Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III wojna światowa

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że pierwsza bomba je*nie na ciebie :)

I nie zaatakuje bo oni tylko  tak udają, chcą pokazać tylko swoją siłę aby inni mieli jej się bać ;D i każdy wie, jeżeli Rosja coś zrobi to zaraz cała Europa powinna lub i tak zrobi tzn, że każdy ją zaatakuje tak samo z Ameryką :D

Opublikowano

Tytuł powala...Tego nie powiedział Putin tylko jakiś tam ruski nacjonalista, że nie mamy szans w starciu z Rosją, nihili novi.

Opublikowano

Zobaczymy co będzie ale wątpie że rosja podejmie się takiej decyzji bo ogółem wypowiedziała by wojne wszystkim z NATO 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Że pierwsza bomba je*nie na ciebie :)

I nie zaatakuje bo oni tylko  tak udają, chcą pokazać tylko swoją siłę aby inni mieli jej się bać ;D i każdy wie, jeżeli Rosja coś zrobi to zaraz cała Europa powinna lub i tak zrobi tzn, że każdy ją zaatakuje tak samo z Ameryką :D

Europa jest aktualnie niczym, USA poza pogrożeniem palcami też wiele by nie zrobiła.

Czy to są jakieś dyrdymały czy rzeczywiście nadciąga sztorm.. tego nie wiemy.

Jedno jest natomiast pewne, za rządów ryżych ch*jów nie mamy ani wojska ani sojuszników. Chcieliście zieloną wyspę to ją macie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

pentagon na takie cos nie pozwoli. To nie socjodebile z ue, jak dostaną pierdolca to zaraz cała armia us poleci na moskwę.

I tak kończą socjaliści. Jak wojna się wydarzy i skończy należy ich powiesić sznurem na latarniach. 

Opublikowano

Bierzcie komputery i idziemy się chować !!!!!!!! RATUJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw. starczy zobaczyć źródło i tyle. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zróbcie jeszcze 1000 takich tematów, bo jeden nie wystarcza.

\\dzienki za warna wszy, zawsze mogłem na ciebie liczyć

Opublikowano

Wczoraj wypowiedz tego Rosjanina była w wiadomościach. Rosja nie wypowie wojny, bo wie, że tą wojnę przegra. Putin jest szalony, ale nie jest głupi.

Opublikowano

Na chwilę obecną wojna nikomu się nie opłaci. Wojna może wybuchnąć wtedy gdy jakieś ''mocarstwo'' zacznie bankrutować, bo wiadomo. Na wojnie długów się nie spłaca.

A takie pseudo artykuły jak na fakt.pl są po to by jak najwięcej ludzi odwiedziło ich stronę.

Opublikowano

Na chwilę obecną wojna nikomu się nie opłaci. Wojna może wybuchnąć wtedy gdy jakieś ''mocarstwo'' zacznie bankrutować, bo wiadomo. Na wojnie długów się nie spłaca.

A takie pseudo artykuły jak na fakt.pl są po to by jak najwięcej ludzi weszło na ich stronę.

Przecież USA jest potwornym bankrutem tylko nikt o tym głośno nie mówi.

Opublikowano

> fakt

> ithinkitsserious.jpg

Jeśli czytacie fakt, wp, interię, onet i wierzycie w to, co tam piszą, to nie ma dla was nadziei. Zagrożeniem w tym wypadku nie jest bomba, a wasza głupota.

Opublikowano

c**j niech jebną wojnę, nudzi mi się w te wakacje

to idź gimbusie na budowe jak ci się nudzi :)

Wierzcie dalej w takie rzeczy. Nie dojdzie nigdy do III wojny  światowej.

To się jebnij w łeb i pomyśl 3 razy

Opublikowano

Media po prostu sieją panikę. Co chwilę można przeczytać na onecie, tvn, wp i innych niszowych portalach, że Rosja chcę jak najgorzej dla polski. Z tego co wiem Żyrinowski to polityk jakiejś tam mniej znanej partii, więc po co ta panika? :P Jaki sens miałaby wojna? Mamy XXI w. myślę że ludzie zmądrzeli po wydarzeniach z historii. W każdym razie odradzam czytać wiadomości na takich portalach, gdyż tam zawsze będą straszyć ludzi.

Opublikowano

Media po prostu sieją panikę. Co chwilę można przeczytać na onecie, tvn, wp i innych niszowych portalach, że Rosja chcę jak najgorzej dla polski. Z tego co wiem Żyrinowski to polityk jakiejś tam mniej znanej partii, więc po co ta panika? :P Jaki sens miałaby wojna? Mamy XXI w. myślę że ludzie zmądrzeli po wydarzeniach z historii. W każdym razie odradzam czytać wiadomości na takich portalach, gdyż tam zawsze będą straszyć ludzi.

Wyssanego z palca tego nie mają. Wojna może i będzie, ale na linii europa wschodnia (tj. kraje sąsiadujące z Ukrainą) - Rosja.

Opublikowano

Ale wojna nie jest efektem czyjejś mądrości albo głupoty tylko po prostu ostateczną metodą rozwiązania konfliktu między poszczególnymi państwami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...