Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik Plemiona.pl Fiszu - Silnik od 0

PleSX

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci się projekt?

• TAK
      55
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a few things I think will get in the way, because the server was programmed in PHP 4.4 should do an upgrade to PHP 5.x and also mount a vps using NGINX as with 100 online users and using apache with events running on php the server will crash a lot.

Pliki to pliki. Będzie je można postawić na każdym serwerze PHP.

Panowie i tak silnik w pierwszej fazie nie będzie dostępny dla ogółu. Jak skończę i stwierdzę, że jest dobrze to udostępnię. Pierwsza wersja alpha będzie w tym roku. Czy udostępnię? Nie wiem. 

Opublikowano

Ambicje fajne ale nie wiem po jakiego ciula robisz świecące oczy u tych młodych ludzi. Najprawdopodobniej tak jak do tej pory każdy, polegniesz przy czymś lub porzucisz projekt. Jeśli jednak skończysz ten silnik pewnie i tak go nie udostępnisz.

Opublikowano

Daję przykład udostępniania przez piesx.

Rozsyła najpierw najbardziej zaufanym ludziom .Po których nie musi się spodziewać , że silniik wyjdzie do sieci. 

Testy wyjdą pomyślnie silnika to udostępni publicznie.

tak btw.

Nie wiem czy by każdy chciał . By jego silnik na swoich skryptach został opublikowany za darmo. Więc nawet może wrzucać za odliczoną gotóweczkę.

W co wątpię , że by nikt nie kupił bo takiej wersji silnika jak on bd miał to nie zrobi nikt. Ewentualnie sir roland .

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Aha, czyli silnik zostanie udostępniony dla wszystkich, ale dopiero w 2 kolejności, tak?

Najpierw dostaną go zaufani ludzie, żeby go przetestować? :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Silnik nie zostanie wydany z kilu powodów.

Pierwszy powód  to silnik barteksta.

Drugi brak czasu.
A trzeci to utrata części plików po awari mojego komputera.

Jak projekt Bartka nie wypali pomyślę co dalej. Aktualnie pliki które się ostały zostaną u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...