Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Projekt] Tworzymy z pasją!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wraz z Bestem chcieli byśmy wam przedstawić nasz projekt który polega na rozwijaniu umiejętności i pisaniu pluginów na które pomysły podrzucicie wy. Dodam tylko, że jest to temat pokazowy nie zamieszczam tu downloadów, a tylko zbieram wasze pomysły na pluginy. Na chwilę obecną napisaliśmy już takie pluginy jak: Gildie, Hardcore, Ochronę, Teleportacje, Anty KillAurę, Wpadnie dropu do eq. Pod spodem dodaje zdjęcia. 

Gildie

959461407618507523760.png

827621407618507523760.png

Hardcore

620901407618630523760.png

101491407618630523760.png

234941407619096523760.png

Ochronę:

988531407607279523760.png

153501407607540523760.png

681591407607588523760.png

351451407607613523760.png

AntyKillAurę:

480681407607279523760.png

Masową teleportacje:

222661407620463523760.png

Wpadnie dropu do eq + drop z kamienia:

brak zdjęć

Pluginy posiadają:

- wsparcie MySQL

- prosty config

- działają na wersji 1.7.2 - 1.7.10 oraz będą działy na wersji 1.8 (wykorzystują UUID)

Jeśli masz jakiś pomysł na plugin napisz pod tematem na pewno rozważymy możliwość napisania go.

Jeśli masz jakieś pytania co do pluginów zamieszczonych wyżej - pisz na pewno odpowiemy.

Jeśli chciałbyś "zdobyć" pluginy opisane wyżej to zapraszam do tego tematu.

©Copyright

Wszelkie prawa zastrzeżone. Pluginy te są objęte prawami autorskimi i nie mogę być kopiowane, publikowane i rozprowadzane bez wiedzy autorów.

Opublikowano
©Copyright
Wszelkie prawa zastrzeżone. Pluginy te są objęte prawami autorskimi i nie mogę być kopiowane, publikowane i rozprowadzane bez wiedzy autorów.

to już totalny idiotyzm w temacie bez downloadu. Nie widzę sensu takiego tematu. Nikt wam nie podsunie pomysłu na autorski plugin , jeśli nie umiecie go sami wymyślić to nie bierzcie się za tworzenie serwera, gildie nie są całe wasze tylko przerobione xcr mam z taką samą kolorystyką. , Niczego nowego tu nie ma prawie wszystko ściągnięte od mchc. I sądzę że te pluginy są raczej z polszczone niż wasze ale mogę się mylić. Antykillaura jest tu na forum. Podobnie jak drop do eq czy też hardcore. 

wykożystują UUID

wykorzystują* 

Opublikowano

@noIP Zimomek, mylisz się besta znam, bardzo dobrze pisze pluginy. Nie poznałem go osobiście ,lecz dobrze mu znana osoba opowiadała mi o nim, więc nie pierdol, że to nie ich pluginy. Po c**j by miał je pokazywać jak by nie były jego?  A tak ogólnie to na DCHC są te pluginy m.i.n:  Hardcore, Gildie, ProtectPlayer(Ochrona) etc. 

@topic

Spoko, drop ze stone + pasek bossa + lvl na chacie ;c

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

@noIP Zimomek, mylisz się besta znam, bardzo dobrze pisze pluginy. Nie poznałem go osobiście ,lecz dobrze mu znana osoba opowiadała mi o nim, więc nie pierdol, że to nie ich pluginy. Po c**j by miał je pokazywać jak by nie były jego?  A tak ogólnie to na DCHC są te pluginy m.i.n:  Hardcore, Gildie, ProtectPlayer(Ochrona) etc. 

@topic

Gildie nie są ich na 100% bo mam identyczne i są to przerobione xcrafters. Reszta być może jest ich , ale gildie na pewno nie. Po co miałby je pokazywać? Bo chce je sprzedać. Proste.

Opublikowano

K***a powiedz mi jak możesz zobaczyć kto napisał plugin po kolorystyce? Wytłumacz mi to? Jesteś jakąś wyrocznią? Prawda jest taka, że zazdrość cię zżera bo przeglądając twój profil widzę jedynie skradzione czyjeś pliki nic swojego. Jeśli nie zobaczysz kodu pluginu nie jesteś wstanie stwierdzić kto go napisał. Proszę cię o nie wypowiadanie się więcej bez dowodów. A tak poza tym proszę o linki do działających na najnowszą wersje Hardcore i Anty killaurę.

PS. Dzięki za literówkę.

Opublikowano

@noIP, wgl to coś potrafisz oprócz pierdolenia? Nie umiesz nic samemu zrobić, zazdrościsz innym. Te gildie były pisane przed listopadem.

Opublikowano

@up 

Czego miałbym ci zadrościć? 

