Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jak ściągam klienta nie mam pliku .exe ani patchera ? 

bo  kur** mać będzie przed startem 

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

To już nie mozna edytowac sobie layuota?

Nie, jeżeli uważa się za profesjonalnego grafika i kodera #beka

Opublikowano

Hah j**** ten syf , padnie wcześniej niż wstanie pfff ani strona , ani forum nie działa ts też nie , a czyszczenie historii nie działa hehehehe

strona i forum dziala normalnie, specjalnie nawet odpalilem na firefoxie i tez chodzi, wiec...

Opublikowano

Hah j**** ten syf , padnie wcześniej niż wstanie pfff ani strona , ani forum nie działa ts też nie , a czyszczenie historii nie działa hehehehe

Jezu ludzie macie problemy ja pier** serw padnie bo ts nie działa ? ciekawe rozumowanie Strona działa tylko trzeba popatrzeć na posty wyżej i się dostosować do wskazówek :)

♠° SkyWaY °♠

Opublikowano

tu akurat racja strona off forum też a o braku jakieś patchera czy coś nie wspomne ;D

Opublikowano

tu akurat racja strona off forum też a o braku jakieś patchera czy coś nie wspomne ;D

Kolejny ile razy trzeba wam mowić że strona działa zobacz na firefoxie albo nawet exploerze .. A łatka/patcher będzie przed startem podany także nie srajcie ..

♠° SkyWaY °♠

Opublikowano

To już nie mozna edytowac sobie layuota?

Tą stronę robił zielsko a bombwork ją zwyczajnie ukradł :)

Wątpię aby hooltras pozwolił na takie coś.

Strona działa, spróbujcie odpalić sobie na google chrome (mi na firefoxie nie działała, na chromie śmiga ale muli..)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak uruchomić grę xD?

strona jest online ss

1576314076885251204355.png

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Kolejny ile razy trzeba wam mowić że strona działa zobacz na firefoxie albo nawet exploerze .. A łatka/patcher będzie przed startem podany także nie srajcie ..

imbecylu sprawdziłem na firefoxie exploerze opeze chromie i nawet w telefonie więc mi nie pierdol że działa

Opublikowano

imbecylu sprawdziłem na firefoxie exploerze opeze chromie i nawet w telefonie więc mi nie pierdol że działa

Imbecylu ? szkoda że mi działa i jest już 400 kont założonych to nwm gm sam sobie konta robi ?

♠° SkyWaY °♠

Opublikowano

Jak uruchomić grę xD?

A po Ch*j chcesz uruchamiać grę jak nie dziala jeszcze serwer, kur*a ludzie czytajcie, bedzie patcher przed startem z plikiem .exe

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Specjalny poradnik dla Was napisać? Otwórzcie sobie "nowe okno prywatne" na przeglądarce i będzie wszystko śmigać,

Nie moja wina, że jesteście tępi i nic nie czytacie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Konto zrobiłem, tyle mi wystarczy. Nie potrzebuję na jakąś gównianą stronę wchodzić, pewnie i tak pogram max 2 dni bo się znudzi ;c
A strona jak mi działa na 5 minut to już wgl nie działa. Sprawdzałem na Firefox'ie, Chromie, Safari. A historii nie będę czyścił na Firefoxsie dla gównaniego serwera.

Opublikowano

Widocznie większości jak i mnie działa stronka i forum a że masz drewno nie kompa to już twój problem ;) 

Opublikowano

Konto zrobiłem, tyle mi wystarczy. Nie potrzebuję na jakąś gównianą stronę wchodzić, pewnie i tak pogram max 2 dni bo się znudzi ;c

A strona jak mi działa na 5 minut to już wgl nie działa. Sprawdzałem na Firefox'ie, Chromie, Safari. A historii nie będę czyścił na Firefoxsie dla gównaniego serwera.

CTRL + SHIFT + P -.-

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Start jest pewny? Btw Dam rade archerem bez buffa na dungeonach itp? A i sprawa kd...80%? Czy to czasem nie popsuje pvp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...