Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z PC

MasterGVPL

Pytanie

Opublikowano

Witam otóz mam mały problem który zaczoł się dzisiaj koło 11 :C
Więc tak siedząc i nudząc sie poszłem na metin2 i zaprosiłem kolege. Graliśmy z 1,5h i przy prubie teleportacji wyrzuciło mnie z metina. I pisało że serwer off czyli CH1 ... itd a mojemu koledze działał nadal. Po chwili chciałem zobaczyc na stronke wpisałem adres i ładowało sie i wyskakiwało że strona nie działa. A konradowi działało... :( .Probowałem wbic na facebook też nie chciał sie doładowac zadna strona... dopiero po czasie strony sie ładowały prócz tej od metina. Dotego po chwili myszka sie rozwaliła (inna sprawa). Chciałem zamknąc net nie mogłem  nie pokazywało ze najchałem na przycisk [X] nawalałem ALT+F4 nic dopiero Mięki reset pomógł.Dotego nie moge przemieszczać ikonek na pulpicie.
Nie chce robić formatu bo niedawno miałem prosze o pomoc... dam Lajki!

*Sterowniki?
*Bios?
*Może windows?

Opis:
-Windows 7
-64bit
-4gb ram
 Błagam o szybka odpowiedź!

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal nic :C 
@topic pisze z nowego konta bo tamto [has] banned do 25 :3 dziekuje administracji bardzo ze inni mogli mi pomuc
@likemt2 nadal nic nie działa czyli system sie pierdoli?

►Moje konto tymczasowe | ponieważ na MasterGVPL dostałem banika :) pozdrawiam cichego, dzienx | ►
►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
►Pomogłem? ►Zostaw ►Like ► Wspierasz ► I ► motywujesz ► Do ► Dalszej ► Pracy ►►►►►►

Opublikowano

Wiesz co, może powyłączaj wszystkie programy. Skype'a TS'a, wszystko. Gdzieś czytałem że program może blokowac porty. Warto sprawdzić.

4043121350.png

Opublikowano

Cichy gnoju odbanuj go on mi ma pomuc do cholery...! Jak ty cos chcesz to dostaniesz gdy ktos inny to ban c'nie

Opublikowano

sciągłem to Malwarebytes i czekam bo sie update robi

Dobra zrobiło sie teraz mi sie skanuje

o juz jakis plik zły znalazło :D

o k***a 4

Opublikowano

Avast często robi problemy. Mi naprzykład zabierał 80% internetu nie pobierając aktualizacji. Wyłączenie nie zawsze rozwiązuje problemu. Usuń go, wyłącz zaporę. Jesli to nie pomoże to najwyżej zainstalujesz spowrotem.

4043121350.png

Opublikowano

wiesz nie wiem może... ale zeby aż tak :c to tak powiem poje****ane

przy okazji dzisiaj też Avasta aktualizowałem

Opublikowano

no i ch*j

gowno dało jprdl je*any komp poprostu pier**olne Tego formata i c*oj

może masz jeszcze chociarz ostatni pomysł bo jak nie to widzimy sie za 4dni :D bo jak ja robie formata to na full :)

Opublikowano

Jak to nie możesz kliknąć? To dziwne. Masz może drugą myszkę na zmianę? Słyszałem gdzieś że może to objawiać się właśnie wadliwą myszką. Ale to jest jakieś 2% szans. ;/

4043121350.png

Opublikowano

dobra usuneło je i zrestartowało kompa :3

najgorsze ze chyba 2 nie mam ale sprawdze

znalazłem ale nadal to samo nie cyka

Nic nie dało 2 tez nie mogła tamtych reczy robić...

Opublikowano

Aż 4 dni? :D Wystarczy sformatować, pościągać sterowniki i wszystkie potrzebne programy to max. 5 godzin pracy. Wiesz co, pomyślę jeszcze. Mam czas do 2 w nocy.

PS: Restrartowałeś Komputer? Z tego co wiem po odinstalowaniu Avasta! musisz to zrobić. Po tym uruchom metina jako administrator.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...