Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolnadolina.pl

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odradzam Wam tu grać. Czemu ? Po pierwsze na forum rozdaje degrady na prawo i lewo bez powodu (to mnie dotknęło) Po drugie mało tu gra więc takie zalecam omijać. Po trzecie właściciel jest nieogarnięty. ODRADZAM GRANIA TU.

Były grafik naszego forum, który myślał, że ma rangę Grafik i może się rządzić całą ekipą grafików, gdzie przyszło zlecenie, aby zrobić coś dla sieci to nic, w dziale grafika pusto, dlatego dzisiaj dałem degradację temu PRZECUDOWNEMU grafikowi.

Odradzam  grać na tym serwie :) Administratorzy afcza i mają w d***e tych wszystkich graczy ,są mega nudy, działki sie bugują , gracze sie wyzywają i administracja trolluje aka gryfuje mapy. Nic do Blachy nie mam spoko admin itd chociaż on coś robi. A reszta administratorów chodzi mi o Ayu to ciągle afczy a o to screenshot jak gracz prosił Ayu o pomoc a Ayu gracza miała w d***e za przeproszeniem http://scr.hu/2elt/t2g5b. I jeszcze jedno ostrzeżenie wczoraj jak siedziałem na serwerze to widziałem gracza proszącego o naprawienie działki bo mu sie "zbugowała" pisał na czacie 5godzin a admnistracja nie kiwneła palcem na jego działke dopiero po 6h Mu pomogła no tak zaraz ktoś odpowie że Admini może mieli z/w ?? Gówno prawda nie mieli z/w bo przez te 6h Grali z jednym graczem a reszte graczy miała w d***e "Chodzi mi ze grali z jednym graczem czyli że mieli więcej czasu na niego itd". Jeżeli postawa sie nie zmieni to nie edytuje postu a jeżeli tak to pomyślimy :) Sajonara #EDIT TE WULGARYZMY CO NAPISAŁEM TO PRZEPRASZAM BO MNIE TROCHE PONIOSŁO :)

Niestety mnie wczoraj długo nie było na serwerze, praktycznie nikogo z administracji, to, że siedzę na AFKu oznacza, że albo nie mam czasu aktualnie na to albo jestem gdzieś. Nigdzie nie jest napisane, że będę siedział na serwerze i zapieprzał, robił wszystko dla waszej wygody, a nie korzystał z swojego życia.. Co do postawy Ayuke, pewnie też jej nie było.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Blacha nic do ciebie nie mam pisałem. Mam skarge dla tych co sie opier*****ą za przeproszeniem i chodzi mi o tą Adminke bo ona nic nie robi.

Opublikowano

HAHA, zamiast zrobić te serwery na maszynę połączone bungeecord oni zrobili na 1 mapie... i zamiast na spawnie zablokować uciekanie to ja mogę iść do góry i chodzić sobie po całej mapce.. Nie polecam.. 0 profesjonaliści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...