Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] ArkaniaMT2 Navi

Hax1or

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , A wiec zacząłem kilka dni temu gre na Arkaniamt2.pl Jak H@ Twierdził serwer  niema bugów ,  niema backdoorów ani nic innego. Po 2 dniach wyszło na jaw że Właściciel to po prostu zwykły gimb który nie potrafi napisac questa lub diffa ,Ale to dopiero drobnostka Cannzas  na starcie za maszynki do Ddosów dał mi 2k sm ^^... Tutaj Sssik jak  to serwer niema backdoorów ^^  Dałem literówkę  w temacie eq znajduje sie na Arkaniamt2.pl

1736614076038561227942.jpg

Opublikowano

A j**** ten serwer założony przez jakiegoś noname. Niech padnie szybciej niż powstał. Im mniej krzaków tym lepiej dla społeczności graczy.  :ninja:

1.png

Opublikowano

Nie znam serwera ale taki ss to jest gówno tyle ci powiem.

Każdy może sobie tak zrobić nawet cheat engine. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Ss Niby fake ale YoloSwag Przed chwila Dostał bana perma na konto ^^ Trzeba zbanowac swiadków ale jest ich troche dużo ^^ 

Opublikowano

Na serwerze nie ma eq navi :) Hax1or brak mi słów, kolego kojarzysz nick Haxxx ? :) Tam też miałeś fajne eq tak jak na większości twoich kont i twojej "navi paczki", nie wiesz z kim rozmawiasz. 

Opublikowano

Na serwerze nie ma eq navi :) Hax1or brak mi słów, kolego kojarzysz nick Haxxx ? :) Tam też miałeś fajne eq tak jak na większości twoich kont i twojej "navi paczki", nie wiesz z kim rozmawiasz. 

Bym coś odpowiedział,ale nie jestem takim chamem,żeby kretowi niszczyć źródło dochodów na maszyny z,których też korzystam także cześć.I pilnuj dupy następny raz.

Opublikowano

Z kim zaczynam? Z gościem który jest takim laikiem ze nie potrafi napisac diffa na byle co , połowe bugów ktore były poprawione na metinie były poprawione przezemnie i przez diffy które ci podsyłałem ale jezeli Tobie sie nie chciało nic robic ja  nie miałem ci zamiaru pomagac ^^. Pomagałem ci a ty z morda wyskakiwałeś ze jak  mi sie nie podoba to mam nie grac .

Ps

Dopilnuje żeby każdy twój metek z którym wystartujesz padł a zapewne padnie bo  inteligencja i intelektem  to ty nie  błyskasz 

Opublikowano

A te drzwi to jakiego koloru były ?

Serwer to jakieś gówno ale ten co zakłada temat to też inteligencją nie świeci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są hacki do tworzenia "iluzji", ss to nie dowod <_<

szkoda tylko ze ten gracz (hax1or) przy wytworzonym przez chacki eq (iluzji) bil mnie po 40k (bez kryta w full eq klasowe na niego) :) i 2 skile mnie nie bylo :)

a dobry body mogl mi zadac max 10k krytem w to eq o0o tu juz pojawia sie pytanie czy to jakis chack czy navi.. ja wiem swoje i wiem co widzialem + Cannzas aka Pajcza 99 przyznal sie do tez\go ze na serwie byly 4 itemki navi i ze on zbanowal wszystkie konta etc. wiec ja z tego miejsca dziekuje...

Opublikowano

Te Hax1or kiedy mi serwer zddosujesz,bo nawet lagów nie ma,a podobno od tygodnia nie działa :(

Ja nie wiem jak ty to robisz.

Może siebie ddosujesz,że nie widzisz lagów?

@ Topic.

Serwer stoi u mojego sponsora.

Screenshot jest podrobiony :)

BARDZO MI PRZYKRO COŚ NIE PYKŁO.

Sam jesteś podrobiony... No i co,że stoi u "twojego" sponsora?

Opublikowano

hm zrobilem to specjalnie dla tego tematu wiec sielu spokojnie :D

Eq to iluzja Pozdrawiam.

856621408797388853864.jpg

Przecież każdy wie, że to iluzja ;) kto uwierzy na ss'a ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...