Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znacie hosting ItemHost?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość FallingCookie
Opublikowano

Nie dość, że na darmowej hiszpańskiej domenie, to jeszcze mają stary, tnący i nieintuicyjny panel zarządzania serwerem z craftserve :I

Opublikowano

Kolega mial,

1. Domena .hol.es z hostingier

2. Nie ma NIP ani REGON

3. Zbieraja hajs na serwer fiberhost pewnie :)

4. Serwer na myvps.pl

5. Nie polecam.

@Edit

Panel do d*py.

@Edit2

polozylem 10 tnt i odrazu 5TPS (najlepszy pakiet..)

@Edit3

Niby 120mb/slot.. mam 3 sloty i 120MB ramu..

Opublikowano

Ja bym im nie ufał nawet za grosze!!! Panel kradziony. Strona zrobiona na odwal. ŻADNEGO REGULAMINU czy informacji o firmie lub osobie hostującej. Idźcie z tym.

Jeszcze darmowa domena i vps na myvps.pl czyli exone.pl :|

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie widać nigdzie danych firmy + darmowa domena. Raczej nic z tego nie będzie + SMS z FiberHOST.

Opublikowano

A tak z ciekawości widział ktoś aby freeservers.pl był firmą

Co do panelu to przecież nozo 3/4 hostingów go posiada

Tak, freeservers jest firmą.

Do tej firmy należy też: nanobit.pl polandcraft.eu ionetwork.co.uk

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś facio chciał mieć hosting - ma hosting. 

Ale mógł się bardziej postarać :/ 

Wziąłem próbny serwer, panel okropny. Taki jak na MineServ.eu, kradziony, tylko że ze zmienioną grafiką.

Gdzie NIP i REGON?

Na dodatek serwer próbny jest na 5 minut -.-. Żeby nie zdążyć pograć :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz dobrry osting zobacz EnderChest.pl teraz mają promocję naświęta wszystkie servery o 50% taniej ! Nie dość że brak lagów i dobry panel to możesz zamówić sobie większy server za tą samą cenę.

TEMAT

Opublikowano

Regulamin serwisu itemhost.hol.es

*1. Korzystanie z serwerów minecraft.
a) Uczestnik serwisu zobowiązuje się do czyszczenia serwera z nie potrzebnych plików .
b ) Uczestnik serwisu niema prawa podawać danych do serwera osobom trzecim .
Taki Uczestnik serwisu nie podlega reklamacji oraz rekompensacie .
c) Uczestnik serwisu ma zakaz wgrywania plików nie związanych z serwerem minecraft.
Złamanie podpunktu c wiąże się z natychmiastową blokadą serwera .
d)Osoba rejestrująca się w serwisie staje się uczestnikiem serwisu ! e) Uczestnik serwisu ma zakaz instalowania aplikacji powielających ram oraz sloty serwera.
f)Uczestnik serwisu zobowiązuje się do zapoznania z regulaminem
*2. Zobowiązanie itemhost.hol.es
a) Itemhost.hol.es zobowiązuje się do podania potrzebnych informacji aby
zarządzać serwerem minecraft.
b)Itemhost.hol.es ma obowiązek podać dane do:
*Ftp serwera minecraft
*Konsoli serwera minecraf
*4. Pomoc związana z serwerem minecraft
a)Każdemu klientowi który zakupił serwer w itemhost.hol.es przysługuje darmowy pakiet
bronze z oferty administracyjnej .
*5.Dane użytkownika
a) Dane użytkownika podczas rejestracji nie są przesyłane dalej ani podawane osobom 
trzecim ani firmom reklamowym .
*8.Własność serwisu
a)Wszelkie grafiki oraz styl panelu należą do itemhost.hol.es zakazuje się ich kopiowania
*7.Płatności a)Dane firmy obslugującej płatności (homepay.pl) NIP: 8371812995 REGON: 145935280 Płatności obługuje firma homepay.pl która odprowadza podatek dochodowy do Urzędu Skarbowego w Święciu za serwis itemhost.hol.es
Wszelkie płatności trafiają do Sylwester Miechowiecki ulica Ksiecia Grzymisława 
*8.Informacje dodatkowe
a)Itemhost może zablokować serwer nie podając przyczyn oraz nie musząc zwracać kosztów opłacenia serwera
*9.Rejestracja w itemhost.hol.es
Rejestracji może dokonać każda osoba posiadająca 18 lat lub posiadająca zgodę opiekuna
*10 Informacje dodatkowe 
a)Serwis ITemHost.hol.es zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu bez obowiązku powiadomienia uczestnika serwisu

