Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dervios.pl [Dedyk] [Hard]

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w zapowiedzi tak i tu - Polecam serwer, jeden z lepszych projektów obecnie w świecie metin2 !

+ Avixon bardzo znana mi mordka w kwestii prywatnych serwerów, można na nim polegać jak na człowieku który nie zawiedzie chociaż by było mnóstwo przeciwieństw on i tak

będzie szedł przed siebie, serwer na pewno nie padnie od tak, co do prezentacji, estetyka razi w oczy a, logo to już całkiem w... kosmos :P

Jeszcze raz polecam serwer oraz powodzenia życzę :)

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client będzie wrzucony na hosting czy serwer ?

Klient będzie na 2/3 hostingach na razie będą do hostingi.

Opublikowano

Serwer wygląda całkiem spoczko :D Śmiało mogę polecić i być może zagram. (przetestuje zabezpieczenia <3) :)

Dziękujemy, i zapraszamy na serwer myślę że serwer jest dobrze skonfigurowany oraz zabezpieczony.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na technika, który ma nazwę ".Avixon", tak naprawdę jest to dobrze Wam znany Asfen. 

30024432784571240508.jpg

Serwer widzę, że ma dobrą reklamę, ale to nic nie da. Asfen pewnie zwinie, gdy hajs z Is'a będzie dość dobry. Każdy wie, jak serwery pod jego opieką się kończą.

Topic:
Serwer wydaję się być spoko, aczkolwiek ja za Hardami nie przepadam i nie za jednym osobnikiem, jakim jest Asfen. Nie polecam. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam ze względu na technika, który ma nazwę ".Avixon", tak naprawdę jest to dobrze Wam znany Asfen. 

30024432784571240508.jpg

Serwer widzę, że ma dobrą reklamę, ale to nic nie da. Asfen pewnie zwinie, gdy hajs z Is'a będzie dość dobry. Każdy wie, jak serwery pod jego opieką padają. 

Topic:

Serwer wydaję się być spoko, aczkolwiek ja za Hardami nie przepadam i nie z jednym osobnikiem, jaki jest Asfen. Nie polecam. 

O serwer się nie martw, jest w dobrych rękach.

Opublikowano

Klient jest już upany na 1 hosting, do 13:00 będzie 1 hosting klienta.

Do 15:00 będą dodatkowe 2 hostingi.

Opublikowano

Powodzenia ze startem i oczywiście zawitam, bo serwer prezentuje się wyśmienicie :3

Czy drop kuferków serwerowych jest dobry ?
Dodania i zmianki lecą z potworów ?

@Edit 

Będzie można ulepszyć np fms'a na inna bron ? :)

Opublikowano

Powodzenia ze startem i oczywiście zawitam, bo serwer prezentuje się wyśmienicie :3

Czy drop kuferków serwerowych jest dobry ?
Dodania i zmianki lecą z potworów ?

@Edit 

Będzie można ulepszyć np fms'a na inna bron ?  :)

Tak drop kuferków jest przyzwoity.

Tak lecą z potworków.

Nie lecz z broni 75+ robi się do expa na 90.

Opublikowano

jedyne co mi się nie podoba to biolog, bez przesady zęby orka co 60 minut? troche chyba przegięcie ja bym dał 10 min i kolejne misję zwiększał o 10 min czyli na certach bedzie godzinka, potem bym zwiekszał o 30 min i tyle no ale nie aż tak i najlepiej aby itemy do biologa można było oddawać przez misję a nie chodzić pod biologa

wypowiedz się na ten temat

Opublikowano

jedyne co mi się nie podoba to biolog, bez przesady zęby orka co 60 minut? troche chyba przegięcie ja bym dał 10 min i kolejne misję zwiększał o 10 min czyli na certach bedzie godzinka, potem bym zwiekszał o 30 min i tyle no ale nie aż tak i najlepiej aby itemy do biologa można było oddawać przez misję a nie chodzić pod biologa

wypowiedz się na ten temat

Wiesz co myślę że jak na Hard/Medium to i tak czas nie jest zły, na dodatek będą dostępne eliksiry które likwidują czas do 30 lvl spokojnie ich z 10 uzbieracie także problemów z tym nie będzie.

Client z bety może być?

Nie będzie nowy klient do pobrania.

Opublikowano

Mam nadzieję, ze nie padnicie po kilku dniach i dacie rade z DDoS'ami :D

Is będzie drogi ? Chodzi mi o tą pieczęc na bojowca ;)

Opublikowano

Klient znajdziemy na stronie Dervios.pl, zakłada Pobierz.

Rejestracja została oficjalnie otwarta zapraszamy do rejestracji kont !

http://dervios.pl/?page=account&subpage=register

Zapraszamy również na Idola o 18:30 oraz na forum serwera.

Startujemy równo o 20:30.

O 20:00 będzie łatka wymagana do klienta by wejść na serwer !

Opublikowano

Zastąpcie to chodzenie i oddawanie medali do stajennego na zwykłe czytanie ;x

Tak medale się czyta, zaraz zmienię w prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...