Po za gildiami w które wątpię że są wasze i pluginem na killaure jestem w stanie napisać wszystkie te pluginy.

@2up

Piszę własne pluginy , wszystko stąd po za gildiami i antykillaurą jestem w stanie napisać.

Co do gildii to jest nie prawdopodobnym aby dwaj programiści całkiem przypadkiem napisali plugin o IDENTYCZNEJ kolorystyce i IDENTYCZNYCH funkcjach. 

Dobra koniec dyskusji z mojej strony więcej już się tu nie udzielam bo to do niczego nie prowadzi i powoduje jedynie spam. Ktoś chce to to od was kupi mnie to nie obchodzi. 

Pozdro

Opublikowano

- LVL Na chacie (ZA KOPANIE I ZA DO DOŁĄCZASZ DO GILDII)

- CobbleX

- Chat dla gildii i do sojuszników (GILDIE)

- I mam do was bardzo duży i dla was będzie dobry. Nie wiem czy da się tak zrobić ale wyłaczyć chat globalny i mieć tylko np. chat z gildia lub sojusznikami :).

Mam do was pytanie. Napisałem ci na PW.

Opublikowano
©Copyright

to już totalny idiotyzm w temacie bez downloadu. Nie widzę sensu takiego tematu. Nikt wam nie podsunie pomysłu na autorski plugin , jeśli nie umiecie go sami wymyślić to nie bierzcie się za tworzenie serwera, gildie nie są całe wasze tylko przerobione xcr mam z taką samą kolorystyką. , Niczego nowego tu nie ma prawie wszystko ściągnięte od mchc. I sądzę że te pluginy są raczej z polszczone niż wasze ale mogę się mylić. Antykillaura jest tu na forum. Podobnie jak drop do eq czy też hardcore. 

wykożystują UUID

wykorzystują* 

NoIP z tego co widzę jesteś jakiś niedop********y :(

W dupie byłeś gówno widziałeś. Wypierdalaj z tego tematu gimbusie p********y. Ten plugin jest autorski, a o xcrafters bym Ci coś powiedział, skąd znalazł na mpcforum, ale jesteś tak wielkim gównem, że nie jesteś warty nawet 1 sekundy naszej uwagi. Więc, że tak się wyrażę ty p********y nażelowany zjebie, WYPIERDALAJ STĄD, bo tylko szukasz po mpcforum tematów w których mógłbyś zabłysnąć swoja niewiedzą.

Opublikowano

@up 

Po za gildiami w które wątpię że są wasze i pluginem na killaure jestem w stanie napisać wszystkie te pluginy.

@2up

Piszę własne pluginy , wszystko stąd po za gildiami i antykillaurą jestem w stanie napisać.

Co do gildii to jest nie prawdopodobnym aby dwaj programiści całkiem przypadkiem napisali plugin o IDENTYCZNEJ kolorystyce i IDENTYCZNYCH funkcjach. 

Dobra koniec dyskusji z mojej strony więcej już się tu nie udzielam bo to do niczego nie prowadzi i powoduje jedynie spam. Ktoś chce to to od was kupi mnie to nie obchodzi. 

Pozdro

Ale ty jesteś idiotą. PROGRAMISTA != GIMBOKODER, kazdy programista jest w stanie napisać gildie i anty killaure. Ty pewnie nie wiesz co to jest cache nawet. Nie uruchomiłbyś tych (twoich)gównopluginów na większym sewerze.

Poza tym, na c**j się wymądrzasz jeżeli mnie(i moich wcześniejszych prac, nie pluginów) nie znasz. Co? Chuja wiesz o mnie.

W czym ty programujesz? Co? Przepraszam, ty gimbokodujesz a nie programujesz. Co ty umiesz? Pewnie się bawiłeś trochę javą(tak banalnym i wysokopoziomowym językiem) i się cieszysz, chwalisz swoimi gimoumiejętnościami. Nie masz pojęcia o zarządzaniu pamięcią, instrukcjami, strukturami, ani optymalizacją. Proszę Cię, nie wypowiadaj już się w tym temacie bo mam Cię dość. Siedzisz tylko na tym mpc forum, zamiast zrobić coś pożytecznego, nie wiem, chociażby rozwijać swoje umiejętności(Jeżeli takie posiadasz). 

EDIT:

To kończe dyskusję, ty nie masz do tego prawa.

"Co do gildii to jest nie prawdopodobnym aby dwaj programiści całkiem przypadkiem napisali plugin o IDENTYCZNEJ kolorystyce i IDENTYCZNYCH funkcjach. "

Po pierwsze, ja tylko programuje, po drugie, nie masz pojęcia skąd są gildie xcrafters, nie masz pojęcia jakie są tam nazwy funkcji(metod w javie), nie masz pojęcia jak wygląda kolorystyka moich gildii, nie masz pojęcia jak mnie wkurwiasz.

