Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR Restart Powrót ! [Dedyk][Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER ON CZY OFF ? BO NW CZY SCIAGAC

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Serwer off nauczcie sie czytac , zamiast spamowac. 

Byly ataki , i sa problemy , jutro juz nie powinno byc.

Wiec sciagac i grac od jutra.

Opublikowano

Pisał ze idzie , bo był zmęczony czy coś , wiec juz nie hejtujcie. Miejmy nadzieje ze zaraz bedzie ON.

On zawsze jest zmęczony :) ostatnio był zmęczony i sobie poszedł NA 2 LATA ;>

Opublikowano

On zawsze jest zmęczony :) ostatnio był zmęczony i sobie poszedł NA 2 LATA ;>

Wakacje dłuższe sobie zrobił, hajs był.. teraz musiał wrócić bo się skończył... Teraz restart i pewnie bilety już zabukowane na karaiby, przecież wakacje są ..

Opublikowano

Ludzie, k***a. Czytajcie poprzednie posty. Było w nich napisane z 3, 4 razy że licznik NIE JEST podkręcany, tylko nie działa tak jak ranking.

Co do serwera, to grałem na poprzedniej odsłonie i nie ładowałem w ISa, a grało się z*********e. Na tej odsłonie też gram, z tym że boli mnie mała ilość graczy. (może gra ze 100 osó B).

Proponowałbym usunąć jedno królestwo, bo i tak wszyscy grają w Jinno. No może 60%. :D

Co do samej rozgrywki, to lagów nie ma. Gra się miło. Od czasu do czasu się ktoś z innego królestwa przewija, a tak to cisza w sumie.

Jak już pisali przedmówcy, to nieskończona potka/pelerynka to aktualnie najlepszy pomysł zaraz po naprawieniu licznika i rankingu.

Ubolewam też nad dropem kasy, który jest ciut uciążliwy w pównaniu do poprzedniej "edycji" biorąc pod uwagę ceny w sklepach. Gdyby nie biolog, to z kaską byłoby krucho.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Działa w obecnym momencie serwer? bo żadnej wiadomości nie ma ani TS'a ani Forum :// a może bym zagrał.

Tak, aktualnie serwer działa.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Pomimo małej spiny z założycielem serwera, kiedyś tam tam...

Polecam, serwer godny uwagi a prezentacja jest prosta i estetyczna, jak najbardziej na +sik :)

Opublikowano

Narazie jest zrobiony efekt wizualny ^^

<div style="width:100%;height:100%;margin-top:105px;margin-left:5px;">

<b>Graczy Online: 186</b>

</div>

Z chęcią zagram na serwerze

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

z tego co kojarzę to przy końcu gladora mało osób już grało na serwerze.No i po takim czasie mógłby wprowadzić więcej nowości bo prezka identyczna co ze starego serwa,nie przyciągnie to graczy zbytnio.

Opublikowano

Czy na tym serwerze można poexpić chodź 10min?.Ciągle wywala ch ,offline.Admin zrób coś z tym

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jak Dark mi odda moj eq klasowe razem z bronia klasowa to zagram.

Tak to nie polecam, i czekam az padnie :)

Dlaczego miałby ci oddać j****y idioto? Restart był a to oznacza wszystko od nowa.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Jak Dark mi odda moj eq klasowe razem z bronia klasowa to zagram.

Tak to nie polecam, i czekam az padnie :)

Jak ma Ci idioto oddać jak restart?

Opublikowano

Na zadnym innym serverze nie znajdziecie takiego klimatu jak tu, a im nas wiecej tym lepiej.

Takze zapraszam :)

Racja klimat fajny, bo grałem sporo czasu. No ale jak Dark nie zmieni swojego podejścia to nie ma co grać, przecież nawet na serwer większej reklamy nie załatwi tym bardziej nie będzie dodawać żadnych nowości, czy tam poprawiał bugi ;) 

xD 

Opublikowano

Racja klimat fajny, bo grałem sporo czasu. No ale jak Dark nie zmieni swojego podejścia to nie ma co grać, przecież nawet na serwer większej reklamy nie załatwi tym bardziej nie będzie dodawać żadnych nowości, czy tam poprawiał bugi ;)

serwer i bez tego potrafi się trzymać, ale fakt, reklama i parę zmian by się przydało, np takie jak:

- skile g po 17 punkcie.

- nieskończona pelerynka.

- troszkę więcej yang aby dropiło na początkowych levelach.

- autopoty.

wtedy grało by się znacznie lepiej, bo tak to trzeba chodzić po pelerynki, ew. wbudowany sklepik?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...