Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego to zależy i kto to ma?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak też myślałem. Ale na początku zawodników będzie można sklepać z samych zarobków meczowych. Gorzej z otwieraniem paczek. Coinsy będą dużo droższe niż teraz ale cóż. Jakoś damy radę.

Ja na przykład posiadam też Fife 14 na PS4 i pamiętam że na starcie 14 1kk tam kosztowało 600zł <3, na pc około 120zł.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ja na przykład posiadam też Fife 14 na PS4 i pamiętam że na starcie 14 1kk tam kosztowało 600zł <3, na pc około 120zł.

Ooo, ale zawodnicy też byli tańsi napewno. Trainerowcy jeszcze nie wyrabiali :D

4043121350.png

Opublikowano

Ooo, ale zawodnicy też byli tańsi napewno. Trainerowcy jeszcze nie wyrabiali :D

Cristiano kosztował około 4mln na PC :).

Tacy zawodnicy jak Willian 120-150k.

Opublikowano

Cristiano kosztował około 4mln na PC :).

Tacy zawodnicy jak Willian 120-150k.

I 500 golda za mecz? Czyli będę bez williana i moich ulubionych zawodników. Ale pewnie i tak na początku nie będę spotykał jakichś wykokszonych składów; )

4043121350.png

Opublikowano

I 500 golda za mecz? Czyli będę bez williana i moich ulubionych zawodników. Ale pewnie i tak na początku nie będę spotykał jakichś wykokszonych składów; )

Będzie pewnie można przez pierwszy tydzień wykupić bonusy coins, a później znowu je usuną. Bonusy typu 1k coins za mecz itp :).

Opublikowano

Będzie pewnie można przez pierwszy tydzień wykupić bonusy coins, a później znowu je usuną. Bonusy typu 1k coins za mecz itp :).

Czasami dostawałem jakieś bonusy coinsów ale nie wiem sam za co? To właśnie o te chodzi co się kupuje? Bo ja chyba za nic dostawałem ;D

4043121350.png

Opublikowano

Czasami dostawałem jakieś bonusy coinsów ale nie wiem sam za co? To właśnie o te chodzi co się kupuje? Bo ja chyba za nic dostawałem ;D

To się kupuje w katalogu EA Sport, który znajduje się w menu. Można tam kupić też unikatowe herby,stroje czy też odblokować niedostępne dotąd cieszynki.

Opublikowano

To się kupuje w katalogu EA Sport, który znajduje się w menu. Można tam kupić też unikatowe herby,stroje czy też odblokować niedostępne dotąd cieszynki.

Ale trzeba mieć level a ja dosyć wolno nabijam te lvl'e nie wiem czemu. :/

4043121350.png

Opublikowano

Ale trzeba mieć level a ja dosyć wolno nabijam te lvl'e nie wiem czemu. :/

Max dziennie możesz nabić 2k tj.2000 PD.

Najłatwiej wbić kupując TOTSY a później je sprzedając ( chodzi mi o zarabianie na rynku <3).

Opublikowano

Max dziennie możesz nabić 2k tj.2000 PD.

Najłatwiej wbić kupując TOTSY a później je sprzedając ( chodzi mi o zarabianie na rynku <3).

Tylko ja niestety nie mam funduszu na takie transakcje. Nie kupuję ostatnio ani PSC ani jak już mówiłem nie mam konta w banku.

4043121350.png

Opublikowano

Tylko ja niestety nie mam funduszu na takie transakcje. Nie kupuję ostatnio ani PSC ani jak już mówiłem nie mam konta w banku.

Niektóre If,tots kosztują 10k, można je kupić a później quick-sell i wychodzisz na 0 a pd zarabiasz. :)

Opublikowano

Niektóre If,tots kosztują 10k, można je kupić a później quick-sell i wychodzisz na 0 a pd zarabiasz. :)

if tots za 10k? Podaj jakiś przykład jeśli możesz :)

4043121350.png

Opublikowano

if tots za 10k? Podaj jakiś przykład jeśli możesz :)

Ja ostatnio TOTS Toni i Tadić za 11/12k kupiłem.

A Informy w tej cenie to np złote karty będące teraz w TOTW: Rondon,Soriano,Sane można spotkać z kt 10-12k

Opublikowano

Ja ostatnio TOTS Toni i Tadić za 11/12k kupiłem.

A Informy w tej cenie to np złote karty będące teraz w TOTW: Rondon,Soriano,Sane można spotkać z kt 10-12k

Dzięki. Zaraz sprawdzę i zobaczę jak oni stoją. A czy te karty przejdą do fify 15 ?

4043121350.png

Opublikowano

Dzięki. Zaraz sprawdzę i zobaczę jak oni stoją. A czy te karty przejdą do fify 15 ?

Coś  Ty ;p Za łatwo by wtedy było do Fify 15 przejdzie tylko LVL,Fifa Points i te pkt pod lvl (zapomniałem jak się nazywają a nie chce mi się fify odpalać :D).

Opublikowano

Coś  Ty ;p Za łatwo by wtedy było do Fify 15 przejdzie tylko LVL,Fifa Points i te pkt pod lvl (zapomniałem jak się nazywają a nie chce mi się fify odpalać :D).

Też nie pamiętam. Czyli nie będzie na początku totsów, motmów itp?

4043121350.png

Opublikowano

Też nie pamiętam. Czyli nie będzie na początku totsów, motmów itp?

Na początku 15 będą normalnie jedenastki TOTW tak jak to jest teraz. TOTY będą w grudniu natomiast Tots zaczną się prawdopodobnie w maju. Motm to nie wiadomo przyznawane są za puchary to pewnie około grudnia.

Opublikowano

Dobrze. Czyli wszystko się resetuje oprócz samej nazwy drużyny. Wiem to bo widuję często graczy z drużyną założoną np w 2011. Ale i tak pewnie nie będzie mnie stać na te totsy na początku ;/

4043121350.png

Opublikowano

Dobrze. Czyli wszystko się resetuje oprócz samej nazwy drużyny. Wiem to bo widuję często graczy z drużyną założoną np w 2011. Ale i tak pewnie nie będzie mnie stać na te totsy na początku ;/

Wszystko się resetuje prócz LVL, Drużyny (skład nie przechodzi!) oraz FIFA POINTS.

Opublikowano

I tak Fifa points nie mam w ogóle. To są te zielone co kupuje się za dolary ta?

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...