Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Coalition Last Chaos

V.I

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Zarobek - expiac odpalasz sobie Lucky Scrole te z is + gold booster (wszystko u npc). mam 36kkk i tak nie ma gdzie tego wydac bo npc sa tanie.

Co do questow nie expi sie na nich wiec tak naprawde zostały 3 questy (na tytuly). 2 w tombie a ostatni jest w juno (world bosy sie zabija)

Opublikowano

A na co Ci questy po angielsku? Przeciez i tak sa do ubicia mobki czy cos wiec jak to jest w moball po ingliszu to i jest w questach. Problem z petami idzie inaczej rozwiazac niz je usuwajac.

Dupe.

Wiem, że idzie inaczej to usunąć, ale dobrze, że chociaż na tym serwerze ktoś się tym zainteresował i wyeliminował możliwość tworzenia tych petów. 

Odkrywca
Opublikowano

Dobra, wie ktoś gdzie expić od 193 do 200? xD

pewnie na tytanach etc. tam gdzie leca żetony

Opublikowano

pewnie na tytanach etc. tam gdzie leca żetony

Tak, w oku chaosu. :p

To ty nie na eternii?

Um, to jest jakaś reguła, która mówi, że można grać tylko na jednym serwerze? ;>

Opublikowano

Mam głupie pytanie dla większości z was ale co mi tam.

Szukam jakiejś gry mmo/rpg lecz po polsku, dało by sie spolszczyć jakoś ten serwer ? Bo po angielsku gre w którą będe grał pierwszy raz będzie trudno ogarnąć 

Od razu daje Like za odpowiedź 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Szukam jakiejś gry mmo/rpg lecz po polsku, dało by sie spolszczyć jakoś ten serwer ? Bo po angielsku gre w którą będe grał pierwszy raz będzie trudno ogarnąć 

Dać się da, ale potrzebujesz masy edytorów oraz czasu na spolszczanie wszystkiego.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To zagraj na PL-u, tam wszystko ogarniesz spokojnie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pisz na priv Pomogę w ogarnięciu na serwerze którym gram Wytłumaczę wszystko 

1390144171-U592769.png

• 6 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...