Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kariera- kim?

T0m3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W karierze menadżera jako selekcjoner reprezentacji Niemiec po chyba połowie sezonu zauważyłem że Klose ma 66 SUM. Czy SUM może spadać gdy zawodnik jest starszy? bo jeśli nie spada to bym pomyślał nad Ibrą. :)

Opublikowano

W karierze menadżera jako selekcjoner reprezentacji Niemiec po chyba połowie sezonu zauważyłem że Klose ma 66 SUM. Czy SUM może spadać gdy zawodnik jest starszy? bo jeśli nie spada to bym pomyślał nad Ibrą. :)

Oczywiście że suma spada jak zawodnik się starzeje, dlatego gra się młodymi zawodnikami.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jeszcze chciałbym dodać jako ciekawostkę to co mnie bardzo zdziwiło. Messi ma tylko 4* sztuczek ;)

I tak to za dużo jak dla niego. Żeby kogoś ominąć używa zawsze jednego prostego triku. Oczywiście w realnym świecie. :)

Nie, nie. Wiecznie kariery nie będę grał ale jak skończę kimś karierę to zacznę kimś innym. 

Opublikowano

I tak to za dużo jak dla niego. Żeby kogoś ominąć używa zawsze jednego prostego triku. Oczywiście w realnym świecie. :)

Nie, nie. Wiecznie kariery nie będę grał ale jak skończę kimś karierę to zacznę kimś innym. 

No w sumie masz rację ale według overalla jest on najlepszym graczem świata ;]

4043121350.png

Opublikowano

Messi ma taki ov ponieważ posiada kontrakt z EA. Ronaldo ma niższy ov bo ma kontrakt z Konami. Dla mnie są na równym poziomie pod względem umiejętności.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Messi ma taki ov ponieważ posiada kontrakt z EA. Ronaldo ma niższy ov bo ma kontrakt z Konami. Dla mnie są na równym poziomie pod względem umiejętności.

Messi niższy i zwinniejszy. Ronaldo dużo wyższy i dobrze główkuje. Są to dwa różne style gry.

4043121350.png

Opublikowano

No rozumiem, ale nie każdy wszystko umie, przykładem jest Messi z trikami. Są słabsi ale potrafią wykonać trik taki którego Messi nie wykona, ovr to suma umiejętności zawodnika, umiejętności typu strzelanie, bieganie, drybling itd.  A więc tutaj Messi jest dobrym zawodnikiem. ;)

Opublikowano

W Fifie nie jest doskonały bo jest niski, nie ma główek (czyli tego co wiele graczy preferuje) i łatwo go przewrócić. Ale jest szybki i zwinny ;]

4043121350.png

Opublikowano

W Fifie nie jest doskonały bo jest niski, nie ma główek (czyli tego co wiele graczy preferuje) i łatwo go przewrócić. Ale jest szybki i zwinny ;]

Nie ma główek, ale za to potrafi strzelić z nich dzięki swojej skoczności.

Tak samo jak w rzeczywistości.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie ma główek, ale za to potrafi strzelić z nich dzięki swojej skoczności.

Tak samo jak w rzeczywistości.

Zgadzam się ale sam bym jego nie kupił.

4043121350.png

Opublikowano

Chciałbym zagrać kilka meczy Messim i Ronaldo w FUT i ocenić który z nich lepszy,ale raczej mój skromny fundusz na to nie pozwoli chyba ze trainera odpale :x

Opublikowano

Ogólnie ich ceny są bardzo przesadzone. Gdyby nie było trainerowców to pewnie ich ceny oscylowały by w granicach kilkuset tysięcy. Ale co poradzisz. Ogólnie wielu ludzi mówi, że w ich przypadku płacisz za nazwisko. W sumie zamiast messiego możesz sobie zrobić kilkanaście dobrych składów.

4043121350.png

Opublikowano

Nikt go nie wymienił a mi się nim gra na prawdę świetnie jeżeli chodzi o zakup jego do swojego klubu i prowadzeniu go w reprezentacji :)

Xherdan Shaqiri 80overal. i wiek chyba 21lat :)

Opublikowano

Oglądałem mecze szwajcarii na Mundialu i serio. Byku z niego, dobrze się kiwa i jest szybki ;) Na dodatek gra w Bayernie monachium chyba że coś się zmieniło?

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...