Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III wojna światowa

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bullshit.

Te tematy mi się już nudzą. Takie właśnie portale internetowe was tylko przyciągają do siebie tymi gównianymi tytułami. 

Opublikowano

Powiem  Wam jak to będzie , Putin wjedzie na Ukraine i sobie ją zagarnie do Rosji , a Europa gówno zrobi bo jest uzależniona od gazu ,a Obama to Obama pewnie sobie na golfa pojedzie.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na Ukrainie trwa wojna domowa, tymczasem zachodnie media opowiadają historie, że to wojna z Rosją...

Jeśli to jest wojna z Rosją, to powinno się zamknąć Putina z Obamą w jednym pokoju i dopóki z kominka nie poleci biły dym - mają nie wychodzić :D 

Opublikowano

R46Su7I.png pls

Napisał to jakiś nacjonalista, to tak jakby korwin powiedział że polska aneksuje ukraine i białoruś, tyle to ma z prawdą co nic

Opublikowano

Wojna może wybuchnąć, ZAWSZE jest realne zagrożenie.Jednak polskie "niezależne" media sieją w tym momencie panikę wśród ludzi. Prawda jest taka, że Putinowi zachciało się Ukrainy, wie on doskonale, że Europa jedynie sankcjami będzie "walczyła" bo boi się innych rozwiązań.

Opublikowano

Wojna może wybuchnąć, ZAWSZE jest realne zagrożenie.Jednak polskie "niezależne" media sieją w tym momencie panikę wśród ludzi. Prawda jest taka, że Putinowi zachciało się Ukrainy, wie on doskonale, że Europa jedynie sankcjami będzie "walczyła" bo boi się innych rozwiązań.

Zachciało się Ukrainy to czemu nie zachce Polski? Apetyt rośnie w miarę jedzenia... A my i tak będziemy najbardziej poszkodowaną stroną zawsze, ponieważ jesteśmy na granicy między Rosją, a "potęgami" zachodniej Europy, które i tak mimo, że jesteśmy w NATO, UE i uj wie w czym jeszcze nie udzielą nam pomocy... 

1407763100_by_Akatrosh02_500.jpg

41069220629921990309.jpg

Akutalnie gram: SF Game, Unlimited Ninja, CorelisMT2, NFS: Most Wanted :D

Opublikowano

Zachciało się Ukrainy to czemu nie zachce Polski? Apetyt rośnie w miarę jedzenia... A my i tak będziemy najbardziej poszkodowaną stroną zawsze, ponieważ jesteśmy na granicy między Rosją, a "potęgami" zachodniej Europy, które i tak mimo, że jesteśmy w NATO, UE i uj wie w czym jeszcze nie udzielą nam pomocy... 

3937214079178701211930.jpg

Tylko ze Rosja dziala zbrojnie a Polska nie i smieszne porownywac nasza a ich armie. Teraz  to w 3 dni by zajeli cala Polske o ile bysmy sie wczesniej nie poddali. 

Polska nie ma szans jak będzie wojna i tyle.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Od kiedy fakt jest wiarygodnym źródłem?

Inna sprawa, że w obecnej sytuacji konflikt jest możliwy ale regionalny nie światowy...

Opublikowano

@Judarz.: Nie mam zamiaru iść na budowę, poza tym gimbusem nie jestem. Do pracy chodzę ale nie na całe dnie, mam parę dodatkowych obowiązków ale w wolnych chwilach często mi się nudzi, ponieważ znajomi siedzą w pracy.

Nie odbiegając od tematu, co będzie to będzie po co się rozczulać tak bardzo.

Poza tym gdy będzie wojna czy coś to wylatuję z Europy na kraj wyspę, na której mam kuzynkę.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@slasher201, no to zatrzymałeś się w rozwoju bo pisząc że chcesz wojnę no to sorry ale to jest chore.. "ponieważ znajomi siędzą w pracy" - koleś wirtualni ludzie to nie przyjaciele nie oszukujmy się  o.O

Raczej nie wylecisz z europy jak bedzie wojna bo chyba wszystkie lotniska bedą zamknięte 

Opublikowano

Ani NATO, ani ue nie ma obowiązku pomoc Ukrainie...

Jak już przejmą Ukrainę możemy zacząć sie bać, bo wtedy pewnie bedzie kolej na nas :C

Putin ma najebane w głowie i tyle

Opublikowano

Raczej nie .. Putin robi tak że działa na nas psychicznie chce sprawdzić jak daleko może się posunąć nie tracą wiele :) Putin to mądry człowiek, bo głupim go nazwać nie można.. Więc uda mu się zabrać tą ukrainę to nie będzie przejmował polski bo mu na to nikt nie pozwoli (mowa o polakach)

Opublikowano

Raczej nie .. Putin robi tak że działa na nas psychicznie chce sprawdzić jak daleko może się posunąć nie tracą wiele :) Putin to mądry człowiek, bo głupim go nazwać nie można.. Więc uda mu się zabrać tą ukrainę to nie będzie przejmował polski bo mu na to nikt nie pozwoli (mowa o polakach)

Mądry to on nie jest, raczej szalony xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...