Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft gift code

kubeks2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie, czy znacie jakąś stronę, na której można kupić giftcode (nie konto z aktywowanym giftcodem) taniej niż na minecraft.net 

Tak 30-50zł

Ja mam konto, nie pytajcie się po co mi to.

Opublikowano

Nie znajdziesz takiej strony z takimi pieniędzmi jakie podałeś. Na innych stronach oprócz http://minecraft.net/ są właśnie drożej Minecraft'y po 100-120 zł. Po 30-50 zł kupisz jakieś tylko fejkowe gift cod'y.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

No to lecimy:

1. Nigdzie nie kupisz no chyba że zobaczysz stronę fabrykakluczy.pl ew. Allegro ale to odradzam (Allegro)

2. Inne to jeden wielki FEJK

Tyle powiem

Opublikowano

Nigdzie nie kupisz GiftCode w takiej cenie,najwyżej używane konto 
Pomyśl sobie, chyba się komuś opłacało sprzedawać w dużo niższej cenie nie na minecraft.net ?

Opublikowano

Spoko loko. Można kupić nawet za 20zł, ale trzeba orientować się jakie jest ryzyko kupna artykułów zakupionych wcześniej przy pomocy środków z kradzionej karty.

Opublikowano

Jeśli gift code do aktywacji konta kosztuje te 80 zł na stronie minecrafta to jest nie realne żebyś kupił taniej, gdyż każdy kto kupuje od razu aktywuje swoje konto. Możesz kupić używane konto z takim funduszem. No cóż albo za 80 albo drożej innej rady nie ma, z pustego to nawet Salomon nie naleje ;x

Opublikowano

Na stronie minecraft.net kosztuje 83 zł a na  fabrykakluczy.pl 89 zł więc najtaniej wychodzi na oficjalnej stronie .

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Moze na allegro? Jezeli typek Cie oszuka piszesz negatywny komentarz i tyle c; - lub kup na minecraft.net ... Ja tam zbieram na fiberhost.pl , tam tez jest mozliwosc.

Zbieram minusy! c;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...