Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Ascarial.pl

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Acha...?! Administracja ma mózg, bo od cb kupuje. Widać, że sami nic nie umieją zrobić tylko kupić coś od kogoś i wgarać to na serwa i niech dalej ludzie ładują w is.

Tak to że jeśli czegoś się nie potrafi samemu i kupuje się od kogoś kto to akurat potrafi wykonać bezbłędnie, świadczy o tym że ktoś ma mózg.

Rozumiem że w Twoim przypadku (czyli człowieka pozbawionego mózgu) lepiej wykonać coś samemu i dać zbugowane, bo po co kupować?

Zrób jakiś bardziej skomplikowany obiad na własną rękę zamiast go kupić w restauracji, to może zrozumiesz o co chodzi w powyższych zdaniach, bo zakładam że w tej formie do Ciebie nie trafią.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie podoba mi sie ten serwer

administracja pieprzy glupoty ze na serwerze jest lub było blisko 3k osob :)

a tutaj w godzinach szczytu gra max 1,5k

Opublikowano

To prawda że było 3k graczy, bo sam grałem w ten czas :) Ale ludzie powoli rezygnują bo na serwerze jest masa drobnych i dużych bugów, a po dłuższym czasie się po prostu nudzi bo nie dzieje się nic ciekawego. Jak dla mnie największą niedorzecznością jest exp na dc... Żeby poexpić na 50lvlu trzeba zapłacić komuś żeby Cię przeniósł.. + na żadnym innym serwerze nie miałem takich lagów, te moby na mapach 85+ są masakryczne ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie podoba mi sie ten serwer

administracja pieprzy glupoty ze na serwerze jest lub było blisko 3k osob :)

a tutaj w godzinach szczytu gra max 1,5k

Wczoraj było online prawie 2.6k osób, więc em... a nie były to nawet godziny szczytu. 

Serwer oczywiście polecam, najlepszy. ^^

Opublikowano

Serwer pełen uciążliwych i stale powracających bugów. Ostatni naprawiony bug, który był od samego początku Ascariala właśnie został chyba naprawiony ... Był to bug expa, za pomocą którego topka wbijała szybko na 132 lev.  Brawo dla administracji za szybkie reagowanie na bugi :)

PS.

Biolog dalej jest zwalidowany na tym "najlepszym serwerze" pod względem reklamy, ale najgorszym do gry serwerze. Kradzieże itemków i kont dalej mają miejsce, więc powodzenia nowym graczom życzę.

Byłem dwukrotnie okradziony na tym serwerze, więc wiem co pisze.

Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie... Jeżeli wam coś nie pasuje to nie grajcie to wasz wybór gdzie gracie, także nie rozumiem dlaczego tak hejtujecie ten serwer. 

Skoro uważacie że jest taki zły to zróbcie własny, wykażcie się jacy jesteście ,,mądrzy" i przebijcie ilość graczy Ascarialu. 

Nie mam nic wspólnego z teamem Ascariala, nie znam Edymiona czy kogokolwiek z NGS, ale widzę że serwer jest dobry ponieważ nie pamiętam aby kiedykolwiek padł. Mają wszystko autorskie łącznie z interfacem. Widać, że im zależy na tym serwerze skoro inwestują jeszcze w jego rozwój. 

Z tego co widzę Edymion jest dobrym technikiem i chciałbym kiedyś nawiązać z nim współpracę przy jakimś projekcie aczkolwiek liczę się z tym, że raczej to nie możliwe ;)

Opublikowano

Serwer pełen uciążliwych i stale powracających bugów. Ostatni naprawiony bug, który był od samego początku Ascariala właśnie został chyba naprawiony ... Był to bug expa, za pomocą którego topka wbijała szybko na 132 lev.  Brawo dla administracji za szybkie reagowanie na bugi :)

PS.

Biolog dalej jest zwalidowany na tym "najlepszym serwerze" pod względem reklamy, ale najgorszym do gry serwerze. Kradzieże itemków i kont dalej mają miejsce, więc powodzenia nowym graczom życzę.

jak wchodzisz na strony typu nagrody-ascarial to się dziwisz?

cebulaki dają się naciągnąć na "darmowe szkaty z eventu"

jak byś grał swoje to by cie nie ojebali; czemu mnie jakoś nie okradają ?

