Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Ascarial.pl

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

631751407909859635359.jpg

Ascarial.pl - serwer o poziomie trudności Medium. Łatwiej z EQ, a trudniej z expem. Na serwerze jest 70 questów, które urozmaicą nam grę.

Maksymalny poziom to 132 Level gdzie wbija się go dość długo, ale przynajmniej gra nam szybko się nie znudzi.

Na serwerze dropi ze wszystkich mobów szkatułka Blasku Księżyca, a z niej dość cenne przedmioty. 

864911407909859635359.jpg

+ Super atmosfera.

+ Bardzo duża ilość graczy.
+ Duża ilość questów przez co nie nudzimy się.

+ Częste Eventy.

+ Wiele nowości.

- Niekiedy problem z logowaniem.
- Ciągłe ataki.

513471407909859635359.png

Na serwerze gram od początku lipca. Już z małego Levela możemy dorobić się całkiem dobrej sumki ze zwoju egzorcyzmu, który jest dość dużo warty. Aktualnie posiadam dość niski level ze względu na to, że dropie sobie Medale Konne, aby dorobić się na wyższy Level. Serwer ogólnie jest stabilny, świetnie sobie radzi z atakami tylko czasami padnie logowanie. Serwer mogę polecić każdemu, bo jest świetnie dopracowany.

994291407909859635359.jpg

449911407909859635359.jpg

750501407909859635359.jpg

458291407909859635359.jpg

721161407909860635359.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=k_giJgqQHss

462411407909860635359.jpg

Administratorzy:
- Azprime

Technicy:
- Endymion

- Krzywy

- Rudi

Mistrz Gry:
- OGaR

Testowy Mistrz Gry:
- Daniel

500841407909860635359.png

Strona Główna:

WWW.ASCARIAL.PL

www.ascarial.pl/rejestracja

Pozdrawiamy,

Redakacja Metin2

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dobra sprawe serwer jest przereklamowany.Teraz dowiadujemy sie,ze Descruct porobil eq navii.Team nic o tym nie wiedzial,dopoki gracz go nie zglosil.Masa mniejszych bugow jak rowniez tych wiekszych m.in. bug z krolem demonow w dt.

Przed reklamami gralo 600-800 os i byl to najlepszy czas.Administracja zabiegala o kazdego gracza,nie wprowadzala zmian wedle swojego widzimisie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dlaczego przy Twoim nicku jest godzina a przy drugiej osobie nie? ;_;

Tak jest zrobiony Client.  :)

Okej, myślałem że na modzie... :D

Opublikowano

może wiecie lub nie ale Rudi to franklin :D 

Na ascarialu  jest trochę przekrętów  . co nie da sie ukryć :D 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Ascarial.pl - serwer o poziomie trudności Medium. Łatwiej z EQ, a trudniej z expem.

Dobry żart. 4-5 dni mocnego expa i masz maxymalny, łatwiej z eq? Heh

Opublikowano

Następnym razem proszę o konsultację z właścicielami serwera. Administracja podana przez was to jakiś żart. Rudi nie jest administratorem, a pomocnikiem techników (można zaliczyć do technika). Daniel jest testowym mistrzem gry, a nie administratorem. Proszę to jak najszybciej poprawić. Co do częstych ataków to jest to śmieszne. Odnotowujemy 1 atak na 3/4 dni, który trwa maksymalnie do 20 minut.

Opublikowano

ciekawe ile wam zapłacili -.-

Bez większego update gra na serwerze jest nudnawa

A jak tam Dev****? Oj czyżby już był zamknięty? xD Nic nie zapłaciliśmy. Płacić za coś takiego? Wstyd mi za poziom tej produkcji.

Opublikowano

A jak tam Dev****? Oj czyżby już był zamknięty? xD Nic nie zapłaciliśmy. Płacić za coś takiego? Wstyd mi za poziom tej produkcji.

nie można liczyć na pomoc czekam na ts od 3 dni bo mnie okradli nikogo ani słychu ani widu , na forum to samo 

Opublikowano

To pisz do mistrzów gry. Zadania technika są zupełnie inne co chyba wam dzisiaj opisze na forum.

a mistrz gry mówi ze to jest twoje zadanie ponieważ oni nie mają dostępu do takich rzeczy 

Opublikowano

Jaki Ty masz problem?

@update oceny. ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Administracje, to tutaj są mieszane uczucia. Przez cały okres istnienia w Team znalazło się parę osób które niszczyły dobrą reputacje serwera. Gram od samego początku serwera i mogę spokojnie stwierdzić że byli tacy którzy ładowali bana dosłownie za nic. Zdarzali się tacy którzy sprawdzali sobie IP graczy na Ts i bez ich pozwolenia lokalizowali ich miejsce zamieszkania, a także ich normalnie w świecie ddos'owali. DDOS'y na graczy były potwierdzone przez Rudie'go pewnego słonecznego dnia kiedy "opi*przał" pewną osobę, akuratnie siedziałem na kanale i dowiadywałem się Ciekawych rzeczy. Nawet po przebudowie Team, znalazłem na zakupionej postaci masę Zielonych Rosek, które są rzadkością i to jeszcze w ilości po 200 szt.

