Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dervios.pl [Dedyk] [Hard]

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde... a już myślałem że serwer będzie miodzio i pogram sobie na nim dłużej. A tu co ? w teamie asfen aka ( milion nicków ) no szkoda pewnie przez tego typa padnie serwer za kilka dni ( tylko tak przypuszczam , bez spin ) . dlaczego tak sądzę ? ponieważ grałem już asfenem i wiem jaki on jest :C

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurde... a już myślałem że serwer będzie miodzio i pogram sobie na nim dłużej. A tu co ? w teamie asfen aka ( milion nicków ) no szkoda pewnie przez tego typa padnie serwer za kilka dni ( tylko tak przypuszczam , bez spin ) . dlaczego tak sądzę ? ponieważ grałem już asfenem i wiem jaki on jest :C

Dobra ale każdy ma 2 szanse c'nie ? :) dziękujemy za komentarz i mam nadzieje że wszystko wypali :)

Przypominam że jest już klient :)

2i29cae.png

Opublikowano

Dobra ale każdy ma 2 szanse c'nie ? :) dziękujemy za komentarz i mam nadzieje że wszystko wypali :)

Afen mial 100000000000 szans i ich nie wykorzystal, i nadal robi servery na  max tydzien (ostatnio sie chwalil mi na gg ze exoria stala az 7dni) wiec nie mysl ze wypali.

ps: tym postem potwierdzasz, że asfen jest w team.

Opublikowano

Afen mial 100000000000 szans i ich nie wykorzystal, i nadal robi servery na  max tydzien (ostatnio sie chwalil mi na gg ze exoria stala az 7dni) wiec nie mysl ze wypali.

Tak potwierdzam :) Przecież każdy wie że jest :)

2i29cae.png

Opublikowano

Nukey idź lepiej twoje nie wypałowe serwery stawiaj, tak zwane "Fake"

Już nie długo kolejny hostingi klienta, zapraszamy o 18:30 na Idola.

Opublikowano

Kolega wydał Cię Asfenik :))

Opublikowano

Ty jesteś nikim bo zmieniasz serwy jak skarpetki. Pieprzysz "ooo fajny serwer, zagram" a potem ryczysz po kątach bo nie chcą Ci dać launchera bo masz biedny, polski internet 1kb/s, up 0.001kb/s i finalnie nie wchodzisz na żaden serwer. Jesteś tylko typowym hejterem w tym dziale. Twoją niepełnosprawność można było ujrzeć w temacie zbanowanych jak ciągle jęczałeś "skasujcie mi konta" bo bana dostałeś za tępe wypowiedzi i multi.

Na serwerze pyknę ale c*****a godzina. 20:30, lel. I też biolog mi się nie podoba na mały lvl za długi czas. Wolę cięzej dropić zęby a częściej oddawać,

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ty jesteś nikim bo zmieniasz serwy jak skarpetki. Pieprzysz "ooo fajny serwer, zagram" a potem ryczysz po kątach bo nie chcą Ci dać launchera bo masz biedny, polski internet 1kb/s, up 0.001kb/s i finalnie nie wchodzisz na żaden serwer. Jesteś tylko typowym hejterem w tym dziale. Twoją niepełnosprawność można było ujrzeć w temacie zbanowanych jak ciągle jęczałeś "skasujcie mi konta" bo bana dostałeś za tępe wypowiedzi i multi.

Na serwerze pyknę ale c*****a godzina. 20:30, lel. I też biolog mi się nie podoba na mały lvl za długi czas. Wolę cięzej dropić zęby a częściej oddawać,

Jeżeli będzie potrzeba to zmienimy w takim razie czas biologa nie będzie z tym problemów.

O 15:30 będzie włączona rejestracja oraz 5 hostingów klienta.