Macie ten swój regulamin, NIP i regon. Ogólnie hosting nastawiony na hajs, to co na fiberhoście w tej chwili jest za 50 (normalnie 100), u nich jest za 200. Ktoś chciał mieć hosting żeby zarabiać to ma, ale odwalił go na szybko, jest do niczego, nastawiony na zarobek

Jak chcesz dobrry osting zobacz EnderChest.pl teraz mają promocję naświęta wszystkie servery o 50% taniej ! Nie dość że brak lagów i dobry panel to możesz zamówić sobie większy server za tą samą cenę.

Ty widzisz co piszesz? Sprawdź sobię aktualną ofertę fiberhostu i porównaj z shitchest.pl

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ludzie on się pyta czy ten hosting jest dobry a nie pyta się który hosting jest najlepszy i nie oczekuje że będziecie reklamować pukawki, encherchesty itp...

Opublikowano

Zwykły krzak ...

// Podobno mają vps od mineserv

co o tym sądzicie  
ja :witam czy mógłbym poznać specyfikację waszych maszyn

book:Maszyna główna s2 

Intel® Xeon® CPU E3-1240 V2 @ 3.40GHz
Pamięć ram 32GB
Dysk 2x 1TB WD RE4

Z poważaniem!

Biuro Obsługi Klienta itemhost.hol.es

Kłamstwo !! A macie dwa vps po 10 gb ram może hahah

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie zgadzam się z tym że ten hosting to oszustwo. Jakoś się trzyma poza tym polecam przeczytać regulamin serwisu którego nie jesteście pewni. Regulamin serwisu znajduje się tu: http://itemhost.pl/cms/regulamin%20itemhost.pdf .

Serwis itemhost.pl nie sprzedaje serwerów gier Serwis itemhost.pl działa na zasadzie dostępu do usługi (w tym przypadku serwera gry) na określony czas.

Jeżeli oni nie sprzedają serwerów tylko świadczą usługi nie potrzebna im jest firma. Pisałem z właścicielem za pomocą komunikatora Skype powiadomił mnie o tym ,że niedługo ItemHost będzie należał do firmy.Po tej czynności hosting będzie posiadał swój własny NIP i REGION.Sam hosting ciągle się rozwija i jest nowy.Kto wie może kiedyś będzie taki jak te dzisiaj znane hostingi...

Opublikowano

hmm serwer bardzo ładny narazie mi się podoba sprawdzam dalej ogólnie 0 lagów. Myślę że hosting "może" przegonić wiele hostingów typu mineserv.pl, enderchest.pl itp. Od teraz zmieniam hosting na ten szczerze polecam :)

Opublikowano

Hosting gimbusiarski jak to było napisane wcześniej. 

Zresztą template strony już gdzieś widziałem (nie pamiętam gdzie ale gdzieś widziałem). Serwery stawiane są na zewnętrznych VPS'ach, cała strona jest na hostinger.pl... Zresztą ceny na maksa wygórowane. Lepiej nie ryzykować ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

Hosting gimbusiarski jak to było napisane wcześniej. 

Zresztą template strony już gdzieś widziałem (nie pamiętam gdzie ale gdzieś widziałem). Serwery stawiane są na zewnętrznych VPS'ach, cała strona jest na hostinger.pl... Zresztą ceny na maksa wygórowane. Lepiej nie ryzykować ;)

Każdy ma inna opinię :) Pozatym hosting jest na domenie itemhost.pl już.. a nie hol.es z hostingera. To że korzystają chyba z serwera www na hostingerze nie jest jakieś straszne :) Temat do zamknięcia

Opublikowano

Hm..... Sam korzystam z ich hostingu i jestem zadowolony. Ich strona teraz to itemhost.pl, nie kradną i ciągle się rozwijają. ItemHost według mnie jest najtańszy z polskich hostingów. Nie wiem czemu zawsze hejtujecie coś nowego.... Sam testowałem ich pomoc na ts i co? Miłe zaskoczenie typek z pomocy wbił na kanał po nie całej minucie. Temat do zamknięcia jak dla mnie.

Zwykły krzak ...

// Podobno mają vps od mineserv

Kłamstwo !! A macie dwa vps po 10 gb ram może hahah

Na jakiej postawie sądzisz że ten hosting to krzak?

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...