Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam pluginy na Gildie, Hardcore, Anty KillAure, Ochronę, Teleportacje

JodaMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wraz z moim kolegą bestem chcielibyśmy wam dziś zaoferować możliwość kupna pluginów do Minecrafta. Pluginy są naszego autorstwa, były one sprawdzane i testowane na serwerze 200+.  Wszystkie działają na wersjach 1.7.2 - 1.7.10 oraz będą działy na wersji 1.8. Na wstępie dodam, że przed zakupem jest możliwość przetestowania i obejrzenia pluginów na serwerze testowym. Przyjmujemy wszystkie metody płatności: PayPal, przelew, sms, PaySafeCard. Zapraszam do dalszej lektury.

Nazwa rzeczy:
Plugin na Gildie
Metoda kontaktu:
PW
GG: 39054540
TS3: ...
Opis rzeczy:
Plugin dodający do gry Gildie. Zawiera:

- prosty config

- możliwość ustawienia itemków potrzebnych do stworzenia gildii

- możliwość ustawienia terenu gildii + powiększania go za itemki

- opłaty tygodniowe za gildie

- zapraszanie/dodawanie/usuwanie członków gildii za itemy

- wsparcie MySQL

Oczekiwana/oferowana cena:
Do ustalenia po uprzednim kontakcie.
Zdjęcia/inne informacje:

959461407618507523760.png

827621407618507523760.png

Nazwa rzeczy:
Plugin na Ochronę
Metoda kontaktu:
PW
Opis rzeczy:
Plugin dodający do gry ochronę dla nowych graczy. Zawiera:

- łatwy i przejrzysty config w którym można ustawić treść wiadomości/prefix/sufix

- wsparcie MySQL

- komendę /ochrona pokazującą ile czasu ochrony nam jeszcze zostało

- napis chroniony nad nickiem (jeśli gracz jest chroniony)

- napis na czacie jeśli gracz próbuje zaatakować gracza chronionego
Zdjęcia/inne informacje:

988531407607279523760.png

153501407607540523760.png

681591407607588523760.png

351451407607613523760.png

Nazwa rzeczy:
Plugin Hardcore
Metoda kontaktu:
PW
Opis rzeczy:
Plugin na Hardcore. Zawiera:

- prosty i przejrzysty config

- możliwość ustawienia długości bana

- możliwość ustawienia czasu do zbanowania

- wsparcie MySQL
Zdjęcia/inne informacje:

620901407618630523760.png

101491407618630523760.png

234941407619096523760.png

Nazwa rzeczy:
Plugin na AntiKillAura
Metoda kontaktu:
PW
Opis rzeczy:
Plugin pozwala wykryć gracza posiadającego killaurę + ukrywa hp gracza. Jest skuteczny w 98% przypadków. Do zobaczenia i przetestowania na serwerze testowym.
Zdjęcia/inne informacje:

480681407607279523760.png

Nazwa rzeczy:
Plugin na masową Teleportacje.
Metoda kontaktu:
PW
Opis rzeczy:
Plugin na Teleportacje. Teleportuje wszystkich w promieniu x kratek od przycisku w randomową lokacje.

Zdjęcia/inne informacje:

222661407620463523760.png

©Copyright

Wszelkie prawa zastrzeżone. Pluginy te są objęte prawami autorskimi i nie mogę być kopiowane, publikowane i rozprowadzane bez wiedzy autorów.

P.S: Jeśli potrzebujesz jakiegoś pluginu którego tutaj nie ma, napisz na PW może się dogadamy ;-)

Opublikowano

Nie żeby cos ale 4/5 z twoich pluginów jestem w stanie znaleść na dev.bukkit więc mam male ale czy rzeczywiscie jestes ich autorem natomiast co do killaury jestem bardzo ciekawy na jakiej zasadzie to dziala :D 

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

Znajdź jeden taki sam plugin na bukkicie działający na wszystkie wersje 1.7.2+. 

Podpowiem, że żadnego z tych pluginów nie znajdziecie na bukkicie ponieważ były one pisane przez besta.

Jeśli macie jakieś pytania/propozycje zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Każdy z tych pluginów nie używa cache'a(Twoich).  Wszystkie moje pluginy są napisane tak, aby nie muliły, wszystko jest cache'owane w 2 strony(Co rzadko zdarza się na tym forum). To jest specjalna oferta  :D Każdy z tych pluginów był testowany przez prawdziwych graczy na prawdziwym serwerze. Wszystko działa i działało sprawnie. Na tym forum tego nie zdobędziesz(ani na dev.bukkit czy innej stronie). Te rzeczy nie były pisane pod hajs, tylko pod serwer na którym miało wszystko śmigać.

Opublikowano

A więc tak : Gildie przerobione xcr mam taką samą kolorystykę. Ehardcore jest tu na forum do pobrania. Antykillaura i masowa teleportacja też. Te pluginy są na tyle małe że nie lagują.

Plugin na ochronę jest banalny do napisania Jedna hashmapa i kilka listenerów. 

Ogólnie radziłbym wam dodać ceny orientacyjne w temacie to zachęci więcej osób.

Opublikowano

A więc tak : Gildie przerobione xcr mam taką samą kolorystykę. Ehardcore jest tu na forum do pobrania. Antykillaura i masowa teleportacja też. Te pluginy są na tyle małe że nie lagują.

Nawet nie wiesz kolego skąd gildie xcr(wszystkie pluginy) wypłynęły :D

On całkiem inny styl pisania ma, nie pierdol głupot, to że nie potrafisz napisać gildii, to nie znaczy że ja też nie.

2. Gildie xcr nie mają skarbca, nie mają zapraszania za hajs. Nie masz pojęcia o czym mówisz człowieku.

Opublikowano

Jak można poznać kto napisał plugin po kolorystyce? Przecież to każdy może sobie zmienić i napisać indywidualnie. Mówisz o ehardkorze Mączki? 

Rozpoczęte przez Mączka05 sty 2012 18:27

Na pewnie nie wykorzystuje UUID, MySQL oraz nie działa na wszystkie najnowsze wersje gry.

Prosił bym o linka do antykillaury która działa w 95% przypadków (tak nasza działa, można to przetestować.

Jeśli już podajecie, że takie pluginy istnieją to chociaż sprawdzcie czy działają i czy posiadają tyle opcji co te nasze.

Co do cen postaram się je dziś wieczorem dodać.

Opublikowano

Co ty człowieku gadasz, ja robiłem tą całą kolorystykę i to nie są żadne przerobione xcr gildie.

Pluginy wszystkie działają i śmigają na serwerze doscraft można śmiało przetestować.

Polecam, jeśli chcecie mieć coś profesjonalnie.

Nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...