Opublikowano

@up 

@2up

Pozdro

Skoro nie jesteś w stanie napisać wszystkich pluginów, które Best pisał kilka miesięcy temu i masz zamiar równać swoje umiejętności z jego umiejętnościami to najlepiej się nie odzywaj.

Opublikowano

Projekt, jest świetny, myślę abyście napisali plugin przeciw Cheatami, przydałby, się taki który tylko wyświetla dla Admina na czacie że ktoś używa w tej chwili Cheata.

I aby blokował Nodusy, Fly itp.

Nie da się w 100% zablokować wszystkich funkcji Nodusa itp. Postaramy się napisać coś takiego jak antykillaura która wykrywa kto używa cheatów i wysyła o tym info do op-a.

Tak czy siak dziękuję za pomysł.

Opublikowano

@topic

Znasz go? A potem piszesz że go nie znasz bo ktoś ci opowiadał o nim.... To ty koleś jesteś bystry do potęgi, powiedz mi która klasa gimbazy bo ksiązkę piszę o Niedoje*aniu mózgowym jaki ten poziom reprezentuje.

A co do tematu to bez sensu jak umiesz pisać autorskie pluginy to rusz głową a nie czekasz na gotowe -.-

A druga sprawa jak poda ci pomysł to nie masz do niego żadnych praw chyba że ci go sprzeda/odda :) Polskie Prawo!

55jk0m.jpg

Opublikowano

Pluginy bardzo fajne. Taki pluginów jest trochę na MPC ale większość z nich jest do dupy albo do dupy napisane. Nie wiem jak jest w waszym przypadku. Czy Pluginy będą udostępniane ?

d63.png

Opublikowano

Znasz go? A potem piszesz że go nie znasz bo ktoś ci opowiadał o nim.... To ty koleś jesteś bystry do potęgi, powiedz mi która klasa gimbazy bo ksiązkę piszę o Niedoje*aniu mózgowym jaki ten poziom reprezentuje.

A co do tematu to bez sensu jak umiesz pisać autorskie pluginy to rusz głową a nie czekasz na gotowe -.-

A druga sprawa jak poda ci pomysł to nie masz do niego żadnych praw chyba że ci go sprzeda/odda :) Polskie Prawo!

A co do tematu to bez sensu jak umiesz pisać autorskie pluginy to rusz głową a nie czekasz na gotowe - this logic ... no comment.

Pluginy bardzo fajne. Taki pluginów jest trochę na MPC ale większość z nich jest do dupy albo do dupy napisane. Nie wiem jak jest w waszym przypadku. Czy Pluginy będą udostępniane ?

W naszym przypadku wszystkie pluginy są dobrze napisane. Nie ma z nimi żadnego problemu - zawsze można je przetestować. Możliwe, że w przyszłości udostępnimy część pluginów.

Czyli mamy wam podawać, a pomysły, które napiszecie, a potem będziecie sprzedawać, albo zostawicie dla siebie?

Typowi Polacy..

"Wszyscy ludzie są o tyle piękni, o ile mniej poznani."

Nikt cię nie zmusza do podawania pomysłów. Nie chcesz nie musisz ale może jest ktoś kto właśnie potrzebuje jakiś pluginów lub nie ma co robić, a ma głowę pełną pomysłów. I jeszcze ten cytat ...

Opublikowano

Plugin na nowe potki np obumarcie nowy generator mapy albo taką pierdółkę jak crafting złotych jabłek z samorodków przydało by się na serwery chardcore. nowe moby jak z apokalipsy latający szkielet z siekierą czy coś takiego.

Opublikowano

Polecam Obsydianiarki -- cos ala stowniarka ale z obsydianem

ymm no może jeszcze co hmm Rzucane TnT 

1 Potka do Craftingu w której losujesz 3 bonusy -- mogą być dobre a i też złe np slownes i regeneration - najlepiej na 3 minuty czy coś

co tu jeszcze :?

Plecaczki / przenosne Skrzynki

Latwiejszy crafting enderchesta np 8 obsa i 1 guzik

Crafting jajka krowy?? dobry pomysł:?

czo tu jeszcze hmm Pałe teleportującą na spawn

np co 2 godziny przez 10 minut można się tepać na spawn za free :)

22:30 / 8:00 TnT off

1% na rozwalenie Wody 2% na rozwalenie obsa

sratatatata

Nowe strzały? - trujące podpalające itp

hmm co tu jeszcze no co tu jeszcze

MAM!

Możliwość wyłączenia pojedynczych itemów z dropu np masz drop Diaxów Zlota Zelaza i możesz wylączyć drop Zelaza lub Zlota i Zelaza lub Wszystkiego ITP. Kumacie? 

należy się 10 zł :) lub poprostu LIKE

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...