Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dowolny :)

dodam, ze:

jestem w stanie wam zaoferowac 40% zarobkow po odlcizeniu podatku jezeli zarobek bedzie wynosil do 10tys na miesiac

45% od 10tys do 20tys

50% od 20 do 50tys

60% od 50tys w gore

@Join nie uważasz, że trochę przesadziłeś z zarobkiem?, bo jeśli ktoś zarobi załóżmy pierwszego miesiąca 20tys, to na pewno już drugiego miesiąca nie zarobi tego, bo każdy już będzie miał itemy, chyba, że będzie grało +1k i będzie z godziny na godzinę ilość zwiększała się

Opublikowano

@Join nie uważasz, że trochę przesadziłeś z zarobkiem?, bo jeśli ktoś zarobi załóżmy pierwszego miesiąca 20tys, to na pewno już drugiego miesiąca nie zarobi tego, bo każdy już będzie miał itemy, chyba, że będzie grało +1k i będzie z godziny na godzinę ilość zwiększała się

Idź na emerytke bo siara. f5
Opublikowano

Nie polecam.. Ciura to złodziej. Ojebał Teodora i masę innych osób. Podsumowując jednym zdaniem. Ciura wypierdalaj z tego forum.

Opublikowano

Nie polecam.. Ciura to złodziej. Ojebał Teodora i masę innych osób. Podsumowując jednym zdaniem. Ciura wypierdalaj z tego forum.

Próbowałem się z nim skontaktować, ale obecnie oprócz niego nie ma innych, dobrych sponsorów. 

Opublikowano

Próbowałem się z nim skontaktować, ale obecnie oprócz niego nie ma innych, dobrych sponsorów. 

Zrobiłeś poważny błąd.. Jeśli chcesz zostać oszukany przez zarozumiałego 18 latka to śmiało możesz do niego pisać..

Opublikowano

Nie polecam !

Piszę do niego od 2,5 tygodni codziennie i zero odezwu.

A piszesz,że "zjawisz się o każdej porze" 

Pozdrawiam

pozdro z  podłogi że ktoś uwierzył jego budżet

Ja Nie Polece bo juz spierdalal z hajsami

1912513.jpeg

Opublikowano

pozdro z  podłogi że ktoś uwierzył jego budżet

Ja Nie Polece bo juz spierdalal z hajsami

Dodatkowo w opisie te strony do wyłudzania pieniędzy.

Definitywnie nie polecam.

Opublikowano

Ciuralla ciuralla i jego zabezpieczenia? Dziwne ze na memorialu jesli nie pomylilem nazwy działało gm mode ;)

Co do niego tez mi sie obilo o uszy ze spierdalal z hajsem także nie polecam

55ce9518d0555918gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...