Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z PC

MasterGVPL

Pytanie

Opublikowano

Witam otóz mam mały problem który zaczoł się dzisiaj koło 11 :C
Więc tak siedząc i nudząc sie poszłem na metin2 i zaprosiłem kolege. Graliśmy z 1,5h i przy prubie teleportacji wyrzuciło mnie z metina. I pisało że serwer off czyli CH1 ... itd a mojemu koledze działał nadal. Po chwili chciałem zobaczyc na stronke wpisałem adres i ładowało sie i wyskakiwało że strona nie działa. A konradowi działało... :( .Probowałem wbic na facebook też nie chciał sie doładowac zadna strona... dopiero po czasie strony sie ładowały prócz tej od metina. Dotego po chwili myszka sie rozwaliła (inna sprawa). Chciałem zamknąc net nie mogłem  nie pokazywało ze najchałem na przycisk [X] nawalałem ALT+F4 nic dopiero Mięki reset pomógł.Dotego nie moge przemieszczać ikonek na pulpicie.
Nie chce robić formatu bo niedawno miałem prosze o pomoc... dam Lajki!

*Sterowniki?
*Bios?
*Może windows?

Opis:
-Windows 7
-64bit
-4gb ram
 Błagam o szybka odpowiedź!

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

►ZAMYKAM z strony mastergvpl zrobiłem format i zeskanowałem po formacie kompa i gitara :)

►Moje konto tymczasowe | ponieważ na MasterGVPL dostałem banika :) pozdrawiam cichego, dzienx | ►
►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
►Pomogłem? ►Zostaw ►Like ► Wspierasz ► I ► motywujesz ► Do ► Dalszej ► Pracy ►►►►►►

Opublikowano

Nic nadal... naprawde nie wiem co sie stąło tylko zakualizowałem avasta i zrobiłem hasło na konto i grąłem w Metina i nagle takie bum wywaliło mnie I tyle koniec

Opublikowano

Dodatkowe teraz kur*a gowno przy oglądaniu filmu na programie VLC to głos byle gdzie klikne to sie zmieniał i jak włączyłem FULLSCREEN to wyść nie mogłem musiałem CTRL+ALT+DELETE

to moze avasta wyje****ac???? bo juz nwm

Opublikowano

że czasami nie da sie kliknąć [x] w programie itp... nie moge ikon przenosic na pulpicie jak włącze fullscreen w programie do filmów [vlc] to nie moge wyjsc i takie tam :D

Opublikowano

Co do przesuwania ikon: Prawyklik na ekran>widok>Wyrównaj ikony według siatki.

Co do programu VLC wciskasz ESC podczas oglądania. Ew. zmień go bo jest dużo dobrych programów.

Jeśli nie działa Ci X to może zmienia się rozmieszczenie przycisków na klawiaturze. Spróbuj wcisnąć razem left ctrl oraz left shift.

4043121350.png

Opublikowano

Ja ledwo otwieram temat. Zajmuje mi to około minuty. Internet z 5ciu mega zrobił się 0,1 ale muszę to przetrwać -.- Co do programu ADware (dobrze byś też go pobrał).

4043121350.png

Opublikowano

Spróbuj czystego startu:

Start - Uruchom - wpisujesz msconfig - usługi - Zaznacz: "Ukryj wszystkie uslugi firmy microsoft" - Kliknij wyłącz wszystkie - Zakładka ogólne - Uruchamianie selektywne i zaznacz TYLKO: "Załaduj uslugi systemowe" - Zastosuj - OK. :)

Włączy to sam system i podstawowe sterowniki przez to mozesz sprawdzic czy jest to moze wina jakiegos programu ;d.

3196372502.png

Opublikowano

Próbowałem nic... yhhh najgorsze to ze nie chce mi sie zapisywac instalek gier... :3 Bo jest ich w choj :3 ale xenoxa zostawie :D i gta tż

Opublikowano

Ikony - Leżą odznaczyłem tą siatke i dupa...
Vlc - Pomyśle
[x] chodzi o na górze ekranu po prawej czyli zakmnij

Dodatkowo doszło ze nie moge nic prawie na jutube robic

Dodatkowo gdy wychodze z metina wyskakuje mi Okon : ?????
???????
??? ???
----
|? |
----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...