Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic-Roccat

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już za niecałe 10min. rozpocznie się mecz w fazie półfinałów, gdzie zmierzą się takie drużyny jak Roccat oraz Fnatic. Za kim jesteście i jaki wynik obstawiacie? Osobiście lubię oba teamy ale wydaje mi się, że Fnatic wygra. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już za niecałe 10min. rozpocznie się mecz w fazie półfinałów, gdzie zmierzą się takie drużyny jak Roccat oraz Fnatic. Za kim jesteście i jaki wynik obstawiacie? Osobiście lubię oba teamy ale wydaje mi się, że Fnatic wygra. ;)

Grają moje dwie ulubione drużyne, bo fnatic jest od 1 sezonu, kiedy to Shushei, mój stack mejai master, grał tam. A Roccat to tak że Polocy, to zawsze kibicuje.

Tak samo nie lubie Legii a chciałem, żeby awansowała, a wiecie co się stało :/

Opublikowano

Mamy jaja jednak wygrana , aaaa rekkles chyba sie troszke popłakuniał albo mi sie zdawało.

Mamy jaja jednak wygrana , aaaa rekkles chyba sie troszke popłakuniał albo mi sie zdawało.

Opublikowano

Jeden z najlepszych adc w europie przegrał z polakami - też byś płakał

1:0 ale i tak będzie 3:2 dla fnatic mimo że rokatom kibicuje

takie prosy jak on zawsze placza nie wazne po jakiej przegranej

Opublikowano

Słaba gra obu teamów, nic nowego, roccat znało fnatic team comp już dawno jak i fnatic znało ten team comp roccatu

2ga gra bedzie ciekawa, ban zileana i syndry raczej pewny

imo soaz niz nie zrobil w tej grze, alistar taki overrated

­

Opublikowano

Jeden z najlepszych adc w europie przegrał z polakami - też byś płakał

1:0 ale i tak będzie 3:2 dla fnatic mimo że rokatom kibicuje

Co z tego, że z polakami, bo nie rozumiem?

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

w takich chwilach nie znosze tego forum bo każdy nagle za polakami a jak przegrają to każdy będzie za fnaticiem na 95%

fnatic i  tak wygra te serie

<>

Opublikowano

Niech Roccat ich rozjebie za przeproszeniem. Nareszcie nie będa na scenie sobie żartować z Polaków, że tylko toxic gracze itp.

GoGo 3-0 Roccat.

MPC <3

Opublikowano

jak roccat pojedzie na worldsy to tam dostanie wpierdol i wtedy beda dalej 'zartowac na scenie' z polakow (ciekawe skad takie informacje)

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...