Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny client do serwera Metin2

davix181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem serwer do metin2 na plikach z 2008r dla mnie i moich przyjaciół. Chciałbym zrobić własnego clienta do niego, aby w prosty sposób dodawać itemki, icony itp potrzebuje wypakowanego clienta. W poradnikach była mowa, aby pobrać clienta SuckMt2 . Niestety link do filefront nie przenosi do downloadu , a megaupload nie działa. Zależy mi na cliencie którego nie trzeba spakować aby działał. Tzn aby gra korzystała z folderów wypakowanych i plików w nich zawartych bez konieczności pakowania ich w icon.epk, pack etc.

Opublikowano

Łoł, takie coś chyba nie istnieje, przynajmniej nigdy nie widziałem tego na oczy, czemu korzystasz z plików starych jak świat?

Nie łatwiej ci przejść na coś nowszego?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

download Suckmt2 dawno wygasł pobierz clienta 2010 Pl

Tzn aby gra korzystała z folderów wypakowanych i plików w nich zawartych bez konieczności pakowania ich w icon.epk, pack etc.

W taki sposób myśląc zrobisz większy burdel niż jest w cliencie, a dodatkowo zwiększysz jego wagę o 100+MB. (Możliwe ale nie opłacalne, Możliwe ale nie na cliencie 2008/10 lecz na source)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...