u.

Opublikowano

udostepnianie refflinka jest dozwolone, wymuszanie, bądz zachęcanie w celu korzysci jest natomiast niedozwolone i mozna to zgłosić

Opublikowano

udostepnianie refflinka jest dozwolone, wymuszanie, bądz zachęcanie w celu korzysci jest natomiast niedozwolone i mozna to zgłosić

Mogę prosić @Pelikano o źródło Twoich informacji?

Opublikowano

ale czemu wy cebulaki szukacie ciągle jakiejś nędznej dramy, nie macie życia? :| dobrze,że się już wakacje kończą.

Bo Zwis to gówno i pożerają go goldy? xD

Witam, oglądałem sobie dziś Diska i mówi, że expi konto do czelendżu, wszystko spoko. W którymś momencie podrzucił reflinka na czat i powiedział, że każdy kto chce z nim zagrać musi zrobić konto z tego reflinku, konta zrobiło setki osób czy to jest dozwolone? Bo mi sie wydaje, że Neverwinter dostał bana za referrale

pozdro

Za socjotechnikę dostanie bana tak jak Neverwinter.

Opublikowano

Nie ma to jak 2 gości czyli

Selex

Landiago --------2 goście  w lićie top 10 bolowców hejtuje typa żeby się wybić na mpc - pisze do landiago na pw   poco hetjuje dissa a ten odpisał do mnie  ''jebałem ci matke ''

Widać że   rodzice go wychowali na.... + Tak sobie możesz mówić do kolegów 

Opublikowano

Selex

Landiago --------2 goście  w lićie top 10 bolowców hejtuje typa żeby się wybić na mpc - pisze do landiago na pw   poco hetjuje dissa a ten odpisał do mnie  ''jebałem ci matke ''

Sklej wary j****y fanboju. Pewnie masz poniżej 15lat czyli jeszcze nie masz własnego mózgu i dla ciebie byle grubas to bóg

Niech dostanie bana na maina, jeden z największych trashy w lolu, plus to że bede sie cieszył jak nie ebdzie miał z czego zarabiać bo nic nie umie xD

Opublikowano

Selex

też ci jebałem matke 

Opublikowano

Sklej wary j****y fanboju. Pewnie masz poniżej 15lat czyli jeszcze nie masz własnego mózgu i dla ciebie byle grubas to bóg

Niech dostanie bana na maina, jeden z największych trashy w lolu, plus to że bede sie cieszył jak nie ebdzie miał z czego zarabiać bo nic nie umie xD

dostał na 7 dni za kupienie konta bana na maina

Selex

oni juz sa znani po co maja sie wybijac

<>

Opublikowano

Neverwinter do tego nie "zachęcał" w taki sposób i od poczatku mówił że nikogo do tego nie przymusza. To jest ta różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...