Hejo

Opublikowano

jak wchodzisz na strony typu nagrody-ascarial to się dziwisz?

cebulaki dają się naciągnąć na "darmowe szkaty z eventu"

jak byś grał swoje to by cie nie ojebali; czemu mnie jakoś nie okradają ?

dokładnie :) albo jak się wpisuje na odpierdol emaile a potem nie mogą przypomnieć sobie hasła i płaczą na tsie. Jakbym był w teamie to bym się z was k***a śmiał, bo wystarczy choć trochę myśleć i nikt Ci na konto nie wbije... :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

PS.

Ziomek, od początku tego tematu wypominasz wszystko, ja nie że licznik podkręcony, to jakieś bugi. Powiem Ci tak jeśli już ktoś posiada baze danych to leciało by mase kont, a jakoś nie widać, że jesteś w swoim rodzaju debilem i dajesz się opierdolić dwa razy na jednym serwerze. Dam ci pare rad kolego, a przy okazji coś Ci napisze. Gram prawie od początków privów, a jeszcze nigdy nie zostało mi ojebane konto, a Ty dałeś się opierdolić na jednym serwerze.

Pamiętaj, że na każdym serwerze mieć najlepiej inny login i hasło, a no i od czasu jebnij formata, bo wirusów pewnie z 2 tys.

Tak się zastanawiam, czy jak Ci administracja odzyskałaby konto czy byś wrócił na serwer ten "zbugowany, podkręcony " i c**j wie co jeszcze wymyślisz.

Opublikowano

Pewnie wyrwę bana od kelnerów administracji ale ponawiam pytanie licznik zgodnie z trzecim punktem, macie podkręcony o 2,3tys czy do 2,3 tys graczy

http://pastebin.com/8AFPXCak

http://scr.hu/2405/wt6j8

Emm... Mimo problemów, jakie ostatnio zawitały na serwer, jestem w stanie go polecić. Wbrew temu, co wypisuje wszędzie zgimbiona część jego społeczności, serwer nie upada, a ma się całkiem nieźle. :P

c:

Opublikowano

Jaka szkoda, że bardzo duża większość dzieci nie wchodzi na mpcforum i nie czyta postów przed wyborem danego serwera. Zaś ci co czytają chcą sprawdzić to na własne oczy (jak ja) i na 80-90 levelu się przekonują, że ludzie nie kłamali.Wszyscy opłaceni przez wasYoutuberzy robią wam krecią robotę, bo wzięli za to niezłą kasę i żaden z nich do tej pory nie napisał nic obiektywnego czyli nie powiedział nic o wystepujących u was licznych drobnych i dużych bugach, kradzieżach itemków i kont i przede wszystkim słabym kontakcie z administracją.

Bez zbrojii Azraelki i zwierzaka Bao-Bao lub Feniksa nie będziecie nic znaczyć w grze (wydatek kolo 50 zł na IS). Naciągacie klientów na zakup Azraelki, a ona posiada celowo wprowadzony opis w Isie. Podajecie, iż dysponuje ona bonusem 20 % bloku a jest w rzeczywistości tylko 20% odbicia, co podpada już pod paragraf prawny i można śmiało zgłosić was do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta z wnioskiem o ukaranie dużą karą pieniężną i zamknięciem strony za celowe wprowadzanie klientów w błąd i wyłudzanie kasy..

Z tego co wiem, to wyciągnęliście na czysto z smsów po odjęciu prowizji około 65 tys zł za lipiec/sierpień http://scr.hu/1ip5/wa2wz

To będziecie mieli z czego tę karę zapłacić. Wasze Pety do Pvp są w ogóle nieaktywne a bierzecie za nie też sporą kasę w Isie. Straciłem u was na szczęście tylko 45 zł i gdyby to byłoby dajmy na to 250/300 zł to dawno bym Ascariala zgłosił jako stronę podobną do Pobieraczek.pl !

Ps.

