Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wakacyjny Turniej HaxBalla!

rogo_aka_uefa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie gdy 1 członek nie przyjdzie na mecz automatycznie 1 osoba może grać lub się poddać nie można dobrać kogoś sobie na szybko ?

Opublikowano

Mam pytanie gdy 1 członek nie przyjdzie na mecz automatycznie 1 osoba może grać lub się poddać nie można dobrać kogoś sobie na szybko ?

nie mozna dobierac, dlatego wlasnie zostala opcja grania samemu.

Opublikowano

nie mozna dobierac, dlatego wlasnie zostala opcja grania samemu.

A nie można mieć tzw. rezerowego ? 

Opublikowano

Tylko dla relaksu sobie pykam, a mi nawet ss robią jak gram. ;d

juz tlumacze dlaczego ten skrin, kojarze cie z tematow na ballhaxie wiec zalozylem ze dobrze grasz, lecz niestety widzialem twoja gre i mnie zawiodles ;c

Opublikowano

juz tlumacze dlaczego ten skrin, kojarze cie z tematow na ballhaxie wiec zalozylem ze dobrze grasz, lecz niestety widzialem twoja gre i mnie zawiodles ;c

Zawiodłem. :DDD

Myślałeś że wymiatam ? ;c

Ja osobiście 2v2 nigdy nie grałem ( pare razy na randomach )

Opublikowano

Zawiodłem. :DDD

Myślałeś że wymiatam ? ;c

Ja osobiście 2v2 nigdy nie grałem ( pare razy na randomach )

Szczerze to oczekiwałem czegoś więcej ale skoro przeszedłeś dalej to nie będę tworzyć na Tobie presji i powiem tylko ze powodzenia ;d

ps: jeszcze nie wiadomo czy ja swoj 1 mecz wygram lol

Opublikowano

Wiesz powiem tyle że, mój gk spieprzył sprawę. ( i nie mówię tu iż ja byłem jakieś pro itd, lecz to że 3 szmaty gk wpuścił )

Ja przystępując  chciałem zająć 1 miejsce, bo jest GoldMember, a dzięki niemu można nick zmienić, więc ja chcę zmienić sobie literkę małą d na dużą D w nicku . xD

Opublikowano

ale ja mam beke, moj wspolzawodnik ier, postanowił że mi zjebie mecz, bo chce żebyśmy odpadli bo mu nie zależy, hehe, z kim ja gram, boze ;d

Opublikowano

Ja na swoją nie narzekam, narzekam na grę w 1 i drugim meczu mojego współzawodnika, w 1 meczu wszystkie gole jego winą, a w tym poszedł na atak i nawet strzału nie oddał...

Teraz się okazało że chciał żebyśmy odpadli, bo mu nie zależy. WTF ?!

Wg. mnie to ćwiczenie umiejętności, ale cóż ligi ważniejsze od turniejów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...