Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyś nie wiedział to nie ma podanej dokładnej godziny startu więc jakie k***a 15minut przed startem

Ale niedługo napewno dostaniemy łatkę i odpalą go 10 min po tym inteligencie 

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybyś nie wiedział to nie ma podanej dokładnej godziny startu więc jakie k***a 15minut przed startem

Gdybyś był inteligentny i spostrzegawczy to pisze wyraźnie, że start odbędzie się w granicach 18-20. Ale dużo od Ciebie oczekiwać nie można a tym bardziej czytania ze zrozumieniem. 

Opublikowano

Jak myślicie kim będzie się tu opłacać grać? bardziej sura bm/ szaman smok czy wp/body ? 15 % na magie to dużo...

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Jak myślicie kim będzie się tu opłacać grać? bardziej sura bm/ szaman smok czy wp/body ? 15 % na magie to dużo...

Ja ciskam mentalem ;3

♠° SkyWaY °♠

Opublikowano

Moim zdaniem wszystkie postacie są dobre na swój sposób, wystarczy umiejętność grania daną klasą a się pokona każdego. 

Opublikowano

Strona i forum off ? Działały i nagle nie działają.

Serwer zapowiada się ciekawie, zawitam nie wiem czy na długo.

Wierzchowce/Pety będę mógł zdobyć  w grze?

Opublikowano

Moim zdaniem wszystkie postacie są dobre na swój sposób, wystarczy umiejętność grania daną klasą a się pokona każdego. 

Czy spoty są powiększone?

Opublikowano

Wy myślicie kim grać a serwer nawet nie zostanie włączony dzisiaj ;) Wszystko pada w jednym momencie jak mucha, więc nie wiem czego Wy oczekujecie, że dostaniecie łątkę przed 20? <haha> Jestem przekonany że do 20 serwer napewno nie wystartuje, zresztą widać jakie jest zainteresowanie administracji w tym temacie teraz (praktycznie zerowe).

Opublikowano

Jeśli tutaj w publikacji jest tylu idiotów, to ja już się boję co będzie na spotach.. - Wielki Zbiór Gimbusów i Debili. (WZGiD - fYWfd48.png )

Start na pewno będzie o 20, a łatka 15 min. przed startem (czyli o 19:45 będzie łatka - dla idiotów i gimbusów). 
Więc ogarnijcie tymczasowo swój płacz i zachowajcie go na potem (po 20).
Jak na tę chwilę możemy tylko czekać, więc zamknąć paszcze i czekać.  

Opublikowano

Strona i forum off ? Działały i nagle nie działają.

Serwer zapowiada się ciekawie, zawitam nie wiem czy na długo.

Wierzchowce/Pety będę mógł zdobyć  w grze?

1. Strona i forum ON. Spróbuj zmienić przeglądarkę.

Czy spoty są powiększone?

Nie potrafię Ci zbyt odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nie jestem w Administracji, ale skoro to medium to zapewne spoty są powiększone. 

Opublikowano

Wy myślicie kim grać a serwer nawet nie zostanie włączony dzisiaj ;) Wszystko pada w jednym momencie jak mucha, więc nie wiem czego Wy oczekujecie, że dostaniecie łątkę przed 20? <haha> Jestem przekonany że do 20 serwer napewno nie wystartuje, zresztą widać jakie jest zainteresowanie administracji w tym temacie teraz (praktycznie zerowe).

Administracja poprawia niedociągniecia serwera i ma ważniejsze problemy niż odpowiadanie na idiotyczne pytania pod prezką

♠° SkyWaY °♠

Opublikowano

o 20 START?

up. zainteresowanie zerowe bo chcą wszystko dopiąć na ostatni guzik... pomyśl to nie boli.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Strona oraz forum działają poprawnie.

Link do forum: http://www.forum.ayumimt2.pl/

Link do strony: http://ayumimt2.pl/

Spróbujcie wejść na przeglądarce Mozilla Firefox.

Oczywiście serwer zapowiada się bardzo ciekawie.

Duże zainteresowanie od strony graczy, ale również od strony zawistnych pseudo techników :D

Opublikowano

Obecnie Administracja wszystko sprawdza, więc może nie ma czasu by odpisać każdemu na to samo pytanie 1000 razy i gimbus jak nie wie tak nie wie i pyta dalej? 

Opublikowano

Hah nie powiesz chyba że klasy są równe? :> niektóre są stworzone do pvp inne do pvm, to norma pytanie tylko czy to serwer pod pvp czy drop

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Obecnie Administracja wszystko sprawdza, więc może nie ma czasu by odpisać każdemu na to samo pytanie 1000 razy i gimbus jak nie wie tak nie wie i pyta dalej? 

Dobrze zobaczymy o tej godzinie 19:45 a następnie o 20:00, ciekawe co wtedy napiszesz mądrego, żeby się wywyższać z tłumu. Mam szczerą nadzieję, że nadal będziesz taka mądra koleżanko.

@TOPIC.

Jeżeli broni 75 się nie przerabia na bronie do expa to czy w ogóle będzie się je przerabiało na coś?

Opublikowano

Dobrze zobaczymy o tej godzinie 19:45 a następnie o 20:00, ciekawe co wtedy napiszesz mądrego, żeby się wywyższać z tłumu. Mam szczerą nadzieję, że nadal będziesz taka mądra koleżanko.

@TOPIC.

Jeżeli broni 75 się nie przerabia na bronie do expa to czy w ogóle będzie się je przerabiało na coś?

ale zamknij morde, okej? pierdolisz od rzeczy typie, idź być noobem gdzie indziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...