Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znacie hosting ItemHost?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm

• Podczas rejestracji "Sesja formularza wygasła lub próbujesz go odświeżyć (kod 1)"
  • Oryginalna domena to chyba
  • http://s1.myvps.pl/
  • Po sprawdzeniu NIP i REGON
  • 983811433850861855228.jpeg
  • Dodatkowa domena?
  • itemhost.pl
  • Ich teamspeak to tak samo tak mówiąc subdomena przekierowująca na innny ts.....
  • W partnerstwie podczas 5sekundowego szukania "jutuberów" większość ( 7 osób ) ostatnią aktywność na YT miała 1rok temu.....

W skrócie mówiąc jeden wielki fake

585571426179277855228.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm

• Podczas rejestracji "Sesja formularza wygasła lub próbujesz go odświeżyć (kod 1)"
  • Oryginalna domena to chyba
  • http://s1.myvps.pl/
  • Po sprawdzeniu NIP i REGON
  • 983811433850861855228.jpeg
  • Dodatkowa domena?
  • itemhost.pl
  • Ich teamspeak to tak samo tak mówiąc subdomena przekierowująca na innny ts.....
  • W partnerstwie podczas 5sekundowego szukania "jutuberów" większość ( 7 osób ) ostatnią aktywność na YT miała 1rok temu.....

W skrócie mówiąc jeden wielki fake

1. Cała strona jest rozmieszczona na 3 domenach [*]

2. Żadna domena nie jest oryginalna, jeśli już to IP :D

3. Wypadało by sprawdzić w zakładce "Kontakt" czyj NIP i REGON podają, nie powiedziano, że to ich, tylko Homepay, które "rzekomo odprowadza podatek do US" (chyba nie chodziło o ich / jego hosting).

Mam chociaż nadzieję, że za tym stoi więcej niż 1 osoba, po za tym, właścicielem prawnym jest chyba jakaś ciocia czy ktoś z rodziny "bojawiem55", a on tylko tym się zajmuje.

Jeżeli ktokolwiek uważa, że panel / styl / strona jest kradziona, to najprawdopodobniej nie zna http://nozo.pl, czyli panelu dla hostingów.

Btw. mieszkam w dokładnie tej samej dzielnicy co właściciel ItemHost, mój znajomy to jego "kolega".

Najbardziej rozbawiła mnie nagroda w konkursie na instrukcję do pluginu / panelu. Powiedział, że "świetna" i dostałem 4 zł do portfela *o*.

Szkoda, że musiałem 1 zł dopłacić, żeby cokolwiek kupić :#

Ja hostingu nie polecam, słabo wykonana strona, bigosowaty styl, okropne NOZO i niepełnoletni administrator. W dodatku bezprawnie zarabiający serwis, trzeba płacić podatki :)

Opublikowano

Polecam :P . Osobiscie nie mam na nim serwera ale grałem u kolegi na serwerze i lagów 0 duże oferty i ładny itemshop . Naprawde Polecam :)

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

Nie polecam hostingu. Hosting wlascicieli StimShop.pl czyli oszustow u ktorych skin idzie 3 tygodnie i nie przychodzi. Maszyny to VPS'y. Ogolnie 2/10­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Nie polecam hostingu. Hosting wlascicieli StimShop.pl czyli oszustow u ktorych skin idzie 3 tygodnie i nie przychodzi. Maszyny to VPS'y. Ogolnie 2/10­

Hahahahaha... dawno tak sie nie usmialem. Od kiedy bojawiem ma cos wspolnego z stimszajsem? o.O Typowy polaczek - "nie wiem o co chodzi, ale sie wpierdo*e".

@topic

Szajs, gow*o czy jak to nazwac. Pomysly "kradzione" z MineServ. Zero profesjonalizmu, panel NOZO - moze okay, ale slaba jego "przerobka".

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bojawiem55 jest administratorem głównym ItemHost.pl

POLECAM ten hosting. Mam na nim serwer i jest rewelacja. W dodatku tanio. Panel ładny, strona niezła i w dodatku itemshop ma ładny wygląd. GORĄCO POLECAM Miałem problemy z serwerem i pomoc szybko pomogła. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...