Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakietki na forum - by Arisa

Arisa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Udostępniam Wam komplet plakietek na forum.
Jeśli byłaby potrzeba dorobienia jakiejś to można pisać w tym temacie lub na pw ;)

Download:

http://speedy.sh/KHvNh/PLAKIETKI-NA-FORUM-FREE-BY-ARISA.7z

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e3ee8b9bee00c0a7e2eb8679028c2abd4d7d98175cde8a6d0d892e4efba40258/analysis/1408050980/

Podgląd:

pHdg.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedne z 2 projektów, które poważnie mi się podobają. Tak, te drugie są od @Wredna . Z mojej strony pada może i głupie pytanie, czy jest możliwość otrzymania PSD do własnego użytku? Nie pasuje mi kolorystyka kilku plakietek (na forum mam inne kolory), a nie chce się bawić maskami warstw, bo to tylko popsuje efekt.

Opublikowano

Jedne z 2 projektów, które poważnie mi się podobają. Tak, te drugie są od @Wredna . Z mojej strony pada może i głupie pytanie, czy jest możliwość otrzymania PSD do własnego użytku? Nie pasuje mi kolorystyka kilku plakietek (na forum mam inne kolory), a nie chce się bawić maskami warstw, bo to tylko popsuje efekt.

Przykro mi, ale .psd jest tylko i wyłącznie dla mnie. Jeśli nie odpowiada Ci kolorystyka niektórych plakietek, możesz mi wypisać na pw jaki kolor do jakiego napisu byś chciał. Nie ma problemu, długo mi to nie zajmie ;)

Dziękuję bardzo za te pozytywne opinie:)

Opublikowano

up. sadboys2001 B)

topic.

Piękne! W sumie po lay jaki zrobiłaś, wciąż jestem pod wrażeniem, a ta praca utwierdza mnie w przekonaniu, że masz talent.

Opublikowano

up. sadboys2001 B)

topic.

Piękne! W sumie po lay jaki zrobiłaś, wciąż jestem pod wrażeniem, a ta praca utwierdza mnie w przekonaniu, że masz talent.

B)

@top

masz zamiar udostępnić jeszcze jakieś prace?

Może jakieś backgroundy YT związane z Metin2 czy coś tego typu?  <3

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Rangi z*******e :3

Jeśli możesz zrobić jeszcze to prosiłbym: Technik, Global Mod, S. Game Master, Client Master i No-Life  ;)

z Góry dziękuje :)

Opublikowano

Super rangi, tylko jak by byla mozliwosc dorobienia Global Moderator albo BoardAdmin :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Specjalista
Opublikowano

Estetyka pracy bardzo ładna,wszystko ciekawie się komponuje,wielkiego plusa zostawiam.

I czekam na dalsze prace :).

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

I to mi się podoba praca ładnie wykonana i udostepniona a nie jakis psuedo odrzut ktorego nikt nigdy nie uzyje. < piona >

Opublikowano

Kurcze.. wracam na forum a tu jest naprawdę kilka extra prac. Rangi idealnie pasują do klimatu metina, świetna robota :)

Opublikowano

B)

@top

masz zamiar udostępnić jeszcze jakieś prace?

Może jakieś backgroundy YT związane z Metin2 czy coś tego typu?  <3

Pożyjemy zobaczymy ;)

Tak czy tak, nie planuję na tych plakietkach zakończyć udostępniania prac.

Rangi z*******e :3

Jeśli możesz zrobić jeszcze to prosiłbym: Technik, Global Mod, S. Game Master, Client Master i No-Life  ;)

z Góry dziękuje :)

Super rangi, tylko jak by byla mozliwosc dorobienia Global Moderator albo BoardAdmin :)

Proszę bardzo ;)

Download:

http://speedy.sh/2qHhC/plakietki-v2.7z

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f7fb1111971eb66c5c8ed54cba7415c9f6ab11efede866a8630e72a7b926da1f/analysis/1408099197/

W paczce są takie rangi jak :

- Global Moderator

- Super Game Master

- Client Master

- No-Life

- Kobieta

Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję za te miłe komentarze:)

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na nazwę autora tematu i już wiadomo, że praca będzie na najwyższym poziomie.

Opublikowano

Śliczne te rangi, nie gram w metina, ale jak to zobaczyłem to, to mi gały wyszły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...