Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź - McZagadka

MajorZagadka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

556_12.png

Witam was dużo jest na pewno takich pomysłów z serwerem Survival+Gildie+Drop

Ale, chciałbym stworzyć taki na którym by grali ludzie i tani vip.

Na pewno spytacie co by zawierał taki vip ?

On by zawierał oczywiście Set prot IV & Miecz 5/2 & Kilof 5/3/3

Ale, właśnie chciałbym was spytać co byś chcieliście jeszcze na takim serwerze widzieć ?

Gildie autorskie będą załatwiane z TAB(Lista graczy)

Autorskie pluginy będą mile widziane ale na razie ja z kolegą myślimy nad nimi co dodać i odjąć.

Skripty... ? Będą na te mniejsze sprawy.

A, więc jeśli masz pomysł pisz śmiało pod tematem ;)

753_14.png

100.png
MajorZagadka

992_13.png

Szukam oczywiście $$$ponsora na taki pomysł, a więc jeżeli jesteś chętny to pisz:

GG:5661635

Opublikowano

Projekt Ci nie wypali, dlaczego? Otóż dlatego, że będzie zrobiony na "odwal się" tak samo jak Ksenon The Forest. Łamiesz zasady EULA a i pewnie nie wiesz co to jest.

Opublikowano

Projekt Ci nie wypali, dlaczego? Otóż dlatego, że będzie zrobiony na "odwal się" tak samo jak Ksenon The Forest. Łamiesz zasady EULA a i pewnie nie wiesz co to jest.

Przepraszam, Ksenon The Forest to inna bajka, a EULA mnie nie obchodzi i tak niewiem co to jest.

@Edit

Wiem już co to jest i to chyba jest absurd...

Opublikowano

Szczerze mówiąc nic nowego nie ma. Dużo jest serwerów Surv + Drop + Gildie z autorskimi gildiami i innymi rzeczami. A co do sprzedawania Vipów niby jest to łamanie prawa EULA ale dużo popularnych serwerów jak np. xc******s jest non-premium i sprzedają vipy ;d

d63.png

Opublikowano

Sprzedają vipy, bo debile wszczęły gównoburze, którą głupia masa podchwyciła, a normalni ludzi zwyczajnie mają to głęboko w poważaniu... atkaulnie minęły prawie 2 tygodnie od wprowadzane EULI i jakoś nie słyszałem by jakiś server upadł. Cóż... jak zwykle najbardziej boją się Ci, którym nic nie grozi.

Dobra teraz co do serwera. Popieram kolegów wyżej... Nasrane jest takich serwerów, a autorskie pluginy nic nie zmienią, bo to nie te czasy, by na coś takiego ludzi przyciągnąć do gry.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...