Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Was najbardziej irytuje w prywatnych serwerach?

Gość LAIK KRUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tworze ten temat, ponieważ chciałbym poznać zdanie osób grających na prywatnych serwerach, otóż co Was najbardziej w nich denerwuje? Chodzi mi o błędy typu DMG skilli u healera, czy coś w ten deseń.

Opublikowano

Administracja. :D

A tak serio, to to, że stoją zazwyczaj krótko i jest za dużo pierdół pododawanych na serwer np. za dużo broni, ulepszaczy itp. (to moja opinia).

Bardzo lubie starego metina i ciężko mi znaleźć serwer dla siebie. ;)

Opublikowano

Co mnie denerwuje w privach ?To mam wymieniać wszystkie serwery i komentować je odpowiednio? Bez sensowny temat, ale najgorsze są zbroje z painta, 6/7 bon jak i skill

Opublikowano

Przede wszystkim nienawidzę nieogarniętej administracji !!

A później bugów związanych z grą.

Pamiętam ,że na jednym serwie był bug, kupowałeś jakąs rzecz za 20k a mogłeś ja sprzedać u handlarza za 10kk ;d

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Dawanie eq przez GM dla swoich kumpli ,moim zdaniem GM nie powinni miec włączonych komend do itemów i było by po kłopocie . Tylko GA i HA  powinni miec te komendy i wtedy dac jakis lepszy mieczyk zbrojke dla GM a nie , że GM sam daje sobie itemy + swoim kumplom :rolleyes: .

fjp7kh.jpg

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Zależy - Wiesz jak jest administracja z kolegami 3ma - eq navicat i to jest wkurzajace, bo

inni musza tyrac 24/7 zeby miec takie eq

Do Navi ( Navicat ) GM nie ma dostępu.

Co do tematu : ludzie xD

Opublikowano

Drażni mnie to, że serwer postawiony na "odwal się", mający masę bugów, zostanie zareklamowany przez znanego youtubera i ma 1.5k graczy i wiadomo, kim są ci gracze.

@2StronaMT2PL ale gdzie ja napisałam, że mam albo zamierzam robić swój serwer? :P Często trafia się serwer, który odpowiada moim wymaganiom, jest dopracowany i solidny, ale nie jest reklamowany przez znanego gimbusa z yt, dlatego gra na nim niewiele ludzi i tym samym ja nie mam wtedy z kim grać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Drażni mnie to, że serwer postawiony na "odwal się", mający masę bugów, zostanie zareklamowany przez znanego youtubera i ma 1.5k graczy i wiadomo, kim są ci gracze.

Nie drażni cię fakt że jest postawiony na odwal. Tylko że ty nie masz takiego serwera. Nie stać cie na nic innego jak na narzekanie. To cie drażni wiec nie wciskaj kitu.

Opublikowano

Bugi

Lecenie na kasę/Rozdawanie itemków dla kumpli

To,ze stawiaja po raz enty ten sam serwer,z tymi samymi bugami bez zadnych zmian.

GLADOR

giphy.gif ­

Opublikowano

Tym, że nie wiadomo na jaki serwer można wsadzić dużo hajsu i pracy, żeby mieć przyjemność i zysk z gry.

Niektóre serwery padają jak pachołki.

Opublikowano

Jedynie co mnie wkurwia jak jestem na serwer'ach hard to:

g2n60m.jpg

Gdy nagle przychodzi dziecko sm z 6/7 i stalką z sm którą kupił 2 minuty a ja zbierałem 2-3 godziny.

Opublikowano

eq Navicat, administracja - eq navi, banowanie bez powodu/powód typu wypier.. itp, wulgaryzmy, niska aktywność w grze/ts/forum , ddosowanie/obrażanie administracji innego serwera itd.

Dawanie sm / płacenie za to , aby ktoś zachęcał swoich widzów na YT do grania na serwerze , ponieważ jest 50-200 graczy max w godzinach szczytu .

Serwer tylko dla hajsu czyli tak , gdzie bez isu nie wbijesz maxa lub wbijesz , ale całego eq nie zrobisz bo np. potrzeba chodzić na bossy, którzych np. bez ppk, wierzchowca, peta itp. nie ubijesz.

Opublikowano

Jedynie co mnie wkurwia jak jestem na serwer'ach hard to:

9500114078784571148097.jpg

Gdy nagle przychodzi dziecko sm z 6/7 i stalką z sm którą kupił 2 minuty a ja zbierałem 2-3 godziny.

a to nie jest przypadkiem promt2?

eq Navicat, administracja - eq navi, banowanie bez powodu/powód typu wypier.. itp, wulgaryzmy, niska aktywność w grze/ts/forum , ddosowanie/obrażanie administracji innego serwera itd.

Dawanie sm / płacenie za to , aby ktoś zachęcał swoich widzów na YT do grania na serwerze , ponieważ jest 50-200 graczy max w godzinach szczytu .

Serwer tylko dla hajsu czyli tak , gdzie bez isu nie wbijesz maxa lub wbijesz , ale całego eq nie zrobisz bo np. potrzeba chodzić na bossy, którzych np. bez ppk, wierzchowca, peta itp. nie ubijesz.

na większości serwerach jest navi, i będzie, a smy to inna kolej rzeczy, bo jeśli chodzi Ci o ytberów to większość z nich dostaje smy + pln za nagrywanie, co jest denne.

#ludzie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

co najbardziej denerwuje? jakieś c*****e dodatki. jeszcze te pierwsze mounty, okej, mogą być. ale później? jakieś jednorożce, rakiety, nie wiadomo co jeszcze. porażka.
następnie Administracja - np. robi ankietę, czy coś dodać/zmienić, a w większości przypadków i tak nie patrzy na wynik, tylko dodaje według siebie. olewa serwery etc.

ItemShopy - wiadomo, serwer musi na siebie zarobić, ale niektórzy przesadzają, robiąc sobie z serwera źródło utrzymania.
bugi.

gracze - niektórzy to kompletni idioci, tu akurat podam przykład z PL'a jak 98lvl ksuł w v3 (pewnie kupił konto bez eq na allegro i tylko w v3 dawał radę, bo gdzie indziej padał xD ) na privach też takich pełno, ponadto większość traktuje nowych graczy jakby byli nie wiadomo jacy. tu już podam przykład jednego z privów - GM napisał przez /n, że jest online, na czacie spam "elo GM" itp, ktoś zapytał - "co to GM?" i spam - "twoja stara", "twuj stary", "nie interesuj się", "nie warzne", "to twuj bug i morze ci wszystko robici" etc. no kompletnie mnie irytuje takie zachowanie. ludzie nie pamiętają, że też kiedyś zaczynali i nic o tej grze nie wiedzieli.

PS - nie zwracać mi uwagi na błędy ortograficzne, bo są to cytaty.

Opublikowano

Administracja. :D

A tak serio, to to, że stoją zazwyczaj krótko i jest za dużo pierdół pododawanych na serwer np. za dużo broni, ulepszaczy itp. (to moja opinia).

Bardzo lubie starego metina i ciężko mi znaleźć serwer dla siebie. ;)

Co 2 tak napisze, później jak taki serwer wychodzi to liczba graczy na nim nie pozwala, aby dalej funkcjonował.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Dzieci piszące: a widziałeś ostatni odcinek isamu? Przy czym te dzieci na czacie są opisywane jako złodzieje, którzy okradają innych na sumy, które wystarczyłyby na poty na expa.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...