Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR Restart Powrót ! [Dedyk][Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak narazie grało się ok, boli trochę to że gra mało osób ale jest tego jeden plus można spokojnie farmić xD

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak narazie jest okej, ludzi jest mało ale po pierwsze mi to nie przeszkadza, po drugie mysle ze ludzi przybędzie.

caly czas czekam na odpowiedz darka co do mojego poprzedniego postu.

I mam nadzieje ze tak jak pisales jutro sie unormują offy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

A kiedy dareczku wyłączysz event wojna królestw ??? xD hahahahahhahahahahhahahahhahahaha

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

NIE POLECAM!

Grałem praktycznie od początku tego serwera, Darka od ostatnich 2 LAT!!!! nie było na forum/serwerze, jedynie Crypto czasem wszedł poczym przestał ;)

BUGI, ZERO POMOCY od Administracji, Niespełnione obietnice ;)

Opublikowano

Polecam miło się gra ludzi przybywa jak napisał ktos wyżej przyda się dodanie:

Autopotek

Nieskonczonej pelerynki.

Pozdro i zapraszam.

Opublikowano

mam nadzieję, że serwer się nie rozkręci, bo hajs się przestał zgadzać i nagle reaktywacja. trzebabyło się interesować serwerami, a nie przez dwa patrzeć tylko na konto i liczyć zyski. to samo będzie teraz, oleje serwer i będzie się tylko cieszył.

Opublikowano

a ja zagram sobie:) może lata świetności ma za sobą ale zawsze można wbić:)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Najlepiej usunąć wszystkie konta, itemy. Gdyby nie ItemShop to byś k***o z głodu zdychał! Dali mi hajs to serwerem się już nie interesuje, hajs się skończył wielkie przepraszania. Taka prawda!

Opublikowano

Naprawiony błąd z expem, gdzie nie dało się expić po ~180 lvlu? (bez isu)

Jak to sie nie dało ? Tepali cie na mapke 200 i expiles ;__; 

@topic

Co jest z serwerem? Pograłbym :D

Opublikowano

Polecam, tak tak olewał serwer 2 lata ( nwm dokładnie) ale teraz sie chyba nawrócił...

PROSZE O ODP NA PYTANIE !

Jak zrobic tego wyje*istego reniferka

Czy sa nowe expowiska czy nadal te same shity

a to juz takie z innej polki 

JESLI BEDZIE JAKAŚ RZECZ DOSTĘPNA TYLKO W IS ( ZBR/MIECZ/inne ścierwa które pomogą w pvp to nie zagram)

Szukasz jakieś pomocy w grze w postaci jakiegoś helpera, czy może moda na forum?

Opublikowano

Polecam z względu na stary poczciwy Glador. A jak będzie coś nie tak to zmieszajcie Darka z błotem ! 

Opublikowano

186 online wiec chyba juz.

186 osob a teraz gdy serwer jest off tez jest 186 przypadek? :)

Juz ja wiecej zrobilem z clientem przez 10 minut niz ty przez te niecale 4 lata :**

:)

Opublikowano

Może mi ktos opisac system ulepszania, bo same obrazki mi nic nie mówią, zwłaszcza że można zorbić kilka np. dzwonów, a nie wiadomi który jest najlepszy....

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Pisał ze idzie , bo był zmęczony czy coś , wiec juz nie hejtujcie. Miejmy nadzieje ze zaraz bedzie ON.

te dwa lata co go nie był, też pewnie zmęczony był i odpoczywał, a jak wrócił to zrobił reset. teraz też z wypoczynku pewnie wróci  po dwóch latach.

dla mnie na tym serwerze nie ma nic ciekawego. trzeba mieć do tego kompa dobrego żeby grać, bo na rajdach i  expowiskach później jest tyle mobów, że się w głowie nie mieści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...