Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W październiku wypada 10ciolecie WoWa, w którym będzie odświeżony pod LFR Molten Core, z którego zdobędziesz Core Hound mounta, battleground 100 vs 100 Tarren Mill vs Hillsbrad i Molten Corgi do zgarnięcia.

Więc jak chcesz te bajery, to tak.

Opublikowano

Tak po premierze dodatku cap będzie 100. A masa ludzi teraz jak wykupiła pre-ordery WoD, odrazu wali automatyczne 90te poziomy, więc co za różnica czy noob czy pro? Nie ma tu jak w Lolu, że jak lamisz albo bluzgasz, to masz reporta.

No tylko tyle, że cena subskrypcji właśnie zdrożała.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym poczekał na woda, i battlechesta z wod i mop (moze kiedyś takie coś bdz), bo mi tylko tych 2-ch dodatkow brakuje i oczywiscie abonamentu.

A co do tego full'a packa oplaca się i to bardzo... sam mop ~50zl+,abonament(30dni)  ~45zl?

jak mam podstawkę,TBC,WOTLK,Cata to co się stanie jak kupie Full packa?

Edytowane przez Zomi
Opublikowano

Sry za offtopic, ale wie ktoś ile teraz kosztuje zmiana frakcji w pln?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Wow kupiony full pack + 3 miechy grania :D

Mozna zamknac a dla innych co sie zastanawiaja czy warto zaczac to naprawde WARTO

Skąd wiesz czy warto jak nigdy na globie nie grałeś :  )  Po miesiącu grania dowiesz się, że to ta sama gra w którą grałeś na privach tylko z nowszym patchem.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Gówno prawda , na globie nie ma zasranych bugow z questami z mobami itp. , zawsze znajda sie osoby na raid , bg itp.

O wiele lepsza atmosfera

Wystarczy zagrać na dobrym privie i bugów nie ma, atmosfera to moim zdaniem była dużo lepsza w mojej starej gildii na zbugowanym privie ale to kwestia przyzwyczajenia. Ja i tak za nie długo wracam na globa bo w sumie jak już zacząłem tam grać to już nie opłaca się wracać do privów, trzeba zabić garosha i wyexpić kilka nowych postaci bo i tak nie ma co robić teraz na globcu.

Opublikowano

Ja przegrałem na privach od 2006 roku, zaczynając od pierwszych privów w Polsce, kończąc dziś na Atlantissie i szczerze?

Privy to nie to samo co glob to prawda, ale też jakaś alternatywa w pewnych aspektach... Główny problem jednak z privami jest taki, że coraz mniej konkretnych privów już jest. Jak jeszcze w 2012 roku był Nexus czy Night Watch, tak teraz z Polskich ostały się tylko HG, Sunwell i Atlantiss. Bo teraz privy to są zakładane, chwile postoją by wydoić kasę jak w przypadku Vienny i jego serwerów czy Soja i Nexus...

A że skoro nie dam rady kupić abonamentu sobie narazie, to katuje LoLa albo inne gry, jakieś to wyjście jest... Poza tym WoW traci popularność z roku na rok.

Opublikowano (edytowane)

No wuasnie nie dlateko gralem na sanwellu muj nick to byu Partyzant taki roucz w alianc

prosze... przestań trollować jeśli trollujesz a jak nie to idz po słownik bo...

Topic:

Ja ludzi "sentymentalnych" z wotlk czy tbc nie lubię bo większość mówi, że prawdziwy wow skonczył się na wotlk czy tbc i siedzą sobie tak na tych privach. Jak dla mnie czym nowszy dodatek tym lepszy, więcej nowości i w ogóle... Popularność wowa może i spada, suby wrócą na nową ekspansję. Zresztą ta gra ma już 10 lat i powiedzcie mi proszę tytuł innego mmo który ma taką ilość graczy.

Edytowane przez Mr.Cukier

Opublikowano

prosze... przestań trollować jeśli trollujesz a jak nie to idz po słownik bo...

Topic:

Ja ludzi "sentymentalnych" z wotlk czy tbc nie lubię bo większość mówi, że prawdziwy wow skonczył się na wotlk czy tbc i siedzą sobie tak na tych privach. Jak dla mnie czym nowszy dodatek tym lepszy, więcej nowości i w ogóle... Popularność wowa może i spada, suby wrócą na nową ekspansję. Zresztą ta gra ma już 10 lat i powiedzcie mi proszę tytuł innego mmo który ma taką ilość graczy.

To już nie tyle kwestia tego, ile WoW już ma lat. A co Blizz robi z tą grą, a robi ją coraz łatwiejszą, więc produkcja idealna dla casuali.

Opublikowano

To już nie tyle kwestia tego, ile WoW już ma lat. A co Blizz robi z tą grą, a robi ją coraz łatwiejszą, więc produkcja idealna dla casuali.

No, ale blizzard chce chyba wrócić do starego wowa, np. na dreanorze nie będzie można latać. Chcą odzyskac chyba starych graczy : P

Opublikowano

Z tym lataniem to jeszcze nic pewnego.

Wszystko zależy od contentu jak ciężki będzie, bo to przez to Ensidia zakończyła grę. A Ensidia była połączona z dwóch najlepszych gildii PvE za Pre TBC i TBC czyli Nihilum i SK Gaming.

Opublikowano

Z tym lataniem to jeszcze nic pewnego.

Wszystko zależy od contentu jak ciężki będzie, bo to przez to Ensidia zakończyła grę. A Ensidia była połączona z dwóch najlepszych gildii PvE za Pre TBC i TBC czyli Nihilum i SK Gaming.

No, ale blizzard chce chyba wrócić do starego wowa, np. na dreanorze nie będzie można latać. Chcą odzyskac chyba starych graczy : P

E tam :D W mopie było to samo. Nikt nie latał na początku bo do stolicy nie można było się dostać :) Potem latała połowa, bo drugiej połowy nie było stać :p

simply.4557.gif

Opublikowano

E tam :D W mopie było to samo. Nikt nie latał na początku bo do stolicy nie można było się dostać :) Potem latała połowa, bo drugiej połowy nie było stać :P

No w sumie racja, ale jak wyłączą całkiem to latanie na wodzie to nie będzie to za fajne... bo wszędzie z buta trzeba isc i przedzierac sie przez hordy mobow...

Opublikowano

No w sumie racja, ale jak wyłączą całkiem to latanie na wodzie to nie będzie to za fajne... bo wszędzie z buta trzeba isc i przedzierac sie przez hordy mobow...

Wiesz tak patrząc z innej strony... Wprowadzają nowy dodatek, większość ludzi będzie siedzieć na nowej mapie. Ale pamiętajmy o tym, że blizzard przecież sprzedaje w sklepiku mounty ! Więc jaki byłby sens wprowadzić brak możliwości latania ? Nowy gracz sobie przykładowo wpadnie, spodoba mu się Heart of the Aspects, ale po co ma go kupować skoro będzie mógł latać tylko tam gdzie już się praktycznie nie chodzi i szpanu nie bd :D A to jest aż 25 dolców !

simply.4557.gif