Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciuralla ciuralla i jego zabezpieczenia? Dziwne ze na memorialu jesli nie pomylilem nazwy działało gm mode ;)

Co do niego tez mi sie obilo o uszy ze spierdalal z hajsem także nie polecam

Nie rozumiem twojej treści, on oferuje hajs na serwer, także nie wiem co ma zabezpieczenie maszyny z gm modem, ale okej XDDD

@Join nie leci w luj, także jakieś głupoty XDD

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

f5 bolodupce :*

bóldupujcie jak już.. i nas dupa nie boli klownie my po prostu nazywamy cię złodziejem : - )

Once again nie polecam.

Opublikowano

Nie rozumiem twojej treści, on oferuje hajs na serwer, także nie wiem co ma zabezpieczenie maszyny z gm modem, ale okej XDDD

@Join nie leci w luj, także jakieś głupoty XDD

Chocby to że gm mode mozna bylo wyeliminowac odpowiednimi regułami w firewallu systemowym jesli chodzi o ten ze stronki php. A co do tego jego hajsu to pewnie rodzice dali mu potrzymac pliczek z pieniedzmi zrobil sobie zdjecie i teraz sra w spodnie ze smiechu ze daliscie sie tak wkrecic.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Witaj JOIN z okazji twojej kolejnej strony nabitej refreshami mój post musi się tutaj pojawić : )

NIE POLECAM BO JOIN AKA MR CIURA TO ZŁODZIEJ ^^

Opublikowano

Dobra, bo widzę że tu spamu najebało jak mnie nie było. Na koncie mpc siedze  aby odświeżać temat, nie mam na to czasu już. Metin już się wypalił i nie jest grą wartą świeczki, są dużo lepsze interesy.

DO WSZYSTKICH CO DO MNIE PISALI....
Nie miałem czasu odpisać, bo byłem na konferencji w sprawach finansowych, na dniach postaram się po odpowiadać, jeżeli ktoś mnie zaskoczy czymś naprawdę niesamowitym to będę w stanie w to zainwestować... Mam dosyć ludzi co piszą z jakimiś gównami gotowymi w 50%.

Nie chcę mi się czytać tu całego spamu i cytować pojedynczych osób, więc złodziejem to możecie nazywać siebie lub swoich znajomych, nie mnie. NIGDY nikogo nie okradłem nawet na złotówkę, każdy dostaje tyle za swoją pracę na ile zasłużył.

Co do gadania o zabezpieczeniach memoriala... to było 2 lata temu, każdy się uczył na błędach. Lepsza nauka samemu jak kupowanie od kogoś czegokolwiek, jak większość tu pierdolenia osób. Osiągnąłem i tak więcej juz mając 18lat niż ty mógłbyś sobie pomarzyć KizioRCK czy jak Ci tam głąbie. Co do gadanie, że hajs rodziców wziął... Jeżeli ty musisz takie grosze od rodziców wziąć,  żeby pokazać no to współczuje. Pozatym gdybym brał od rodziców dla pokazu to nie byłaby tak mała kwota... ;) wiem, że żyjemy w kraju cebuli, więc pewnie zazdrość dupę ściska.

A I CO DALSZEJ CZĘŚCI PIERDOLENIA.....
Macie problem o sponsoring? wyłóżcie z własnej kieszeni... ile wam potrzeba tysiąc? 2? Do zarobienia bez większego wysiłku w 2tyg przez internet.

Opublikowano

LiveNet znany złodziej, wyzywa ludzi od złodziei, co to się porobiło.. w tych internetach, pana nie znam, neutral.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Powracam do Sponsoringu ! f5 ! tylko nie pisać z gównem, bo kurwicy idzie dostać spamu pełno merytorki w tym żadnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...