Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop z ESL ONE

loool.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

temat bardziej dyskusyjny :) co myślicie o dropach paczek z pamiątkami z turnieju ESL ONE 2014 ?

mi jak na cały dzień siedzenia na każym meczu na dwa konta nic nie poleciało :( peszek ?

pochwalcie się swoimi dropami, otwieraliście już skrzynie ? jak wygląda z niej drop ? :D zawsze się zastanawiam, to jest normalny skin z żółtym obramowaniem z nazwą "Pamiątka" ?  :) Powodzenia !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ta wylatuje skin z "pamiątka" a wiesz trafienie takiej paczki to cud xD

Dzisiaj jak paczałem to esla oglądało 17k osób i tylko 58 dostało prezent 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mi także nic nie wyleciało.
Szanse są bardzo małe, szczególnie że na tak dużo ludzi wypada tak mało prezentów...

Opublikowano

Dziś na meczach było po 200k osób, biorąc pod uwagę, że te darmowe skiny są w ilości około 400, to szansa zdobycia takowego skina, graniczy z cudem. Pozdro :D

Pasjonat
Opublikowano

Ja powiedziałem koledze z którym grałem w csa i który co kilka rund sprawdzał sobie wynik meczu na streamie o tym jak połączyć konto i mu dropł ten pojemnik xD wyleciały mu dual bettery jakieś za 10 € i odpali mi coś z tego, że mu o tym powiedziałem :p

.

Opublikowano

@mxj powiesz jak to zrobić ? :)

musisz być na GOTV - czyli oglądać ten mecz przez CSa w zakładce "Oglądaj" lub oglądać oficjalnego streama z tego meczu na twitch.tv z połączonym kontem twich ze steam :)

Opublikowano

U mnie też pusto :D 0 dropu, ale jak na meczu średnio 150k -200k osób to drop to jest czysty cud >.<

Może jutro lepiej, bo więcej meczy :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Na meczu Titan było 230k osób i poleciało 2,5k prezentów z tego co widziałem, sam staram się upolować ale póki co bezskutecznie :D

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Pół dnia polowania na paczkę, 0, no cóż mam pecha, trzeba spróbować jutro :(. Kolega jak się dowiedział to w 2 mecze dropnął 2 paczuszki. Mam do Was pytanie, tam co rundę losuje gdzieś ok ~60 osób, czy po prostu tylko te co są w tabeli, a ogólnie pisze ile wylosowało się na cały mecz, nie na rundę? Bo cały czas mnie to ciekawi.

Najzabawniejszy jest ten spam pod koniec - drop to me pls :D.

Opublikowano

Pół dnia polowania na paczkę, 0, no cóż mam pecha, trzeba spróbować jutro :(. Kolega jak się dowiedział to w 2 mecze dropnął 2 paczuszki. Mam do Was pytanie, tam co rundę losuje gdzieś ok ~60 osób, czy po prostu tylko te co są w tabeli, a ogólnie pisze ile wylosowało się na cały mecz, nie na rundę? Bo cały czas mnie to ciekawi.

Najzabawniejszy jest ten spam pod koniec - drop to me pls :D.

co rundę ~60 osób. Co rundę pisze też ile osób dostało ogólnie w meczu

Opublikowano

co rundę ~60 osób. Co rundę pisze też ile osób dostało ogólnie w meczu

@nexores2 wystarczy, że odpalę twitch'a w przeglądarce w zakładkach na zalogowanym koncie połączonym ze steamem, czy muszę też na Steam oglądać?

Opublikowano

@nexores2 wystarczy, że odpalę twitch'a w przeglądarce w zakładkach na zalogowanym koncie połączonym ze steamem, czy muszę też na Steam oglądać?

Wystarczy ze masz połączone konta i możesz mieć wtedy tylko twitcha włączonego.

Ja wczoraj cał dzień miałem włączonego twitch'a i niestety nic. :(

Opublikowano

Napisze mi ktoś na pw albo tu pod tematem ,

dlaczego gdy zainstaluje CS:GO, to później po uruchomieniu wyskakuje mi aktualizacja , gdzie odrazu mi cały pasek sie załadował , lecz piszę ,że Gotowa do uruchomienia za około : 0 sek. I tak można cały dzień czekać. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Hayaper

Napisz do supportu. 

@top

Wystarczy oglądać streamy czy CSa lub steama trzeba mieć odpalone?

po połączeniu twitcha i steama odpalasz esltv_cs i czekasz na drop. Steam może być wyłączony

Opublikowano

przez 3 dni żadnej skrzynki :D przy czym na każdym meczy byłem na dwa konta :D EPIC !

może w końcu jutro się uda :D

i do tego straciłem wszystkie skiny,,, :(

a jak frekwencja u was ? xD

Opublikowano

przez 3 dni żadnej skrzynki :D przy czym na każdym meczy byłem na dwa konta :D EPIC !

może w końcu jutro się uda :D

i do tego straciłem wszystkie skiny,,, :(

a jak frekwencja u was ? xD

Ja również nie dostałem żadnej skrzynki, a meczy narazie nie obstawiałem :)

Opublikowano

ja tam trafiłem skrzynkę niestety z mapy inferno, która chodziła niestety tylko po 2,5 euro. Teraz to pewnie 2 euro warta. Otwierać akurat tej skrzynki się nie opłaca, bo same śmieci są w niej:

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/45354133256500080/10881A29893CECB16F7F2B37ABC155C2AB4FD5ED/

Jakbym trafił z nuke jak znajomy, to bym sobie troszkę zarobił. Mimo to dzisiejszy dzień uważam za udany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...