Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot Apophis Crack - 10.52

Rostko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Najpierw włączam Xeno. Potem crack i robię to co w instrukcji. Przy kroku drugim sam się server odpala i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Spróbowałem tak jak mi teraz powiedziałeś. Nadal nie działa. :(

Usunąłem z folderu "etc" plik: "hosts.ics.bak". Teraz crack w ogóle inaczej reaguje, ale już przy pierwszym kroku jest: 

74047074155818046858.jpg

Podłączyłem telefon pod USB, z tego co zrozumiałem to żeby problem zniknął trzeba tak zrobić, błąd dalej się pokazuje... Dżyzas help me.

Opublikowano

Pobrałem, zamieniłem... Nic. Serwer dalej się nie odpala. Skype i tego typu rzeczy, które blokowałyby porty są wyłączone... :/

Pomoże ktoś?

Opublikowano

ktoś mógłby mi pomóc? pobrałem wszystko, zainstalowałem a nawet  nie mam folderu etc  o którym pisał ktoś wyżej i też mam błąd ics service

Opublikowano

Plik hosts.ics znajduje się w : C:\Windows\System32\drivers\etc. Musisz zamienić w tym pliku starą formulę na nową : 

127.0.0.1 verify.xenobot.net

127.0.0.1 www.verify.xenobot.net
Opublikowano

siemka mam problem klikam Patch loging to server nic się nie dzieje, potem robię krok nr 2 i krok nr 3 i gdy wpisuje pasy XX/XX to i tak nic się nie dzieje i tylko w xeno pisze że złe pasy..  koś wie ocb? thx"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa pod 10.55?

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

@BoltoS mi nie działa a wam?

Mi tez nie

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...