Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolnadolina.pl

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4461614077517521036599.png

1-2688344-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

RBvGuhm.png

https://www.youtube.com/watch?v=8Q_nA9ZHiD4&feature=youtu.be

Od początków generowania świata w minecraft mamy do czynienia z różnymi rodzajami krajobrazów, śnieżnym, bagnowym, liściastym oraz innymi. Jednak pewnego dnia podczas generowania mapy, uzyskaliśmy całkiem nowy kształt, który przypominał dolinę. Płynąca rzeka spośród gór oddawała piękno natury, gdzie króliki, motyle oraz ptaki żyły wolnością i swobodą. Krajobraz przedstawiał jak ludzie i zwierzęta mogą żyć ze sobą w harmonii, bez wrogości i wojen.Dlatego twórca tego przepięknego serwera, postanowił go nazwa WolnaDolina. Jednak ten spokój od nie dawna zakłócają gracze serwera, którzy próbują się przekonać, że tak na prawdę wolność nie istnieje. Poszukujemy ludzi, którzy przypomną graczom na serwerze, dlaczego powstała ta dolina, dlaczego właśnie dla Nas została ona stworzona!

Wejdź i przekonaj się sam, czemu walczymy o swobodę dla graczy!

NJdeleL.png

Adres IP: fb.wolnadolina.pl lub 37.187.137.213:25775

Strona: www.wolnadolina.pl

Typ serwera: FreeBuild

Moby: Tak

PVP: Tak

Biała lista: Nie

Rozgrywka: Premium / NoPremium

Pluginy: W większości skrypty, lecz niezbędne pluginy mamy w zastosowaniu. 

Motto: Domeną serwera jest: ' Swoboda gry zagwarantowana '

Rekrutacja: OTWARTA (szczegóły na forum)

Jeżeli będziesz miał problem z wejściem na serwer, bo będzie pisać problem z proxy, napisz w tym temacie swój nick lub do mnie na GG/PW

Lw84ddF.png

Wujek Blacha

Główny właściciel całego projektu Wolnadolina.pl, zajmuję się sprawdzaniem czy wszystkie serwery działają, eliminuję problemy związane z serwerami. Sam dobieram ekipę administracyjną serwerów.

Tymo098

Właściciel serwera FreeBuild, zajmuje się sprawami bieżącymi serwera, odpowiada za sprawy graczów, bany, przekierowuje ważniejsze sprawy bezpośrednio do Wujka Blachy.

Ayone 

Administratorka serwera FreeBuild, zajmuję się opieką nad serwerem oraz graczami, doradza co by dodać na serwer, zmienić oraz wyeliminować. 

UHt0Pek.png

10176109_630468063697848_481328313046534

D9e5ojK.png

jEDXPRd.png

6Hp2abJ.png

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zagram,

Widać po prezentacji ,że administracja się stara.

Mam nadzije ,że jest dużo nowośći :D

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Serwer jest aktualnie zrobiony tak, aby na start nie było żadnych błędów, wszystko zostanie dokładnie sprawdzone pod kontem premisji, aż po przez poprawne działanie pluginów ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Mam nadzieję że ten Freebuild nie będzie miał wady z moim dziwnym problemem Invaild Session a ja nie mam premki ;D

~Ryuuji

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Zapowiedź godna uwagi, na pewno zawitam na serwerze, po screena mogę wywnioskować, że administracja stara się jak najlepiej.

Opublikowano

Serwer oficjalnie wystartował !

Adresy IP to:

fb.wolnadolina.pl lub 37.187.137.213:25775

Zapraszamy serdecznie do gry i zapraszania swoich znajomych do wspólnej zabawy!

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Z prezentacji serwera wygląda, że będzie całkiem niczego sobie, miałem przyjemność gadać z @Wujek Blacha i jest on całkiem (czasami) rozgarnięty, chodź czasem troszkę mu odwala i jest bezczelny... Wracając do tematu xD Więc chyba nie będzie sytuacji typu "nie dasz hajsu = ban". Myślę, że zagram ;)

Opublikowano

Odradzam Wam tu grać. Czemu ? Po pierwsze na forum rozdaje degrady na prawo i lewo bez powodu (to mnie dotknęło) Po drugie mało tu gra więc takie zalecam omijać. Po trzecie właściciel jest nieogarnięty. ODRADZAM GRANIA TU.

Opublikowano

Odradzam  grać na tym serwie :) Administratorzy afcza i mają w d***e tych wszystkich graczy ,są mega nudy, działki sie bugują , gracze sie wyzywają i administracja trolluje aka gryfuje mapy. Nic do Blachy nie mam spoko admin itd chociaż on coś robi. A reszta administratorów chodzi mi o Ayu to ciągle afczy a o to screenshot jak gracz prosił Ayu o pomoc a Ayu gracza miała w d***e za przeproszeniem http://scr.hu/2elt/t2g5b. I jeszcze jedno ostrzeżenie wczoraj jak siedziałem na serwerze to widziałem gracza proszącego o naprawienie działki bo mu sie "zbugowała" pisał na czacie 5godzin a admnistracja nie kiwneła palcem na jego działke dopiero po 6h Mu pomogła no tak zaraz ktoś odpowie że Admini może mieli z/w ?? Gówno prawda nie mieli z/w bo przez te 6h Grali z jednym graczem a reszte graczy miała w d***e "Chodzi mi ze grali z jednym graczem czyli że mieli więcej czasu na niego itd". Jeżeli postawa sie nie zmieni to nie edytuje postu a jeżeli tak to pomyślimy :) Sajonara #EDIT TE WULGARYZMY CO NAPISAŁEM TO PRZEPRASZAM BO MNIE TROCHE PONIOSŁO :)

Opublikowano

Odradzam  grać na tym serwie :) Administratorzy afcza i mają w d***e tych wszystkich graczy ,są mega nudy, działki sie bugują , gracze sie wyzywają i administracja trolluje aka gryfuje mapy. Nic do Blachy nie mam spoko admin itd chociaż on coś robi. A reszta administratorów chodzi mi o Ayu to ciągle afczy a o to screenshot jak gracz prosił Ayu o pomoc a Ayu gracza miała w d***e za przeproszeniem http://scr.hu/2elt/t2g5b. I jeszcze jedno ostrzeżenie wczoraj jak siedziałem na serwerze to widziałem gracza proszącego o naprawienie działki bo mu sie "zbugowała" pisał na czacie 5godzin a admnistracja nie kiwneła palcem na jego działke dopiero po 6h Mu pomogła no tak zaraz ktoś odpowie że Admini może mieli z/w ?? Gówno prawda nie mieli z/w bo przez te 6h Grali z jednym graczem a reszte graczy miała w d***e "Chodzi mi ze grali z jednym graczem czyli że mieli więcej czasu na niego itd". Jeżeli postawa sie nie zmieni to nie edytuje postu a jeżeli tak to pomyślimy :) Sajonara #EDIT TE WULGARYZMY CO NAPISAŁEM TO PRZEPRASZAM BO MNIE TROCHE PONIOSŁO :)

Odradzam Wam tu grać. Czemu ? Po pierwsze na forum rozdaje degrady na prawo i lewo bez powodu (to mnie dotknęło) Po drugie mało tu gra więc takie zalecam omijać. Po trzecie właściciel jest nieogarnięty. ODRADZAM GRANIA TU.

POZDRAWIAM PŁACZĄCYCH LUDZI KTÓRZY DOSTALI DEGRADA NA FORUM A NAWET NIE BYLI NA SERWERZE, POZDRAWIAM SERDECZNIE NA ŁAZARSKIM REJONIE.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...