Opublikowano

Smieszny jestes człowieku, chciałem launchera, bo byłem na wakacjach i mialem neta z limitem wiec mysl co najpierw napiszesz, jak nie wchodze na servery? xD aktualnie gram na crado*ie, bana za multi nie dostalem tylko za co innego xD tylko pozniej nie placz jak server padnie po 2h, bo wiecej asfen go nie utrzyma :*

Opublikowano

Smieszny jestes człowieku, chciałem launchera, bo byłem na wakacjach i mialem neta z limitem wiec mysl co najpierw napiszesz, jak nie wchodze na servery? xD aktualnie gram na crado*ie, bana za multi nie dostalem tylko za co innego xD tylko pozniej nie placz jak server padnie po 2h, bo wiecej asfen go nie utrzyma :*

Kochanie, a jak tam twoje poztsałe serwery, które nie wypaliły ? :*

Chodzisz i tylko Wszystkich oczerniasz na tym forum, widzę Ciebie pod każdą prezentacją jak się wyśmiewasz, ze "nie wypali" 'team do dupy" itp. itd.

Ja się pytam gdzie twoje serwery, a sory ośmieszyłeś się tylko..

Opublikowano

O 15:30 będzie otwarta rejestracja.

Zapraszamy o 18:30 na Idola na naszym TeamSpeaku, nagrody w postaci SM będą również nagrody pocieszenia.

Opublikowano

Kochanie, a jak tam twoje poztsałe serwery, które nie wypaliły ? :*

Chodzisz i tylko Wszystkich oczerniasz na tym forum, widzę Ciebie pod każdą prezentacją jak się wyśmiewasz, ze "nie wypali" 'team do dupy" itp. itd.

Ja się pytam gdzie twoje serwery, a sory ośmieszyłeś się tylko..

Pod każdą? daj ss przecież sam Hotovsky potwierdzil, że jest tu asfen wiec o co ci chodzi pajacu? :D

Opublikowano

Pod każdą? daj ss przecież sam Hotovsky potwierdzil, że jest tu asfen wiec o co ci chodzi pajacu? :D

C**j mnie jakiś Asfen obchodzi? Na Proboszcza też pierdoliłeś z innymi, że złodziej i serwer padnie a jakoś nadal stoi serwer. Jesteś nikim i tyle. Po c**j w ogóle siedzisz w tej prezce? Asfen jest i co? cieszysz sie? Skoro nie zagrasz to idz sobie do Szejka, lol.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szczym ryj i do wiadra śmieciu, ja do Ciebie grzecznie Ty do mnie z mordą nie nauczyli cię w domu tak zwanej "kultury", aby okazywać ją innym osobom ?

I co z tego, ze jest Asfen ? Zrobił serwer, reklama jest ? Więc może wypali śmieciu.

Opublikowano

Nukey, jednym słowem wypierdalaj !

Nic Ci nie pasuje, a za hu** sam nic nie zrobisz...

Opublikowano

moje logowanie widzę :D

Prezentacja bardzo fajna, serwer wydaje się okej, więc polecam ;]

Giecu ty to jestes bonzo lekko edytowane psd z logowania wrednej, a ty piszesz, że twoje zakodowanie to kwestia 5-10min nie ma się czym chwalić ;(

Opublikowano

No. Na pierwszy rzut oka wydaję się to być coś porządnego.. Mam nadzieję, że macie jakieś porządne reklamy :) Zobaczymy na starcie, oby wszystko poszło dobrze.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

o co wy sie kłócicie? Asfen w teamie serwera nie ma po tygodniu. :D Musicie duzo na IS dać zeby Asfen pobił swój rekord i zamknal serwer po kilku dniach :)

Maszyna lepsza czy ta z Exorii i bedzie lagmt2? Event piatek bez bugów :D

Opublikowano

No. Na pierwszy rzut oka wydaję się to być coś porządnego.. Mam nadzieję, że macie jakieś porządne reklamy :) Zobaczymy na starcie, oby wszystko poszło dobrze.

Tak mamy reklamy u dosyć sporo YouTuberów, + Live o 20:30 u Bulionersa.

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich serdecznie na Idola o 18:30 do wygrania SM, IP ts na Stronie oraz forum serwerowym.

Rejestracja została otwarta można się rejestrować !

O 20:00 będzie wymagana mała łatka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...