Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego to zależy i kto to ma?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Grałem sobie dzisiaj po raz setny mecz z moim ulubionym zawodnikiem Willianem. Zauważyłem że różni się od innych zawodników całkowicie stylem gry. Trzyma piłkę idealnie przy nodze nawet ja pełnym sprincie. Gra mi się nim wyśmienicie. Jest bardzo agresywny, walczy do ostatniej krwi o piłkę. I czy ten styl gry zależy od "Ball control" ?

Jaki inny zawodnik posiada takie umiejętności? Ani Aguero ani Suarez tego nie potrafią. Najlepiej żeby był to ktoś tani.

4043121350.png

Opublikowano

Ball control to kontrola piłki to + drybling daje Willianowi taką przyczepność :). CR7 chyba najbardziej to potrafi, ale on do tanich nie należy <3. Z tanich piłkarzy BPL takie coś potrafi Mata,Lamela i trochę gorzej Oscar.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

A jakiś napastnik innej ligi? :) ;]

Cassano z tanich ma najlepszy...<3 ale nie polecam ze względu na speed :D.

Di Natale albo Neymar polecam.

Opublikowano

Cassano z tanich ma najlepszy... <3 ale nie polecam ze względu na speed :D.

Di Natale albo Neymar polecam.

Di natale mam, neymar'a raczej nie kupię bo mnie za bardzo nie jara ten piłkarz. :)

4043121350.png

Opublikowano

Di natale mam, neymar'a raczej nie kupię bo mnie za bardzo nie jara ten piłkarz. :)

Neymar jest dobry ale ma mało siły i tylko w pełnym biegu jest wstanie wygrać pojedynki z obrońcami.

Opublikowano

Neymar jest dobry ale ma mało siły i tylko w pełnym biegu jest wstanie wygrać pojedynki z obrońcami.

Właśnie dlatego go nie chcę bo jest papierowy i raczej nie warty swojej ceny. Jak dla mnie aguero i suarez, a zwłaszcza aguero go jedzą :)

4043121350.png

Opublikowano

Właśnie dlatego go nie chcę bo jest papierowy i raczej nie warty swojej ceny. Jak dla mnie aguero i suarez, a zwłaszcza aguero go jedzą :)

Aguero i Neymar są praktycznie identyczni tylko jednak jeden ma 70 siły a drugi 45. Jednak w pełnym biegu Neymar wygrywa, a w walce z obrońcami Aguero.

Opublikowano

Aguero i Neymar są praktycznie identyczni tylko jednak jeden ma 70 siły a drugi 45. Jednak w pełnym biegu Neymar wygrywa, a w walce z obrońcami Aguero.

Ale jakiejś dużej różnicy w szybkości to pomiędzy nimi nie ma ^,^

4043121350.png

Opublikowano

Ale jakiejś dużej różnicy w szybkości to pomiędzy nimi nie ma ^,^

Tak, ale Neymar ma 5* i 5* dlatego jest taki drogi <3.

Opublikowano

Tak, ale Neymar ma 5* i 5* dlatego jest taki drogi <3.

Dla mnie nie potrzebne jest 5* żeby przejść całe boisko. Ben Arfa też ma 5*, a nie jest jakiś drogi ;)

4043121350.png

Opublikowano

Dla mnie nie potrzebne jest 5* żeby przejść całe boisko. Ben Arfa też ma 5*, a nie jest jakiś drogi ;)

Co wpływa na cene Neymara:

-5* słabszej - Ben arfa ma 3*

-5* sztuczek.

-Gra w lidze BBVA.

-Jest napastnikiem.

-Jeden z lepszych dryblingów

-Szybkość

-Wykończenie

-Pracowitości  (Aguero ma lepsze <3)

-Spora aktywność w ataku

- Forma w życiu realnym, dzięki czemu ma karty IMOTM i IF

Opublikowano

Co wpływa na cene Neymara:

-5* słabszej - Ben arfa ma 3*

-5* sztuczek.

-Gra w lidze BBVA.

-Jest napastnikiem.

