Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic-Roccat

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngStrupek.

a jak wygrywa gre Alistarem to pewnie piszesz "wow xaxus op"

nie ma czegos takiego jak ktos przegrywa gre - przegrywa cally team nie jeden gracz. skad wiesz co oni tam gadaja podczas gry? moze akurat niektore decyzje xaxusa nie sa jego tylko dostaje calla od teamu?

@top

Zjebali gre gdy po TF'ie gdzie zrobili 3 za 0 próbowali jeszcze chasować na bocie i gdzie sie wyjebali, potem już tylko fnatic zaczeli kontrolowac gre

ps. fizz fajny focus morgany, traci na nia cale combo nawet z dfg a i tak jej nie zabija

jakie kur.wa dfg

8211714081053351231241.png

a nie ja w zlym momencie chyba jestem xD

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podniecaj sie tak 683231408104415332249.jpg

Report ahri noob 683231408104415332249.jpg

Widać, że typowy gimbus "kappa", "kappa" srappa k***a co to ma być ... Idiotyzm małpują wszystko jak jakieś Małpy z Afryki Boże POLECAM Brain.lua 

A Roccat leci po 3-2 !!!!

Opublikowano

@top

Zjebali gre gdy po TF'ie gdzie zrobili 3 za 0 próbowali jeszcze chasować na bocie i gdzie sie wyjebali, potem już tylko fnatic zaczeli kontrolowac gre

ps. fizz fajny focus morgany, traci na nia cale combo nawet z dfg a i tak jej nie zabija

Zjebali tym, że chcieli dragona robić, gdyby się cofnęli po turrecie na bocie to było by ok.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

Póki co jest  2:1 dla Fn, zobaczymy, co pokaże następna gra. Jeśli zremisują, to szanse na wygranie są. Ale muszą się po prostu skupić i nie pajacować po wygraniu teamfightów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oni wiedza lepiej co robią. Wiec komentarze typu "a mogli to zrobić" wsadźcie se w d*** bo najczęściej piszą to ludzie z silvera co jest jeszcze śmieszniejsze. 3-2 Roccat #believe

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Oni wiedza lepiej co robią. Wiec komentarze typu "a mogli to zrobić" wsadźcie se w d*** bo najczęściej piszą to ludzie z silvera co jest jeszcze śmieszniejsze. 3-2 Roccat #believe

Nie powiesz mi, że decyzja pójścia na smoka była dobra...

Oni też są ludźmi i popełniają błędy i to nie jest tak, że jeśli grają na lcs to nikt nie wie lepiej od nich xD twój post jest śmieszny.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

1

Dwie gry, bo skoro do 3 wygranych, to jeśli Roccat wygrałoby ten mecz, to byłoby 2:2 co daje im możliwość pogrania do 5 gier przy czym wygrać mecze 3:2. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dwie gry, bo skoro do 3 wygranych, to jeśli Roccat wygrałoby ten mecz, to byłoby 2:2 co daje im możliwość pogrania do 5 gier przy czym wygrać mecze 3:2. 

no wiadomo ale jak przegraja to juz nie :D

Opublikowano

Jak dla mnie Lulu to zly pick na supporta jesli mowimy o early bot dla Roccat aczkolwiek ciekawie bedzie w mid, wydjae mi sie ze Lulu jest bardzo pozytecznym champem i nawet jako support moze zmienic przebieg gry, ale ten Shen i ta Vayne. Wg mnie easy win dla Fnatic jeśli Shen dobrze zagra.

Opublikowano

Dziwne te swap lane'y ze strony Fnatic. Boję się, że Roccat odda FB zbyt łatwo. 

Dziwne? Logiczne, że fnatic chce swapa skoro gra vayne i kontruje ją bot roccatu.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...