Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Ascarial.pl

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie, w temacie Ascariala ( prezentacja ) ktoś pisał, że nie dostał bonusów za konarki. :D

Co do serwera nie polecam, przekłamana Administracja i chyba tylko to jest wadą tego serwera.

3/10

Wszyscy, ktorzy mieli problemy z biologiem potwierdzili, że już działa. Wystarczyło zrobić kolejną misję (?). Z resztą mnie to tam zwisa. Mi wszystko działa. Na serwerze będę grała. Jak się komuś nie podoba, to nie musi. Nie ja jestem od zachęcania. :D

c:

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do bugów ... Opiszę tylko jeden ciekawy, który może dalej działa. Na początku gry w lipcu 2014 odkryłem, że do itemków można pakować ten sam kd, to znaczy mogłem mieć włożone naraz kd+5 i kd+4 potwora do broni albo kd+5, kd+4 uchylenia do zbrojki.

Opublikowano

Administracja tego serwera jest dnem. Dlaczego? Odnoszą się wulgarnie do graczy. 
Mylą normalnych graczy, wręcz mieszają ich w jakieś porachunki z innymi graczami. Doświadczyłem tego sam. Wszystko jest widoczne na tych SSach i na nagraniu. Z góry dziekuję za uwagę. I jeszcze chamsko HeadAdmin wjeżdża z tekstami do mnie. Z resztą popatrzcie bo brak słów.

Opublikowano

W takim razie, jeżeli sprawa wymaga spojrzenia gdzieś "głębiej" zapraszam na PW, o tutaj na MPC. ;)

Zostales w team? haha. Robie update i odchodze, beczka.

Nagle zaczeles sie interesowac o przypominaniu passow do kont ludzi? To sie k***a obudziles.

Przekrety sa caly czas i zawsze beda. Ludzie zostaja banowani a na 2 dzien dostaja UB :)

Pewna grupa graczy jest strasznie faworyzowana przez administracje. Noob z 50 lvlem jesli zbugowal by mu sie exp i by dostal 2 lvl to dostal by bana i koniec, nie ma mowy o UB.

Na poczatku server byl naprawde super(byly male niedociagnieca ale to pestka) na wyzszym lvl 85+ mozna bylo sie dobrze dorobic. Administracja naprawde interesowala sie ludzmi jak to ktos napisal przed reklama. Po reklamie haj uderzyl do glowy i zaczeli miec wyj*bane. Interesowali sie raz na jakis czas graczami. Pozniej okradane konta, nastepnie siedzienie po 5 dni na glupim TS by odzyskac haslo i je zmienic. Kolejna rzecz update ktore byl naprawde poronionym pomyslem. Przed update jak przybylo sporo graczy po reklamie zmienili drastycznie drop na poziomie 85+ i juz nie dalo sie zarabiac na normalnych mapach 85+ lecz wtedy wchodzily w gre dungeony i z tego mozna bylo sie dorobic. Jest ludzi od groma ktorzy chca grac sami i nie dzielic sie dropem, a oni tak zj*bali rozgrywke i handel. Jak juz ktos wspomnial banowanie typu "ej wez zbanuj nick XXX bo napierdala na WH" po chwili j*b ban.

Jedyne osoby ktore sie staraly to Daniel i Rudi(support wczesniej technik).

Robia update a nawet nie ogarnia prostych bledow-niedociagniec.

Servera na ta chwile naprawde nie polecam dlatego, ze na malym lvl nawet nie ma jak zarobic. Bardzo ciezko jest zarobic na EQ. Na mapach 85+ jak na poczatku dropilo z metka 20 zmianek teraz bodajze tylko 5 + jakies smieci. Oni nie dbaja o nowych graczy tylko o tych ktorzy wbili max poziom lub 120+. Pakujesz w IS to juz jestes spoko i masz przywileje.

Powodzenia, jak sprzedam konto to cieszylbym sie gdyby server upadl. Server jest naprawde zaj*bisty tylko administracja c*****a.

Przestancie pakowac w tego IS'a to moze pojdo po rozum do glowy

Aktualnie stoje na 86 lvl mentalem bo dalej odechciewa sie grac. P.S sprzedam konto mental 86 + wp 92 + bodziak 50 aura P berek G1 GG: 2741881

@Endymion_ tepa dzida

Opublikowano

Szczerze serwer fajny dla fanatyków expienia :) 
osobiście wyexpiłem 86 lvl (xRomeo) i wpakowałem niezły hajs w IS bo bez tego nie stety ani rusz :(

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...