Opublikowano

Następnym razem proszę o konsultację z właścicielami serwera. Administracja podana przez was to jakiś żart. Rudi nie jest administratorem, a pomocnikiem techników (można zaliczyć do technika). Daniel jest testowym mistrzem gry, a nie administratorem. Proszę to jak najszybciej poprawić. Co do częstych ataków to jest to śmieszne. Odnotowujemy 1 atak na 3/4 dni, który trwa maksymalnie do 20 minut

ataki nie raz trwały dłużej :P a tak to prawda co do administracji :P 

Lecz Rudi to stary franklin , i tu pytanie dlaczego go ukrywacie ?:D 

A jak tam Dev****? Oj czyżby już był zamknięty?  xD Nic nie zapłaciliśmy. Płacić za coś takiego? Wstyd mi za poziom tej produkcji.

Temat jest o ascarialu to po co wypominasz inne serwy ?  to ich sprawa , Jak będzie temat o tym to sie tam wypowiedz .

Czasami naprawdę ty i azprime zachowujecie się jak dzieci ,Zjedz  sobie snickersa bo gwiazdorzysz , 

Dlaczego ?  bo latasz i wypominasz komuś serwer " Nie Wypał " 

a z tego co ja wiem to ty takich serwerów masz dość dużo . 

co nie wypaliły albo zamykałeś bo hajs sie zgadzał ,.

Pozdrawiam . 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi Dev*** ? Przecież to nie mój serwer był -.-

Tam na tym ascarialu jest syf po 20 botów codziennie w m1 którzy dropią zmianki i sprzedają  potem wszędzie ceny są kosmiczne bo tych zmianek jest coraz więcej i tańsze, Przecież wiem jak jest tam bo grałem i ustawiałem boty  i na koniec dnia miałem z 900 zmianek  a ogólnie miałem 2250 zmianek i sprzedałem to i potem bryłki sprzedałem na allegro.

Obiecaliście duży update i gdzie on jest ????

Tworzy się -.-  , Do tego czasu to serwer będzie jak pandoraMT2 gdzie teraz wszystko możesz kupić za bardzo niską cenę bo tam jest już nie jeden ma z 500kkk yang to samo będzie na ascarialu przez te zmianki to tylko kwestia czasu.

Poradnik Ascarial yang :

Stawiasz z rana 10 botów co dropią zmianki wyłączasz gdzieś po 17-18 i selasz  bo później jakiś GM Daniel przychodzi i banuje  do tego czasu możesz wydropić ok 1000 zmianek ?  w przybliżeniu z tych 10 botów.

Tylko nie stawiajcie przy respie.

A po drugie  na serwerze grało to 4k luda teraz gra tylko 1k i ledwo dochodzi do 2k

więc Edymion ja też leje z waszego serwera

Po co robić ten update ?

Lepiej postawić nowy serwer i na nim update :)

Opublikowano

Powiem tak wbiłem 120 lvl na tym serwie i oceniam go na z*******y a co do administracji ma ona wyjebane na graczy ciągle jakieś problemy czekanie na ts 2 tyg żeby admini weszli dużo osób zostało okradzionych oczyścicie admini maja to daleko gdzieś na innych serwach odzyskujesz eq lub konto w 30 min :)  

Opublikowano

w dniu 7-8 sierpnia ukradziono mi na Ascarial.pl dwa porządne konta, surke  95 lev z all skille P i bufke 86 lev, prawie all skile P. Grałem tam okolo 20 dni w sumie, pierwszy włam na konto miałem w dniu 14 sierpnia, skille na P skasowali mi do zera. Postanowiłem dalej grać, bo konta nie stracilem. Ale po drugiej totalnej kradziezy  obu kont wiem jedno, że do bazy danych tego serwera wchodzą złodzieje jak w masło o czym wie administracja tego serwera ale ma to wszystko w d***e, bo sadzi ze jak podpłaci mpcforum i parunastu youtuberow, to nowych naiwnych klientów na grę na tym bardzo zbugowanym i żle obsługiwanym serwerze im nie zabraknie. Odradzam grę na Ascarial.pl bo bez zakupu Azraelki i bao-bao daleko nie zajedziecie a koszt obu itemkow to coś okolo 45 zl. Jesli zostaniecie potem okradzeni tak jak ja, to nikt wam itemków nie odda, choćbyscie mieli 100 zl wpłacone na Item Shop. Serwer dno !

Ukradzione konta w dniu 7-8 sierpnia 2014

surka wp          Muszkinek 95 lev

szaman smoka Panczerka 86 lev

Ps.

Licznik graczy podkręcony jest co najmniej x 2 lub więcej !

Opublikowano

Serwer nie jest dla nowych graczy podczas grania czujemy że nie mamy jak się wybić bez ładowania w is 5/10 ocena za ataki / kradzieże i nieufam administracji zbanowali mi konto na tydzień poczym się loguje i postać usunięta !

9c5186dbc5da09c1gen.jpg   Moja siła pochodzi z Metina !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...