Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp vs Bot of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się was zapytać który według was program jest lepszy, i jakie mają wady i zalety w porównaniu do drugiego ? 

Oprócz tego chciałem się jeszcze zapytać jakie skrypty są do tego LeagueSharp, czy jest evadee, SAC, RTTC DatYasuo, itp ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

pobierz , a zobaczysz w folderze , czy jak uruchomisz program :) , Chyba jest z Yasuem coś tam , evadeee jest ale chyba źle działa , ktoś tam  pisał że niby źle działa :)
Sprawdź a się przekonasz; )

Opublikowano

dla mnie bol i developerzy: Manciuszz, Klokje i autor Evadee no i scripter @Anonymous  466111407529114366506.png

Nie grałem na L# ale mają mało skryptów nie ma co jeszcze oceniać nie wiadomo czy projekt znów nie upadnie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Technicznie L# ma dużo większy potencjał i możliwości, ale na ten moment ma za mało devów, żeby szybko nadgonić bola.

Opublikowano

hmm ja podejde pod temat od tej strony - BOL ma w obsadzie ludzi doświadczonych z tematem i jak ktos wczesniej pisał, ludzie Ci znają sie na tym co robia bo robia to od dawna, i nie dadza latwo sie zlapac na antycheata

a ten nowy program, hmm no coz nie znam, nie testowalem wiec nie bede oceniac. ale podchodzilbym do tematu ostroznie i na pewno z nowym kontem :)

16k7y4p.png

Opublikowano

LeagueSharpa jakoś szczególnie nie polecam. Ludzie teraz się z nim obudzili choć tematy o nim powstawały ze 2miechy temu. Jedyne co przez ten czas uległo zmianie w tym programie to to, że ZACZĄŁ DZIAŁAĆ.

Updaty czasem z cholernym opóźnieniem, skrypty są 3 na krzyż a działania jakiegoś świetnego nie mają. Trzeba czekać może będzie lepszy ale zanim to się stanie pewnie i tak wyjdzie bol 2.0 albo LoL upadnie Kappa

Opublikowano

dla mnie bol i developerzy: Manciuszz, Klokje i autor Evadee no i scripter @Anonymous  466111407529114366506.png

Nie grałem na L# ale mają mało skryptów nie ma co jeszcze oceniać nie wiadomo czy projekt znów nie upadnie.

@morness Meh, Roach_ już są na IRC Dev L# więc szykują jakąś bombę :)

Technicznie L# ma dużo większy potencjał i możliwości, ale na ten moment ma za mało devów, żeby szybko nadgonić bola.

@Secton to samo co wcześniej pisałem, Meh i Roach_ się zainteresowali L# bo jest pisany w C# czyli większe możliwości, w przeciwieństwie do .lua. ;)

L# będzie lepsze pod każdym względem, tylko potrzebuje czasu :)

@xAmigo

BoL 2.0 ma być tylko w płatnej wersji pozdro 600, czyli L# będzie lepsze już pod tym względem.

Take it easy my friend

Opublikowano

@Secton to samo co wcześniej pisałem, Meh i Roach_ się zainteresowali L# bo jest pisany w C# czyli większe możliwości, w przeciwieństwie do .lua. ;)

L# będzie lepsze pod każdym względem, tylko potrzebuje czasu :)

@xAmigo

BoL 2.0 ma być tylko w płatnej wersji pozdro 600, czyli L# będzie lepsze już pod tym względem.

Duża część developerów z BoLa już zainteresowało sie L#. iMeh, Hellsing, masa innych, wystarczy zerknąc na githuby. (mowiac zainteresowalo mam na myśli, że już sa od nich gotowe skrypty)

A co do tylko płatnego bola 2.0, skąd takie informacje? Będzie podzielona wersja na free user oraz premium, zmienią się tylko ich przywileje (free będą mogli już używać packetów itd.)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

BoL 2.0 ma być płatny ale nie miesięcznie tylko płacisz raz i masz go. Do tego nwm kto Ci powiedział że będzie TYLKO płatny bo główny atut BoL'a 2.0 który widziałem to pakiety dla free userów :P

Opublikowano

Duża część developerów z BoLa już zainteresowało sie L#. iMeh, Hellsing, masa innych, wystarczy zerknąc na githuby. (mowiac zainteresowalo mam na myśli, że już sa od nich gotowe skrypty)

A co do tylko płatnego bola 2.0, skąd takie informacje? Będzie podzielona wersja na free user oraz premium, zmienią się tylko ich przywileje (free będą mogli już używać packetów itd.)

Obiło mi się gdzieś o uszy, że BoL 2.0 tylko dla VIP, a tu proszę, nie wiedziałem, więc zwracam honor, ale mimo wszystko wolę L# :) C# większe możliwości.

@ZiomalZfirmyHG

BoL 2.0 ma być płatny ale nie miesięcznie tylko płacisz raz i masz go. Do tego nwm kto Ci powiedział że będzie TYLKO płatny bo główny atut BoL'a 2.0 który widziałem to pakiety dla free userów :P

Zwracam honor, po prostu mi się to gdzieś obiło o uszy ^^

@xAmigo

Take it easy my friend

Opublikowano

@ZiomalZfirmyHG

Znowu, od kogo info, ze ma być płatny tylko raz? To co się zmieniło, to jest to, ze płatne skrypty będą opłacane tylko i wyłącznie systemem abonamentowym, a nie jak wcześniej, (np.) 20$ = lifetime.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bola nigdy nie kupiłem, ale jak tak słyszę o tym vip lifetime w 2.0 to jednak trochę mnie tam zachęcił :D

Tyle że L# ma być full free i tutaj z tego powodu poczekam z kupnem bola, choć wątpię by L# miał przyszłość ;/ 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Obiło mi się gdzieś o uszy, że BoL 2.0 tylko dla VIP, a tu proszę, nie wiedziałem, więc zwracam honor, ale mimo wszystko wolę L# :) C# większe możliwości.

Zwracam honor, po prostu mi się to gdzieś obiło o uszy ^^

@xAmigo

Rly C# większe możliwości?  Chyba nie znasz potęgi lua

Opublikowano

C# wiekszy potencjal ale liczba skryptow itd

Niewiadomo czy nie nie upadnie

BoL zostanie w moim sercu na zawsze xD

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem tego LeagueSharp i muszę powiedzieć że jest lepszy ale ilość tych "scriptów" jest stanowczo za mała. Wielkim plusem LeagueSharp jest to że jest darmowy i zaaktualizowany a nie to co BoL. Ale za to wielkim minusem jest strona która nie działa. BoL jest dobry ale ma też wady. Niektóre scripty powodują błędy takie jak bugsplat. Jest to denerwujące. Ale najbardziej mnie to denerwuje że autor BoL-a czasami zwleka z włączeniem go dla Free Users.

Opublikowano

C# ma większe możliwości niż Lua? A co wy tam chcecie robić? Aż mi żal d*** ściska, jak czytam o tych waszych większych możliwościach. Dla tych prosów, którzy nie wiedzą po co Lua - BoL to C++, skrypty Lua przechodzą przez parser do kodu C++, żeby ułatwić wszystkim życie.
Zostaję przy BoL'u.

Bo wydawanie nowych skryptów przed BoL'em 2.0, kiedy trzeba będzie je przepisać pod nowe API (zmieni się cała struktura kodu) jest idiotyzmem. Nudzi im się, dlatego. Nie szykują żadnej bomby.

Opublikowano

Jak nie grałeś to po co sie wypowiadasz?

Jak narazie w wersji za free po równo, evenade z L3 troche buguje, jeżeli chcemy płacić bol będzie lepszy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...