-Jeden z lepszych dryblingów

-Szybkość

-Wykończenie

-Pracowitości  (Aguero ma lepsze <3)

-Spora aktywność w ataku

- Forma w życiu realnym, dzięki czemu ma karty IMOTM i IF

Ogólnie Neymar jest podporą reprezentacji Brazylii. Gdyby nie dostał się do Barcelony i niebyłby taki sławny to by pewnie tych wszystkich kart nie dostał ;) Ale mimo wszystko lepiej sobie zrobić 10 dobrych składów niż kupić (84) Neymara :)

4043121350.png

Opublikowano

Ogólnie Neymar jest podporą reprezentacji Brazylii. Gdyby nie dostał się do Barcelony i niebyłby taki sławny to by pewnie tych wszystkich kart nie dostał ;) Ale mimo wszystko lepiej sobie zrobić 10 dobrych składów niż kupić (84) Neymara :)

Co kto lubi, Ja i tak polecam Ci, Neymara. :)

Opublikowano

Co kto lubi, Ja i tak polecam Ci, Neymara. :)

Raczej już nie będę inwestował w Fifę 14. Do 15stki założe sobie konto w banku i wtedy porobie składy. Narazie gram tymi co mam i tylko turnieje bo chcę pozostać w lidze 1 :)

4043121350.png

Opublikowano

Raczej już nie będę inwestował w Fifę 14. Do 15stki założe sobie konto w banku i wtedy porobie składy. Narazie gram tymi co mam i tylko turnieje bo chcę pozostać w lidze 1 :)

Ja pucharów nie lubię, co chce grać to przeciwnik ma 1 kreskę zasięgu a tak się grać nie da.

Co do tematu to dobrą kontrole piłki ma jeszcze TOTS Henry (aktualnie chyba 80k) oraz Jovetic.

Opublikowano

Ja pucharów nie lubię, co chce grać to przeciwnik ma 1 kreskę zasięgu a tak się grać nie da.

Co do tematu to dobrą kontrole piłki ma jeszcze TOTS Henry (aktualnie chyba 80k) oraz Jovetic.

Joveticia napewno w takim razie przetestuje, a Henry o ile dobrze wiem to gra w Red Bullsach czyli liga nie pasuje.

Ja gram puchary bo paczek nie kupuje a tak to większe emocje i wogóle ;)

4043121350.png

Opublikowano

Joveticia napewno w takim razie przetestuje, a Henry o ile dobrze wiem to gra w Red Bullsach czyli liga nie pasuje.

Ja gram puchary bo paczek nie kupuje a tak to większe emocje i wogóle ;)

No tak ale nie napisałeś, że tylko BPL, więc podałem przykład Henry.

Opublikowano

No tak ale nie napisałeś, że tylko BPL, więc podałem przykład Henry.

Wiem, nie chodzi mi że BPL tylko np. Ligue 1, bundesliga, BBVA, a henry to chyba USA, a z tego zawodników nie sklepię:)

4043121350.png

Opublikowano

Wiem, nie chodzi mi że BPL tylko np. Ligue 1, bundesliga, BBVA, a henry to chyba USA, a z tego zawodników nie sklepię :)

Teraz za 500k masz wszystkie złote Totsy MLS. Dodajesz Opara + Olave na środek do tego na Lo Ashe a po drugiej stronie Wynne i masz ładny składzik MLS do gry w 1 lidze. <3

Opublikowano

Teraz za 500k masz wszystkie złote Totsy MLS. Dodajesz Opara + Olave na środek do tego na Lo Ashe a po drugiej stronie Wynne i masz ładny składzik MLS do gry w 1 lidze. <3

Ale ja narazie nie mam jak kupować większych ilości coinsów ;/ A pozatym wolę grać tymi sławniejszymi ;) A na turniejach emocjeee:D

4043121350.png

Opublikowano

Ale ja narazie nie mam jak kupować większych ilości coinsów ;/ A pozatym wolę grać tymi sławniejszymi ;) A na turniejach emocjeee:D

Zawsze, możesz kupić coinsy za Paysafecard lub Doładowanie, jeżeli nie posiadasz konta bankowego :). Ja też tak szczerze gram składem za 20k mimo iż mam CR7 i takich tam ;p. Niektórzy zawodnicy za 1k grają lepiej niż Ci za parę milionów.

Opublikowano

Zawsze, możesz kupić coinsy za Paysafecard lub Doładowanie, jeżeli nie posiadasz konta bankowego :). Ja też tak szczerze gram składem za 20k mimo iż mam CR7 i takich tam ;p. Niektórzy zawodnicy za 1k grają lepiej niż Ci za parę milionów.

Raczej za paysafecard się nie opłaca. Nie mogę znaleść dobrej oferty. Ale i tak coinsów z Fify 14 do fify 15 nie przeniosę chyba :c

4043121350.png

Opublikowano

Raczej za paysafecard się nie opłaca. Nie mogę znaleść dobrej oferty. Ale i tak coinsów z Fify 14 do fify 15 nie przeniosę chyba :c

Coinsów z 14 na 15 nie będzie się dało przenieść.

Opublikowano

Coinsów z 14 na 15 nie będzie się dało przenieść.

Tak też myślałem. Ale na początku zawodników będzie można sklepać z samych zarobków meczowych. Gorzej z otwieraniem paczek. Coinsy będą dużo droższe niż teraz ale cóż. Jakoś damy radę.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...