Ja czekam na zwrot moich wpłaconych smsem 45 zl na Ascarial i jeśli się nikt z właścicieli nie odezwie do mnie na PW w tej sprawie, to będę tu pisał i pisał ...  Jeśli ktoś z mpcforum skasuje tego obecnego posta albo zbanuje mi konto, to podam mpcforum jako pasera (naganiacza) Ascariala, bo zachodzi tu prosta zależność i zgłoszę te forum jako współsprawcę oszustwa/naciągania. Screeny i zapis całej strony już dawno zrobiłem, jakby cały temat nagle stąd usunęli :)

Opublikowano

Ascariala ocenil bym w skali 7/10 Serwer  Hard/Medium Fajny Osiagnelem tam 70 i dalej expic sie nie chcialo :D , pamietam jak za 90kk po 5zl chyba na allegro szlo.:D

Opublikowano

Bez zbrojii Azraelki i zwierzaka Bao-Bao lub Feniksa nie będziecie nic znaczyć w grze (wydatek kolo 50 zł na IS). Naciągacie klientów na zakup Azraelki, a ona posiada celowo wprowadzony opis w Isie. Podajecie, iż dysponuje ona bonusem 20 % bloku a jest w rzeczywistości tylko 20% odbicia, co podpada już pod paragraf prawny i można śmiało zgłosić was do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta z wnioskiem o ukaranie dużą karą pieniężną i zamknięciem strony za celowe wprowadzanie klientów w błąd i wyłudzanie kasy.

Tutaj się nie zgodzę. Nie wydałam ani grosza na ten serwer, a mam i azraelkę i Bao. Można na nie zarobić w 2-3 dni i kupić od innego gracza, bo na rynku jest ich dużo. :)

c:

Opublikowano

Jasne, ale od kogo kupujesz te Azraelkę ? Od jelenia, który wyłożył gotówkę na IS..Swoją zbroję kupiłem ze względu na bardzo dużego defa a dodatkowym atutem był bonus 20 % bloku, który okazał się być tylko 20% odbiciem. Na 95 lev nie robiłem dalej misji u biologa, bo dostałem info od graczy, że buguje się po jej wykonaniu bonus poprzedni z 10%  na potwory. Dodatkowo parę razy w ciągu miesiąca bugowały się na serwie smocze skile. Ale jaki pan taki kram ...

A na zwrot kasy dalej czekam, bo wiem na pewno, że moje ukradzione konto z opłaconym Isem nie zginęło na pewno z mojej winy.

Opublikowano

Jasne, ale od kogo kupujesz te Azraelkę ? Od jelenia, który wyłożył gotówkę na IS..Swoją zbroję kupiłem ze względu na bardzo dużego defa a dodatkowym atutem był bonus 20 % bloku, który okazał się być tylko 20% odbiciem. Na 95 lev nie robiłem dalej misji u biologa, bo dostałem info od graczy, że buguje się po jej wykonaniu bonus poprzedni z 10%  na potwory. Dodatkowo parę razy w ciągu miesiąca bugowały się na serwie smocze skile. Ale jaki pan taki kram ...

A na zwrot kasy dalej czekam, bo wiem na pewno, że moje ukradzione konto z opłaconym Isem nie zginęło na pewno z mojej winy.

W zasadzie sam nazwałeś się jeleniem. A biolog został dawno odbugowany.

c:

Opublikowano

W zasadzie sam nazwałeś się jeleniem. A biolog został dawno odbugowany.

No chyba nie, w temacie Ascariala ( prezentacja ) ktoś pisał, że nie dostał bonusów za konarki. :D

Co do serwera nie polecam, przekłamana Administracja i chyba tylko to jest wadą tego serwera.

3/10

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jasne, ale od kogo kupujesz te Azraelkę ? Od jelenia, który wyłożył gotówkę na IS..

a co cię obchodzi co kto robi ze swoimi pieniędzmi? :D

ocena trochę mało rozbudowana, w temacie jak widzę festyn gimnazjalistów, którym "gymy" nie dał itemów ;) Sam gram i mogę polecić, ja się bawię tam dobrze, to samo może powiedzieć mój kolega.

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...